Pe3xxx Odesláno 19. března Nahlásit Odesláno 19. března Prosím, čo si o tejto novej kolekcii myslíte? Ktorý model sa Vám pozdáva? /Jednotlivé modely budú postupne dokončované od polovice Júla do konca Septembra./ Veľmi si vážime Váš názor a akúkoľvek spätnú väzbu! LT-EU Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Pe3xxx Odesláno 19. března Autor Nahlásit Odesláno 19. března Označenia Modelov nasledujú v tomto poradí /z hora na dol/: B69 /B70 /B71 /B72 /B73 /M94+DATE /M94 /Solar Marine 5 /Solar Marine 6 /Solar Marine 7 /Solar Marine 8 /Solar Marine 9 1
Tomak Odesláno 19. března Nahlásit Odesláno 19. března Je k nim někde bližší specifikace jako velikost atd.? Jinak obecně dodávám, že zatím žádné LT hodinky nemám. U modelů, co mne z hlediska designu oslovily, byla většinou problém právě velikost vůči mému tenčímu zápěstí. Mám rád pokud jsou ručky výrazností (denní i noční) přinejmenším na roveň indexům, což pro mne nesplňují modely řady Solar Marine. Každopádně koncept hodinek zaměřených na skvělou luminiscenci se mi líbí
warann Odesláno 19. března Nahlásit Odesláno 19. března @Tomak mám to podobně, asi budou dost velký: https://lum-tec.com/products/combat-b72-pre-order?pr_prod_strat=e5_desc&pr_rec_id=2a9fbe603&pr_rec_pid=9190613549308&pr_ref_pid=9190612467964&pr_seq=uniform Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Pe3xxx Odesláno 20. března Autor Nahlásit Odesláno 20. března před 20 hodinami, Tomak napsal: Je k nim někde bližší specifikace jako velikost atd.? Jinak obecně dodávám, že zatím žádné LT hodinky nemám. U modelů, co mne z hlediska designu oslovily, byla většinou problém právě velikost vůči mému tenčímu zápěstí. Mám rád pokud jsou ručky výrazností (denní i noční) přinejmenším na roveň indexům, což pro mne nesplňují modely řady Solar Marine. Každopádně koncept hodinek zaměřených na skvělou luminiscenci se mi líbí Ahoj, ďakujem velmi pekne za odpoveď! Viac info o presnej špecifikácii je uvedených na stránkach výrobcu: Upcoming Models – LÜM-TEC Aktuálna kolekcia je uvedená na Európskej stránke LT: LT Europe Shop - LUM-TEC Watches Robert
Vit Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března (upraveno) V 19. 3. 2026 v 8:34, Pe3xxx napsal: Prosím, čo si o tejto novej kolekcii myslíte? Ktorý model sa Vám pozdáva? /Jednotlivé modely budú postupne dokončované od polovice Júla do konca Septembra./ Veľmi si vážime Váš názor a akúkoľvek spätnú väzbu! LT-EU Ahoj Roberte, díky za info, vizuálně se mi nejvíc líbí tyto modely (viz níže). Ten bronz používáte stejný jako u B19? (na té vizualizaci vypadá trochu jako mosaz) Upraveno 25. března uživatelem Vit
Vit Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března (upraveno) V 19. 3. 2026 v 11:31, Tomak napsal: Je k nim někde bližší specifikace jako velikost atd.? Jinak obecně dodávám, že zatím žádné LT hodinky nemám. U modelů, co mne z hlediska designu oslovily, byla většinou problém právě velikost vůči mému tenčímu zápěstí. Mám rád pokud jsou ručky výrazností (denní i noční) přinejmenším na roveň indexům, což pro mne nesplňují modely řady Solar Marine. Každopádně koncept hodinek zaměřených na skvělou luminiscenci se mi líbí V 19. 3. 2026 v 11:48, warann napsal: @Tomak mám to podobně, asi budou dost velký: https://lum-tec.com/products/combat-b72-pre-order?pr_prod_strat=e5_desc&pr_rec_id=2a9fbe603&pr_rec_pid=9190613549308&pr_ref_pid=9190612467964&pr_seq=uniform Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ta Béčková 43mm pouzdra jsou v tomto tvaru pouzdra příjemně nositelná i na středně velké (spíš menší ruce 17,5 - 18cm). Spousta fotek je ZDE a ZDE. M-ková 44mm pouzdra jsou pro tuto velikost na hranici, ale díky tenkému pouzdru a velmi krátkým nožkám to jde, nějaké fotky na stejné ruce ZDE. Upraveno 25. března uživatelem Vit 1
Pe3xxx Odesláno 9. dubna Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna V 25. 3. 2026 v 6:36, Vit napsal: Ahoj Roberte, díky za info, vizuálně se mi nejvíc líbí tyto modely (viz níže). Ten bronz používáte stejný jako u B19? (na té vizualizaci vypadá trochu jako mosaz) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ahoj Vít, ako sa máš? Ďakujem veľmi pekne za spätnú väzbu! Áno púzdra sú rovnako ako u predchádzajúcich modeloch zo zliatiny Solid CuSn8 Bronze: "Pevný bronz CuSn8 /tiež známy ako C52100 alebo fosforový bronz/ je vysoko výkonná zliatina medi a cínu charakterizovaná 8% obsahom cínu, ktorý poskytuje vynikajúcu pevnosť, odolnosť proti opotrebovaniu a elasticitu v porovnaní s inými zlúčeninami bronzu s nižším obsahom cínu. Je to veľmi pevná zliatina, bežne používaná pre náročné mechanické aplikácie a najmä ako prémiový materiál pre luxusné puzdrá hodiniek." Robert
Vit Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna před 38 minutami, Pe3xxx napsal: Ahoj Vít, ako sa máš? Ďakujem veľmi pekne za spätnú väzbu! Áno púzdra sú rovnako ako u predchádzajúcich modeloch zo zliatiny Solid CuSn8 Bronze: "Pevný bronz CuSn8 /tiež známy ako C52100 alebo fosforový bronz/ je vysoko výkonná zliatina medi a cínu charakterizovaná 8% obsahom cínu, ktorý poskytuje vynikajúcu pevnosť, odolnosť proti opotrebovaniu a elasticitu v porovnaní s inými zlúčeninami bronzu s nižším obsahom cínu. Je to veľmi pevná zliatina, bežne používaná pre náročné mechanické aplikácie a najmä ako prémiový materiál pre luxusné puzdrá hodiniek." Robert Díky Roberte, s tím bronzem to děláte dobře. Miluju jeho načervenalý odstín. Už 12 let si užívám nádhernou patinu svých B19-tek - viz jejich vlákno: https://forum.chronomag.cz/topic/70493-lüm-tec-b19/page/35/#findComment-3203900 1
Pe3xxx Odesláno 17. června Autor Nahlásit Odesláno 17. června V 9. 4. 2026 v 8:57, Vit napsal: Díky Roberte, s tím bronzem to děláte dobře. Miluju jeho načervenalý odstín. Už 12 let si užívám nádhernou patinu svých B19-tek - viz jejich vlákno: https://forum.chronomag.cz/topic/70493-lüm-tec-b19/page/35/#findComment-3203900 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ahoj Vít, super fotka! Čistá apokalypsa... ale tie bronzové púzdra sú ozaj pekné... Otázka: našiel by si si čas zrecenzovať nejaké LT-čka z novej kolekcie? Ktoré sa ti pozdávajú? Robert 1
Vit Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června (upraveno) před 8 minutami, Pe3xxx napsal: Ahoj Vít, super fotka! Čistá apokalypsa... ale tie bronzové púzdra sú ozaj pekné... Otázka: našiel by si si čas zrecenzovať nejaké LT-čka z novej kolekcie? Ktoré sa ti pozdávajú? Robert Díky Roberte, Sleduj zde: https://forum.chronomag.cz/topic/70493-lüm-tec-b19/page/36/#findComment-3207666 a https://forum.chronomag.cz/topic/28179-lüm-tec-m8/page/25/#findComment-3188093 a také https://forum.chronomag.cz/topic/130828-lüm-tec-v5/page/13/#findComment-3235896 před 8 minutami, Pe3xxx napsal: .... Otázka: našiel by si si čas zrecenzovať nejaké LT-čka z novej kolekcie? Ktoré sa ti pozdávajú? Robert Rád, omrknu to a ozvu se. Upraveno 17. června uživatelem Vit
Vit Odesláno neděle v 10:32 Nahlásit Odesláno neděle v 10:32 M8 už do kompozice nevešly ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se