Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už jsem to tu chtěl napsat, ještě že jsem se před pověšením ještě jednou podíval. Jsem zvědavý jak budou vypadat ty další etapy projektu Inovace, doufám že už konečně příjdou s nějakým novým moderním designem hodinek.

Odesláno
Já se jen divím, jak lze strukturální fondy čerpat na značku, jejíž legálnost užívání není dořešena. To není nic proti PRIMu, to je proti EU.

tak to je pak lehké nepochopení, protože čerpala ELTON hodinářská, výrobek PRIM/Sexy Time/Spartak s tím nemá nic společného a ELTON je prostě legitimní firma

Odesláno (upraveno)

mengelis: Já to chápu, ale pokud někomu dávám na něco peníze, tak čekám, že to nějak splatí. Nemusí penězma, ale třeba regionálním významem, výrobou, zachováním tradice, kontinuitou atd. A ta (včetně celého businessu v NMnM) je imho při odebrání názvu PRIM v řiti.

Pokud EU dá někomu peníze, jehož podnikání je založeno na značce a ta značka je přitom ohrožena, pak je to prostě tradiční evropský bordel (jako např. u jiné firmy, která dostala prostředky na zakoupení strojů k obhospodařování svých luk a dalších pozemků a přitom to byl soukromý golfový klub) nebo za tím stojí všimné.

edit: opakuji, nic proti PRIMu, fandím tomu, ale zaráží mě rádodajný přístup EU

Upraveno uživatelem bandicoot

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...