Salamaster Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna (upraveno) Nové modely této luxusní značky z Watch and Wonders 2026 H. Moser & Cie. Endeavour Perpetual Calendar Concept Tantalum - značka tímto modelem předvádí doslova extrémni minimalismus. Pouzdro je kombinací oceli a tantalu, ten je ceněn pro svou výjimečnou odolnost proti korozi. 42mm, HMC 800 manufacture calibre se 7 denni rezervou H. Moser & Cie. x Rebook Streamliner Pump - Inspirována revolučními teniskami Reebok Pump – s patentovanými nafukovacími vzduchovými komorami aktivovanými ručně ovládaným oranžovým tlačítkem – Moser přenáší pumpovací mechanismus Pump do hodinářství, a to do pouzdra Streamliner. 40mm, 100m WR, HMC 103 manufacture calibre s 74h rezervou, limitka o 250 ks každá barva https://monochrome-watches.com/h-moser-cie-endeavour-perpetual-calendar-concept-tantalum-introducing-price/ https://monochrome-watches.com/h-moser-cie-x-reebok-streamliner-pump-review-video-price/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. dubna uživatelem Salamaster 1 1
gooseman Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Ty pumpy se mně zamlouvají a to hodně. Bezva materiál pouzdra a hlavně ten ukazatel rezervy je za mě paráda. Zásadní nevýhodou je absence tahu, který je u řady Streamliner zásadní. Ale při daném omezené množství nebudou mít problém prodat. Jen si říkám, jakou bude mít samotný pumpovací mechanismus životnost...
Cynique Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Moser má novinku. Ne že bych byl cílovka, ale jak se mi většina jejich produkce dost líbí pro svou jinakost, tak tady mě to míjí. Takové...nevýrazné https://www.hodinkee.com/articles/h-moser-and-cie-endeavour-flyback-chronograph-dual-time-date 1
Radek124 Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května @CyniqueMám to podobně - čas od času mě popadají špekulace že bych si nějakou z jejich "very rare" vychytávek konečně ukořistil, ale zjišťuju že vlastně žádná z novinek z poslední dekády (Streamliner, Venturer a Endeavor s ciferníky z úžasných materiálů ale zcela bez indexů a pod.) mě nerajcuje. Tady jsou sice indexů mraky, ale s třídenním manuálem to tak nějak padá do kategorie "nevýrazné konfekce"
Cynique Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května (upraveno) @Radek124 A to mně se ta jejich tvorba vesměs líbí. Konkrétně ze Streamlineru jsem byl dost vedle (i proto se mi tak líbí Robotic One od Robotu a stejného designéra, co dělal Streamliner). Ty "slepý" cifry mají taky něco do sebe, ale určitě to není pro každýho, to beru. Tohle mi ale právě přijde oproti většině produkce takové tuctové. Abych jen nehaněl, záda to má libový Upraveno 31. května uživatelem Cynique 1
Tomak Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Mně se zase nelíbí na těch tantalum šedivácích jejich mini centrální ručka indikující aktuální měsíc. Vypadá jako by se tam něco ulomilo a zůstal jen pahýl.
Radek124 Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Původně tam bývala decentní "šipka", aby i při překrytí delšími ručkami bylo možné odečíst měsíc. Mechanické vychytávky HMC jsou geniální a nad jejich strojkama pravidelně slintám, ale "simplifikace" ciferníků by se fakt neměla přehánět - a tenhle cecík už je fakt designová zhovadilost á la Jonathan Ive... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se