Přejít na obsah

Ruhla Kampfschwimmer

vonstochow

Doporučené příspěvky

Tak jako ČSLA měla svůj Prim Orlík, tak i východoněmecká armáda NVA měla ve výstroji zajímavý kus hodinek - Ruhla Kampfschwimmer. Fakt se mi líbí, tváří se drsně, poskytuje i tu legendu něčeho extra z východu, rozměry hravě obstojí i dnes a dokonce je ve výrobě limitovaná edice po 25 letech za slušnou cenu 299,- EUR . Více o historii na http://ephemerol.de/ruhla/ , zkoukněte tam ochranu korunky.

limitka u výrobce : http://ruhla.netpure.de/baseportal/ruhla/u...atalognr==15013

post-2377-1238435557.jpg

post-2377-1238435837.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

týýý jóó.... to nesmí chybět v žádný sbírce pořádný.h.o. chronoúchyla, a to nemusí zrovna kolektit Prímky nebo Vostoče. Vo těch potápkách jsem věděl, ale že vymlaskonou takovou laskominu....že jo cigi, tak to jsem netušil. Jen pevně doufám, že ten kalibr13 je boží kousek bez kamení. Ta korunka vypadá na tu jako z ruskejch vobojživelníků. To si zaslouží hromadnej chrononákup...fčil sa ukáže.....Kubsone, kde jsi?

Upraveno uživatelem hciq
Odkaz ke komentáři

Jen pevně doufám, že ten kalibr13 je boží kousek bez kamení.

KALIBR 13 JE QUARTZ. Takže je to o ničem :(

Ale tyhle vintage "potápky" jsou luxusní.

A hrozně se mi líbí dýnko s označením vodotěsnosti: 4 ATM / 40m, waterproof / tropicalized :D

post-1118-1239040325.jpg

post-1118-1239040336.jpg

post-1118-1239040342.jpg

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
N´t´Gale: ty jsou boží! Jen ten žralok na dýnku se tváří málo drsně - trochu jako jeliman.

(Tropicalized - pro použití v Angole nebo Etiopii. )

Mně přijde jako mutant mezi žralokem a delfínem. Že by "žralfín" ? Nebo "delžrok" ?

Upraveno uživatelem frista
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...