KFL Odesláno neděle v 08:21 Nahlásit Odesláno neděle v 08:21 Kdyby náhodou - prodávám Scouta, top model 101. Charakterní dvouválec se vším, co k téhle kategorii motorek patří. Menší, rychlý a mrštný stroj s nejlepší výbavou z modelové řady Scoutů - štelovatelný podvozek s delšími zdvihy pérování, Brembo, ABS/TC, LED osvětlení, chytrý budík s konektivitou a navigací, tempomat atd. Motorka nikdy nespadla ani nebyla havarovaná. Pár oděrek na nádrži od motokalhot, plus jeden malý škrábanec na zadním blatníku (sjel mi nůž při lepení fólie). Jinak zcela bez poškození. Koupeno a servisováno v Indian Praha. Záruka do 12/2026, lze prodloužit. K tomu pár doplňků za bratru 90K: + brašny Ends Cuoio + výfuk Miller (homologace) + zrcátka Rizoma (OE Indian) + origo vyhřívané hefty + origo padáky (aktuálně sundané) Původní díly mám a dám k motorce. Navíc přidám zdarma super praktickou manipulační stojan/kolejnici pro snadnější manévry a uložení stroje v garáži. Aktuálně najeto 5350 km a něco málo ještě přibyde. Příští servis v 8000 km nebo 7/2026. Fotky jsou ze včerejška. Prodávám, neb trávím 90 % času na Scrambleru a moje láska k Triumphu je větší . Cena pro Chmag: 400.000 Kč (odpočet nelze) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky