mira1.1 Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2009 Pánové, dovolil jsem si oživit toto vlákno. Nedávno jsem víceméně náhodou narazil na Submarinery (model 16610), a i když jsem to nečekal, nedokážu je nějak dostat z hlavy a líbí se mi čím dál víc. Chtěl bych tímto poprosit především současné i bývalé majitele Submarinerů, jestli by se podělili o zkušenosti s těmito hodinkami - vaše pocity, plusy, případně mínusy... Jestli to stojí za to, nebo zvolit raději jiný model - např. GMT Master II. Snad mi to pomůže při rozhodování, jestli do toho jít, nebo ne. Předem díky za váš čas a názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2009 (upraveno) Jdi do nich! Rolexy Tě nezklamou. Přesnost, kvalita zpracování, vše je na tý nejvyšší úrovni. A tenhle Submariner se navíc zřejmě už nebude dlouho vyrábět, nahrazuje ho nový typ. Mě Submariner uchvacuje, i když mám Sea-dweller - chtěl jsem bez kyklopa. No a miluju i ten Sub se zelenou lunetou, no je to peklo Jsem zvědav, jestli pak taky prodáš ty Seawolfy, jako já Upraveno 26. srpna 2009 uživatelem vojt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2009 Submarinery mi take vzdycky zamlzi mysl. Nicmene, kdyz jsem si je byl vyzkouset, na ruce mi az prilis vadilo to jejich vystouple dynko. Mel jsem potom pocit, jako kdyz se mi hodinky vznasi nad rukou. Proste to vypadalo na moji tlape divne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2009 taky jsem mel spadeno na submarinery a uz jsem byl nalomeny,ze je fakt koupim.. ale stalo se zase neco, co jsem necekal..po dlouhem zkouseni i dalsich vsech krasnych modelu hodinek Rolex, jsem bohuzel dospel zase k jinemu nazoru.. klasicke pouzdro submariner je pro me MALE..zkousel jsem ovsem nove GMT s keramickou lunetou a to je opravdu, alespon na ruce, jine kafe.. papirove stejne parametry jak suby, ale skutecnost je jina..na ruce vypadaji mnohem, ale mnohem vetsi, to nove pouzdro ty hodinky hodne opticky rozsiruje, vetsi cisla na nezkutecne krasne keramicke lunete, mnohem vetsi indexy na ciferniku a celkove zpracovani pouzdra je mnohem krasnejsi a opravdu opticky na ruce vypadajic VETSI.. Mam novy cil..GMT Master II keramicka luneta..ty chci..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2009 Dobra volba :-) resil jsem to same se stejnym vysledkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 Dobra volba :-) resil jsem to same se stejnym vysledkem. mas je doma, jo? super..muzu se zeptat, kde jsi je kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 mne sa pacia, pacili sa mi aj stare submarinery, no co mi na nich neskonale vadilo bolo plechova pracka na spone. neviem ci som to spravne nazval. myslel som to ked otvorite sponu tak sa ukazu 2 cez seba prelozene platky plechu.. nove deepsea to uz maju pekne spravene z masivneho kovu, neviete ako to budu mat tieto submarinery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 mas je doma, jo? super..muzu se zeptat, kde jsi je kupoval? V Pařížské, už loni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 V Pařížské, už loni. Nebudeš se jich třeba zbavovat?? Nějaký jiný model?? :) Fakt jsou super..Ještě chvilku a pujdu do nich.. Nebudeš na srazu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2009 V Pařížské, už loni. Taky bych se primlouval za navstevu srazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira1.1 Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2009 Pánové, díky všem za příspěvky. Je bez pochyb, že oboje hodinky - Submariner i GMT Master II - jsou krásné. Ale jak napsal kulix, skutečnost může být jiná než fotky. Nezbývá než oboje vyzkoušet a potom se rozhodnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2009 Nezbývá než oboje vyzkoušet a potom se rozhodnout. Je to tak, na dovolene jsem mel moznost vyzkouset prakticky celou kolekci Rolex i Tudor (bohuzel nemeli nove modely) a vzhledem k tomu, ze mam rad vetsi hodinky mi Rolex proste nesedi. I kdyz GMT Master II s keramickou lunetou jsou prekrasne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPB Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 Fakt krasne. Ty GMT Mastery II s keramickou lunetkou, jsou momentalne v Praze nekde k videni? Zaskocil bych tam prubnout mozna uz ted o vikendu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toci Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 Ve středu jsem je zkoušel u Bechyněho ve Štěpánské, cenovka tuším 5490,- Euro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPB Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 Skoda, ze meli v dneska (v sobotu) zavreno. Pohledem na obrazek se clovek rad pokocha, ale nejlepsi je stejne je vyzkouset:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 Rolex je dobrý i na pěstování penicilínu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 To je dobrej humus, nechapu, ze to muze nekdo nechat zajit az tak daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 To je dobrej humus, nechapu, ze to muze nekdo nechat zajit az tak daleko. možná je nosil robinson clusó a bál se aby mu je neukradl nějaký domorodec podle mne to někdo někde vykopal ze země Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 3. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 Dva tisíce deset?!?!?!? Tsss... Té doba... Chjooo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se