Lister_D Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března Hola! Rad bych tento kousek poridil sobe za dobrou praci Jako entry level do pilot chronographs a obecne do automatu. 1.6mm je dost, ale i tak se mi libej. Nemate je nekdo, ze byste se podelili o dojmy/zkusenosti? Diky! https://www.chronoshop.cz/steinhart-nav-b-chrono-classic-a-type-blue
FantasticFabio Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března Jo jsou dobrý , dobrý zpracování a stroj taky dobrej ….. ale IWC to nejsou mladej pane ! jestli se ti tento styl líbí , jdi do nich ! Jestli váháš , ještě hledej ! 1
Harwey Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března ked sa ti pacia, tak si ich kup, Valjoux 7750 je overeny v pohode strojcek 1
Lister_D Odesláno 25. března Autor Nahlásit Odesláno 25. března 9 hours ago, FantasticFabio said: Jo jsou dobrý , dobrý zpracování a stroj taky dobrej ….. ale IWC to nejsou mladej pane ! jestli se ti tento styl líbí , jdi do nich ! Jestli váháš , ještě hledej ! 10 hours ago, Spongebob said: Ok, za mě kolotoč.. Cimz je mysleno nejspise, ze jsou poutovy, me to tak neprijde, ale diky za nazor. 1
Lister_D Odesláno 25. března Autor Nahlásit Odesláno 25. března 9 hours ago, FantasticFabio said: Jo jsou dobrý , dobrý zpracování a stroj taky dobrej ….. ale IWC to nejsou mladej pane ! jestli se ti tento styl líbí , jdi do nich ! Jestli váháš , ještě hledej ! No na IWC musim pockat az na cestu do Japonska, tamni bazice je maji za prijatelne ceny, jenze to bude tak za 2 roky nejdriv...Jeste se mi hodne libej ty Corsairy, ale ten dvojkriz na nich je pro me tezko kousnutelnej...
Lister_D Odesláno 25. března Autor Nahlásit Odesláno 25. března 1 hour ago, Harwey said: ked sa ti pacia, tak si ich kup, Valjoux 7750 je overeny v pohode strojcek Diky, cetl jsem, ze ten strojek neni spatnej a nejak se zacit musi 1
ondra_v Odesláno včera v 10:51 Nahlásit Odesláno včera v 10:51 Podle mě pěkné, střídám vícero hodinek, stopky se občas dost hodí. Osobně bych preferoval ruční nátah místo automatů. 1
Lister_D Odesláno před 18 hodinami Autor Nahlásit Odesláno před 18 hodinami Uz jsou na cestu, co me nemile prekvapilo je skutecnost, ze mi nedali tracking number, proste nekdy snad dorazej a skoncej nekde na vydejne, pokud nebudu doma. Doufam, ze posledni negativni zkusenost s firmou Steinhart...
FantasticFabio Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Odesláno před 17 hodinami Před hodinou, Lister_D napsal: Uz jsou na cestu, co me nemile prekvapilo je skutecnost, ze mi nedali tracking number, proste nekdy snad dorazej a skoncej nekde na vydejne, pokud nebudu doma. Doufam, ze posledni negativni zkusenost s firmou Steinhart... Kde jsi je objednával ? Na jejich EShopu ? 1
FantasticFabio Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Odesláno před 16 hodinami @MC97 je má na ruce , má je na tahu ….. objednal jsi taky tah ? Na tahu jsou moc pěkný ! 1
Lister_D Odesláno před 16 hodinami Autor Nahlásit Odesláno před 16 hodinami 36 minutes ago, FantasticFabio said: Kde jsi je objednával ? Na jejich EShopu ? Jj
MC97 Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Odesláno před 16 hodinami před 39 minutami, FantasticFabio napsal: @MC97 je má na ruce , má je na tahu ….. objednal jsi taky tah ? Na tahu jsou moc pěkný ! Zdravím, moje boli pôvodne s kožou, ale keď som videl, že je k tomu k dispozícií aj ťah tak mi to nedalo a takto si myslím, že sú oveľa krajšie. 1
MC97 Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Odesláno před 16 hodinami V 21. 3. 2026 v 9:47, Lister_D napsal: Hola! Rad bych tento kousek poridil sobe za dobrou praci Jako entry level do pilot chronographs a obecne do automatu. 1.6mm je dost, ale i tak se mi libej. Nemate je nekdo, ze byste se podelili o dojmy/zkusenosti? Diky! https://www.chronoshop.cz/steinhart-nav-b-chrono-classic-a-type-blue Čo sa týka skúseností, tak veľká spokojnosť a hlavne pomer kvalita/cena. IWC to samozrejme nie sú, ale v tejto cene lepší pilot chrono asi ťažko nájdeme. 1 1
Lister_D Odesláno před 16 hodinami Autor Nahlásit Odesláno před 16 hodinami 2 minutes ago, MC97 said: Zdravím, moje boli pôvodne s kožou, ale keď som videl, že je k tomu k dispozícií aj ťah tak mi to nedalo a takto si myslím, že sú oveľa krajšie. Hrome, brouk v hlave ted No pockam napred, zda se mi je vubec podari vydolovat z vietnamsky vecerky aka parcel shop, kde na tutti skoncej, pac nebudu doma...Za 25 eur postovnyho bych fakt ten tracking number mel, anzto to nestalo pet korun...
MC97 Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Odesláno před 15 hodinami Budú stáť za to. Tu prikladám ešte foto, či za svetla, či za tmy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
FantasticFabio Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Odesláno před 15 hodinami před 26 minutami, Lister_D napsal: Hrome, brouk v hlave ted No pockam napred, zda se mi je vubec podari vydolovat z vietnamsky vecerky aka parcel shop, kde na tutti skoncej, pac nebudu doma...Za 25 eur postovnyho bych fakt ten tracking number mel, anzto to nestalo pet korun... No pokuď jdou z DE , tak počítej že dorazí do 14 dnů …. Protože určitě nepújdou přímou cestou ale budou se překládat někde v CZ a pak pújdou do boxu …. No a vzhledem k tomu že jsou svátky ….. tak na Čarodějnicích už se budeš moct pochlubit s jejich lumi
Lister_D Odesláno před 15 hodinami Autor Nahlásit Odesláno před 15 hodinami 11 minutes ago, FantasticFabio said: No pokuď jdou z DE , tak počítej že dorazí do 14 dnů …. Protože určitě nepújdou přímou cestou ale budou se překládat někde v CZ a pak pújdou do boxu …. No a vzhledem k tomu že jsou svátky ….. tak na Čarodějnicích už se budeš moct pochlubit s jejich lumi Lina huba, holy nestesti, jak receno...I nelenil jsem tedy a napsal na support, ze jsem slightly disappointed kvuli tomu, ze mi napsali, ze tracking number nejni..Obratem prisla omluva a Fedex TN. Dorazi dnes a to budu doma. Juchuuu! Btw: objednano v patek, takze 2 pracovni dny, coz je solidni. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se