vonstochow Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2009 Tak jako ČSLA měla svůj Prim Orlík, tak i východoněmecká armáda NVA měla ve výstroji zajímavý kus hodinek - Ruhla Kampfschwimmer. Fakt se mi líbí, tváří se drsně, poskytuje i tu legendu něčeho extra z východu, rozměry hravě obstojí i dnes a dokonce je ve výrobě limitovaná edice po 25 letech za slušnou cenu 299,- EUR . Více o historii na http://ephemerol.de/ruhla/ , zkoukněte tam ochranu korunky. limitka u výrobce : http://ruhla.netpure.de/baseportal/ruhla/u...atalognr==15013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2009 (upraveno) týýý jóó.... to nesmí chybět v žádný sbírce pořádný.h.o. chronoúchyla, a to nemusí zrovna kolektit Prímky nebo Vostoče. Vo těch potápkách jsem věděl, ale že vymlaskonou takovou laskominu....že jo cigi, tak to jsem netušil. Jen pevně doufám, že ten kalibr13 je boží kousek bez kamení. Ta korunka vypadá na tu jako z ruskejch vobojživelníků. To si zaslouží hromadnej chrononákup...fčil sa ukáže.....Kubsone, kde jsi? Upraveno 30. března 2009 uživatelem hciq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 (upraveno) Jen pevně doufám, že ten kalibr13 je boží kousek bez kamení. KALIBR 13 JE QUARTZ. Takže je to o ničem Ale tyhle vintage "potápky" jsou luxusní. A hrozně se mi líbí dýnko s označením vodotěsnosti: 4 ATM / 40m, waterproof / tropicalized Upraveno 6. dubna 2009 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 N´t´Gale: ty jsou boží! Jen ten žralok na dýnku se tváří málo drsně - trochu jako jeliman. (Tropicalized - pro použití v Angole nebo Etiopii. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 V Etiopii je takové sucho, že je ta vodotěsnost 40m naprosto v pořádku, tam skoro ani neprší. Ten žralok vypadá fakt divně. Bezzubě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 pouzdro vypada dobre a ten zralok ma neco do sebe mozna to je sumec zralok a tulen dohromady Co to je ta modrobila tecka na kazde fotce ? Uz jsem si myslel ze mam vypaleny nejaky bod na monitoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2009 Fotky nejsou moje, takže tečku ti nevysvětlím Jo, pouzdro je fajn. Zajímal by mě materiál. Vypadá to jako plast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2009 Co to je ta modrobila tecka na kazde fotce ? Uz jsem si myslel ze mam vypaleny nejaky bod na monitoru. Ta tečka je vadný pixel na snímači foťáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2009 KALIBR 13 JE QUARTZ. Takže je to o ničem ´ Presne tak, byl to quartz...ale i tak maji neco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2009 (upraveno) N´t´Gale: ty jsou boží! Jen ten žralok na dýnku se tváří málo drsně - trochu jako jeliman. (Tropicalized - pro použití v Angole nebo Etiopii. ) Mně přijde jako mutant mezi žralokem a delfínem. Že by "žralfín" ? Nebo "delžrok" ? Upraveno 24. dubna 2009 uživatelem frista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se