Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Novinka, integrovaný tah musím říct že za mě povedené.

Z fotek to připomíná VC Overseas ale docela mě to zajímá naživo.

Stainless Steel Master Control Chronometre Date Man Watch Q4158120 | Jaeger-LeCoultre

Stainless Steel Master Control Chronometre Perpetual Calendar Man Watch Q4178180 | Jaeger-LeCoultre

Stainless Steel Master Control Chronometre Date Power Reserve Man Watch Q4168120 | Jaeger-LeCoultre

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 3
Odesláno

Je to skvělý, podle mě zatím nejlepší release na W&W

Ten perpetual calender je boží a cenovka mi přijde fér. Za to u AP dneska člověk dostane max chronograf..

Odesláno

Tohle jsem přesně neměl vidět! Už dlouho o nich přemýšlím a obávám se ,že až je zkusím tak bude jasno. Vypadají suprově!

Odesláno

Perfektni release! JLS byl dlouho v mých očích takový spící dinosaur, neskutečné komplikace, historie a hodinářské umění, ale v zásadě nic, co bych CHTĚL.. za mě moc moc povedené všechny 3 modely a rozumné ceny.. !!

Odesláno

Z celého W&W je to co mě nejvíce oslovilo, jen těch 39 mm je pro moji pazouru málo, při 42 mm bych věděl hned co přidat do kolekce.

Odesláno

Ahoj, neviděli jste někde bližší detaily o strojku? Rezerva 70 hodin, ale při 4 Hz (ne jako Omega, které k delší rezervě částečně pomáhá snížená frekvence), přitom dva pérovníky neinzerují, a taky by se do toho tenkého strojku asi jen obtížně vešly...

Odesláno

Za mňa jednoznačne najlepší release z tohtoročného W&W. Rozmery super, vyzerajú parádne, integrovaný ťah mega! 

V 15. 4. 2026 v 8:25, tikzot napsal:

Je to skvělý, podle mě zatím nejlepší release na W&W

Ten perpetual calender je boží a cenovka mi přijde fér. Za to u AP dneska člověk dostane max chronograf..

Za to u AP síce dostaneš iba chronograf ale cenu si pri najhoršom udržia aj nosené a to sa u JLC žiaľ nestane. 
Rancor to napísal presne, vždy super hodinarina, história atd. ale nikdy nič, čo by ma oslovilo, až doteraz. 

Jediné čo neviem opomenúť bude ten prepad cien  - nové z butiku dnes vs. nové nenosené na chrone za napr. pol roka

Odesláno

V pařížském butiku mají ke koukání a osahání dva prototypy, Date a Power Reserve. První dojem: extrémně tenké pouzdro,  extrémně tenký a na ruce příjemný náramek. Designově mi přijde náramek mnohem výraznější než samotné hodinky. Spona je odtrhávací a na prototypu bez mikroregulace, úprava délky bude s titěrnými šroubky pěkná jebačka.

U verze Date je použitý inovovaný kalibr 899 s ruční dekorací (sražené leštěné hrany, užší elegantnější můstek setrvačky). Kotvička i stoupací kolo jsou z křemíku, jestli jsem dobře rozuměl, tak bez maziv, přesto je na nich menší tření oproti klasické konstrukci, v důsledku toho se rezerva nátahu prodloužila na 70 hodin oproti 42 hodinám u předchozí verze tohoto kalibru. Křemíkový vlásek prý zatím není na pořadu dne.

Celkově mi tyhle Master Control Chronometre přijdou velmi uhlazené až nevýrazné. To je ale JLC styl poslední doby, řada Polaris je vedle Master Compressor taky nevýrazná.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...