j.e.n.i.k.82 Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 Zdravím všechny příznivce hodinek, pročítal jsem recenze na hlavní straně a narazil na Nomos Sundial Ring a protože už sluníčko pěkně vykukuje, tak by se mi něco podobného líbilo (spíše pro přítelkyni, jako doplněk). Máte nějaký tip na pěkný design (práve Nomos se mi moc líbí, ovšem až na cenu :-/), stříbrnou barvu (nerez ocel) a cenu určitě do 1000Kč? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 http://www.chronomag.cz/clanek/2006-11-06/...cni-hodiny.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 (upraveno) Možná by věděl zdejší člen Kamil, kde je sehnat. viz. téma edit: oprava link Upraveno 6. dubna 2009 uživatelem JPS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 zatim jsem narychlo nasel jedny tady - cinove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 Musim povedat, ze krajsi ako Nomos asi nenajdes. Radsej pockaj a kup ten. Pripadne ak chces, mozem sa ozvat HansPeterovi od ktoreho som bral aj hodinky aj Sundial, mozno by dal lepsiu cenu (aj ked do 1k sa urcite nedostanes)... Zdravím všechny příznivce hodinek, pročítal jsem recenze na hlavní straně a narazil na Nomos Sundial Ring a protože už sluníčko pěkně vykukuje, tak by se mi něco podobného líbilo (spíše pro přítelkyni, jako doplněk). Máte nějaký tip na pěkný design (práve Nomos se mi moc líbí, ovšem až na cenu :-/), stříbrnou barvu (nerez ocel) a cenu určitě do 1000Kč? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 Musim povedat, ze krajsi ako Nomos asi nenajdes. Radsej pockaj a kup ten. Pripadne ak chces, mozem sa ozvat HansPeterovi od ktoreho som bral aj hodinky aj Sundial, mozno by dal lepsiu cenu (aj ked do 1k sa urcite nedostanes)... Já bych se k jeníkovi přidal, takže množstevní sleva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 7. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2009 (upraveno) Já bych se k jeníkovi přidal, takže množstevní sleva? Koukam, ze jsi od Pisku, tak to by ten balicek letel na jedno misto Ghille, pokud bychom do toho sly s Muffikem spolecne, o jake cene by se dalo uvazovat? Upraveno 7. dubna 2009 uživatelem j.e.n.i.k.82 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2009 Neviem, napisem chlapikovi, ozvem sa za par dni. Koukam, ze jsi od Pisku, tak to by ten balicek letel na jedno misto Ghille, pokud bychom do toho sly s Muffikem spolecne, o jake cene by se dalo uvazovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se