A.s.t.o.r.e.k Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2009 Ahoj, chtěl bych se zeptat, sehnal jsem tyto hodinky BULER, mám už je asi rok... a zjevně je prodávat nebudu, páč mají moc hodně do sebe, jsou dokonalým retrem v týhle době a hlavně mají nadčasový design, taky i trošku pilotní styl... Ale proč píšu, určitě tyhle hodinky vyniknou na širokým řemínku, v podstatě na širším než jsou sami hodinky, nebo aspoň stejně širším... Mohl by mi někdo poradit, dát info, nebo snad nabídnout nějaký takový řemínek... počítám černý nebo hnědý, a trošku aby se to k tomu hodilo, děkuji moc páni a dámy... šířka hodinek je cca 4,3-4,4cm... a šířka mezery na osičku je cca 1,9cm... prosím že mě potěšíte??? že joooooooooo už nevím kde se ptát a hledat...
Duko Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2009 možno tam natlačíš aj 20 mm remeň, ak by ti to nešlo tak si ** daj ušiť u miestneho člena s nickom Simon
A.s.t.o.r.e.k Odesláno 2. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2009 (upraveno) možno tam natlačíš aj 20 mm remeň, ak by ti to nešlo tak si ** daj ušiť u miestneho člena s nickom Simon To určitě asi ano, případně bych nechal řemínek zbrousit... Ale nikde takovéto široké řemeny nemůžu kloudně najít... nevíš o nějakých odkazech, prosím??? Upraveno 2. dubna 2009 uživatelem A.s.t.o.r.e.k
Duko Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2009 Ja mám dobré skúsenosti s Di-model remeňmi od miestneho člena (chronoshop.cz) alebo ručne šité (sima-prague.com).
A.s.t.o.r.e.k Odesláno 2. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2009 Ja mám dobré skúsenosti s Di-model remeňmi od miestneho člena (chronoshop.cz) alebo ručne šité (sima-prague.com). Jj dík, koukal jsem... ale nejsou dosti široký... měl by to být skoro jako obojek na ruku, šířka řemínku, jako šířka hodinek, ty by k tomu sekli nejvíc... asi mi nezbyde než nějakej nechat udělat nooo ale moje návrhářské schopnosti no nevím nevím...
carpaccio Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2009 Tak neni to uplne siroke jako hodinky, ale myslim, ze to dela krasny dojem optickeho zvetseni hodinek: Pasek, ktery se rozsriuje kousek za osickami. Preji stastnou ruku pri vyberu!
bandicoot Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2009 Tím "obojkem" by se to imho trochu zazdilo do metrosexuálna. Podložka je super nápad, ale neměla by být až tak obrovská jako ta od JohnDoeX. Jen tak lehce přesáhnout nahoře a dole ten ocelový masiv. A na návrhařinu zapoměň, zkušený odborník ti sám poradí.
A.s.t.o.r.e.k Odesláno 3. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2009 Tím "obojkem" by se to imho trochu zazdilo do metrosexuálna. Podložka je super nápad, ale neměla by být až tak obrovská jako ta od JohnDoeX. Jen tak lehce přesáhnout nahoře a dole ten ocelový masiv. A na návrhařinu zapoměň, zkušený odborník ti sám poradí. Hehe, no když já jsem hezounek ... Tak ten metrosexuál je na místě, je mi 27 a nebudu se přeci zanedbávat, hih... Ten od JOHNDOEX není špatný, docela se mi i líbí, jen bych ho chtěl bez těch vymačkaných vrásnic...
bandicoot Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2009 (upraveno) Jo tááák. Tak to je v pořádku. Já to bral podle sebe. Me stačej na ruce pěkný hoďky a už mám pocit, že se nezanedbávám. Ani holit se nemusím :-) Omegy na ruku, Lol. Lempicka za krk a můžu neholenej v bušmenovi klidně do tretrsu :-) Ale fakt bacha ať to neni kočkopes. Tohle nevypadá jako retro kousek, tohle vypadá vintážně - tak dodrž tu dobovou věrnost seventís. Upraveno 3. dubna 2009 uživatelem bandicoot
A.s.t.o.r.e.k Odesláno 3. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2009 A co tohle? A co by jste řekli na tyhle??? hlavně mě prosím nekamenujte )) mě příjde, že i ta hnědá tomu sedí... jen si nejsem jistej tím designem... ale určitě to nezkazíme, kdyžtak vyhodíme a vyměníme za jinej, že jo...
bandicoot Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2009 Vidím dobře že ten vostok je hnědej? Kurňa ten bych ve dvacítce potřeboval...
A.s.t.o.r.e.k Odesláno 3. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2009 Jj, je černej... prosím tě JOHNDOEX, jak funguje objednávka z toho portálu... jsi toho nějaký zprostředkovatel či dovozce do Čech??? dík
JohnDoeX Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2009 Proste vyzkousenej obchod. Probehlo jiz nekolik objednavek a vsechno v pohode. Rychly dodani.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se