Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo jsou dobrý , dobrý zpracování a stroj taky dobrej ….. ale IWC to nejsou mladej pane ! 
jestli se ti tento styl líbí , jdi do nich ! Jestli váháš , ještě hledej !

• Díky 1
Odesláno
9 hours ago, FantasticFabio said:

Jo jsou dobrý , dobrý zpracování a stroj taky dobrej ….. ale IWC to nejsou mladej pane ! 

10 hours ago, Spongebob said:

Ok, za mě kolotoč.. 

Cimz je mysleno nejspise, ze jsou poutovy, me to tak neprijde, ale diky za nazor.

• Like 1
Odesláno
9 hours ago, FantasticFabio said:

No na IWC musim pockat az na cestu do Japonska, tamni bazice je maji za prijatelne ceny, jenze to bude tak za 2 roky nejdriv...Jeste se mi hodne libej ty Corsairy, ale ten dvojkriz na nich je pro me  tezko kousnutelnej...

Odesláno
1 hour ago, Harwey said:

ked sa ti pacia, tak si ich kup, Valjoux 7750 je overeny v pohode strojcek

Diky, cetl jsem, ze ten strojek neni spatnej a nejak se zacit musi :)

• Dát hlas 1
Odesláno

Uz jsou na cestu, co me nemile prekvapilo je skutecnost, ze mi nedali tracking number, proste nekdy snad dorazej a skoncej nekde na vydejne, pokud nebudu doma. Doufam, ze posledni negativni zkusenost s firmou Steinhart...

Odesláno
Před hodinou, Lister_D napsal:

Uz jsou na cestu, co me nemile prekvapilo je skutecnost, ze mi nedali tracking number, proste nekdy snad dorazej a skoncej nekde na vydejne, pokud nebudu doma. Doufam, ze posledni negativni zkusenost s firmou Steinhart...

Kde jsi je objednával ? Na jejich EShopu ? 

• Like 1
Odesláno
před 39 minutami, FantasticFabio napsal:

@MC97 je má na ruce , má je na tahu ….. objednal jsi taky tah ? Na tahu jsou moc pěkný ! 

Zdravím, moje boli pôvodne s kožou, ale keď som videl, že je k tomu k dispozícií aj ťah tak mi to nedalo a takto si myslím, že sú oveľa krajšie. 

• Dát hlas 1
Odesláno
V 21. 3. 2026 v 9:47, Lister_D napsal:

Hola! Rad bych tento kousek poridil sobe za dobrou praci :)Jako entry level do pilot chronographs a obecne do automatu. 1.6mm je dost,  ale i tak se mi libej. Nemate je nekdo, ze byste se podelili o dojmy/zkusenosti? Diky!

https://www.chronoshop.cz/steinhart-nav-b-chrono-classic-a-type-blue

Čo sa týka skúseností, tak veľká spokojnosť a hlavne pomer kvalita/cena. IWC to samozrejme nie sú, ale v tejto cene lepší pilot chrono asi ťažko nájdeme.

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
2 minutes ago, MC97 said:

Zdravím, moje boli pôvodne s kožou, ale keď som videl, že je k tomu k dispozícií aj ťah tak mi to nedalo a takto si myslím, že sú oveľa krajšie. 

Hrome, brouk v hlave ted :) No pockam napred, zda se mi je vubec podari vydolovat z vietnamsky vecerky aka parcel shop, kde na tutti skoncej, pac nebudu doma...Za 25 eur postovnyho bych fakt ten tracking number mel, anzto to nestalo pet korun...

Odesláno

Budú stáť za to. Tu prikladám ešte foto, či za svetla, či za tmy.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 2
Odesláno
před 26 minutami, Lister_D napsal:

Hrome, brouk v hlave ted :) No pockam napred, zda se mi je vubec podari vydolovat z vietnamsky vecerky aka parcel shop, kde na tutti skoncej, pac nebudu doma...Za 25 eur postovnyho bych fakt ten tracking number mel, anzto to nestalo pet korun...

No pokuď jdou z DE , tak počítej že dorazí do 14 dnů …. Protože určitě nepújdou přímou cestou ale budou se překládat někde v CZ a pak pújdou do boxu …. No a vzhledem k tomu že jsou svátky …..  tak na Čarodějnicích už se budeš moct pochlubit s jejich lumi 🙈✌️😎🥳

Odesláno
11 minutes ago, FantasticFabio said:

No pokuď jdou z DE , tak počítej že dorazí do 14 dnů …. Protože určitě nepújdou přímou cestou ale budou se překládat někde v CZ a pak pújdou do boxu …. No a vzhledem k tomu že jsou svátky …..  tak na Čarodějnicích už se budeš moct pochlubit s jejich lumi 🙈✌️😎🥳

Lina huba, holy nestesti, jak receno...I nelenil jsem  tedy a napsal na support, ze jsem slightly disappointed kvuli tomu, ze mi napsali, ze tracking number nejni..Obratem prisla omluva a Fedex TN. Dorazi dnes a to budu doma. Juchuuu! Btw: objednano v patek, takze 2 pracovni dny, coz je solidni. 

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...