Lucca Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Co jim říkáte? https://www.certina.com/en/watch/ds-super-ph2000m/c0506074404110 1
VitekB Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Hezká alternativa ke Squale, sílí ve mě pocit, že potřebuju nějaký hodinky s oranžovou minutovkou . Titan grade 2 je fajn, mám na DWC.
Salamaster Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Top letní retro potápky s crazy 2000m WR 2 1
Lucca Odesláno 18. června Autor Nahlásit Odesláno 18. června před 1 hodinou, Salamaster napsal: Top letní retro potápky s crazy 2000m WR @Salamaster kdo by nepotřeboval 2000 m vodotěsnost 1
vejfuk Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Tady je super recenze, hatery v komentářích ignorovat. Hodinky top, další posun ve vodě odolnosti pro Certinu. 1 1
cali Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Ten vzor naramku je taky trochu genericky, ale inak palec hore. Mam 500 a 1000, takze 2000 bude logicke pokracovanie. 1
tr0t3l Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června konečne sa Swatchgroup hecol a spravil žlté hodinky škoda, že 43 mm neunesiem
Zdenek1307 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 52 minutami, tr0t3l napsal: konečne sa Swatchgroup hecol a spravil žlté hodinky škoda, že 43 mm neunesiem Ale zase mají lug to lug 50 mm, což je super.
villain83 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Jsou skvělý, to pouzdro se jim povedlo. Jak mám rád spíš starší Certiny, tak teda musím uznat, že za poslední roky jedou bomby. 1 1
StepazDepa Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Jsou paradni, urcite to chce zkusit nazivo.
Lucca Odesláno 28. června Autor Nahlásit Odesláno 28. června Jen těch 16mm tloušťky. To je pořadnej kus hodinek. Přesto že jsou z titanu, to nebude jednoduchý nosit
Lucca Odesláno 28. června Autor Nahlásit Odesláno 28. června Zajímalo by mě jestli chystaji podobnou úpravu pouzdra nebo alespoň barevné kombinace u PH500. Ty jsou přeci jen tenčí a 500m voděodolnosti by mi stačilo. Teda musel bych se v tom kanclu hodně omezovat, ale nějak bych to zvládnul
cali Odesláno 28. června Nahlásit Odesláno 28. června No ja som priznam sa tiez pri riadnom preskumani tych rozmerov trochu vychladol... bude to chciet vidiet nazivo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se