Jirka71 Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna Prosím poraďte které hodinky vybrat. Citizen nebo Tissot? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bert Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna Ahoj a vítej na fóru. Pokud nutně nepotřebuješ chrona, šel bych do těch Citizenů. 1
Harwey Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna ak len z tychto dvoch, tak citizen mas moznost ich niekde vyskusat na ruke? skuska napovie omnoho viac, ako len obrazky 1
actionman1 Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna (upraveno) Vitaj na fore, za mna sa pripajam k nazorom vyssie. Citizeny urcite, mne na tych Tissotoch vadi aj rozlozenie subdialov velmi blizko seba. Aj dial na Citizenoch je viac "upratany" a ako celok to funguje lepsie.. Upraveno 13. dubna uživatelem actionman1
Jirka71 Odesláno 13. dubna Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna před 13 minutami, actionman1 napsal: Vitaj na fore, za mna sa pripajam k nazorom vyssie. Citizeny urcite, mne na tych Tissotoch vadi aj rozlozenie subdialov velmi blizko seba. Aj dial na Citizenoch je viac "upratany" a ako celok to funguje lepsie.. Děkuji
Jirka71 Odesláno 13. dubna Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna před 29 minutami, Harwey napsal: ak len z tychto dvoch, tak citizen mas moznost ich niekde vyskusat na ruke? skuska napovie omnoho viac, ako len obrazky Děkuji. Zkoušel jsem ty TISSOT a jsou větší než ty Citizen. Mám větší zápěstí tak nevím no.
FantasticFabio Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna před 3 hodinami, Jirka71 napsal: Děkuji. Zkoušel jsem ty TISSOT a jsou větší než ty Citizen. Mám větší zápěstí tak nevím no. To záleží , jestli máš raději chronograf nebo klasický cifr …. Znám spoustu lidí kteří by brali ten chronograf , jen proto že je to chronograf …. Vím že chronograf může vypadat zajímavěji , ale jak často ho asi lidi využijou …. Jestli si myslíš že Citizeny ti budou pocitově malý , tak zvol Tissot …. Někomu sedí větší hodinky někomu menší …. Obě značky mají renomé , ani jedna ti neudělá “ ostudu “ ….. a až na ně dáš kůži, canvas , budou zase jiný…. Jakou mají vodotěsnost ? Tissot budou asi 50 , co? Co sklo , které mají safír ?
Jirka71 Odesláno 13. dubna Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna před 1 minutou, FantasticFabio napsal: To záleží , jestli máš raději chronograf nebo klasický cifr …. Znám spoustu lidí kteří by brali ten chronograf , jen proto že je to chronograf …. Vím že chronograf může vypadat zajímavěji , ale jak často ho asi lidi využijou …. Jestli si myslíš že Citizeny ti budou pocitově malý , tak zvol Tissot …. Někomu sedí větší hodinky někomu menší …. Obě značky mají renomé , ani jedna ti neudělá “ ostudu “ ….. a až na ně dáš kůži, canvas , budou zase jiný…. Jakou mají vodotěsnost ? Tissot budou asi 50 , co? Co sklo , které mají safír ? Obě mají safír a 100 metrů. Asi tu vyhrajou Citizen 2
sodekcz Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna @Jirka71 Citizen. Bezúdržbovky, solar (mají ho osvědčený a jsou v tom minimálně velmi dobří, pokud ne nejlepší), řízené rádiem. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se