Přejít na obsah

Nový submariner

Viktor

Doporučené příspěvky

Pánové, dovolil jsem si oživit toto vlákno.

Nedávno jsem víceméně náhodou narazil na Submarinery (model 16610), a i když jsem to nečekal, nedokážu je nějak dostat z hlavy a líbí se mi čím dál víc.

Chtěl bych tímto poprosit především současné i bývalé majitele Submarinerů, jestli by se podělili o zkušenosti s těmito hodinkami - vaše pocity, plusy, případně mínusy...

Jestli to stojí za to, nebo zvolit raději jiný model - např. GMT Master II.

Snad mi to pomůže při rozhodování, jestli do toho jít, nebo ne. Předem díky za váš čas a názory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jdi do nich! Rolexy Tě nezklamou. Přesnost, kvalita zpracování, vše je na tý nejvyšší úrovni. A tenhle Submariner se navíc zřejmě už nebude dlouho vyrábět, nahrazuje ho nový typ. Mě Submariner uchvacuje, i když mám Sea-dweller - chtěl jsem bez kyklopa. No a miluju i ten Sub se zelenou lunetou, no je to peklo :evil:

Jsem zvědav, jestli pak taky prodáš ty Seawolfy, jako já :)

Upraveno uživatelem vojt
Odkaz ke komentáři

taky jsem mel spadeno na submarinery a uz jsem byl nalomeny,ze je fakt koupim..

ale stalo se zase neco, co jsem necekal..po dlouhem zkouseni i dalsich vsech krasnych

modelu hodinek Rolex, jsem bohuzel dospel zase k jinemu nazoru..

klasicke pouzdro submariner je pro me MALE..zkousel jsem ovsem nove GMT s keramickou

lunetou a to je opravdu, alespon na ruce, jine kafe..

papirove stejne parametry jak suby, ale skutecnost je jina..na ruce vypadaji

mnohem, ale mnohem vetsi, to nove pouzdro ty hodinky hodne opticky rozsiruje, vetsi

cisla na nezkutecne krasne keramicke lunete, mnohem vetsi indexy na ciferniku a celkove

zpracovani pouzdra je mnohem krasnejsi a opravdu opticky na ruce vypadajic VETSI..

Mam novy cil..GMT Master II keramicka luneta..ty chci.....

Odkaz ke komentáři

mne sa pacia, pacili sa mi aj stare submarinery, no co mi na nich neskonale vadilo bolo plechova pracka na spone. neviem ci som to spravne nazval. myslel som to ked otvorite sponu tak sa ukazu 2 cez seba prelozene platky plechu.. nove deepsea to uz maju pekne spravene z masivneho kovu, neviete ako to budu mat tieto submarinery?

Odkaz ke komentáři

Nezbývá než oboje vyzkoušet a potom se rozhodnout.

Je to tak, na dovolene jsem mel moznost vyzkouset prakticky celou kolekci Rolex i Tudor (bohuzel nemeli nove modely) a vzhledem k tomu, ze mam rad vetsi hodinky mi Rolex proste nesedi. I kdyz GMT Master II s keramickou lunetou jsou prekrasne hodinky.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
Návštěvník YPO
To je dobrej humus, nechapu, ze to muze nekdo nechat zajit az tak daleko. :sad01_anim:

možná je nosil robinson clusó a bál se aby mu je neukradl nějaký domorodec

podle mne to někdo někde vykopal ze země

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...