Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem taky objednal, jak je to reálne s velikosti náramku, já vzal tu menší.

Odesláno
před 14 hodinami, Prochy68 napsal:

Tak jsem taky objednal, jak je to reálne s velikosti náramku, já vzal tu menší.

Já větší (L/XL). Mám zápěstí 18 cm (teď po zhubnutí možná ještě trochu míň), stále tam je skoro 6 cm na zkrácení a 4 cm na prodloužení, volný konec řemínku s tou plastovou lištou je na druhé straně zápěstí, proti chytré jednotce.

• Díky 1
Odesláno

Tak doufám že si zvyknu, Fenixy na pravé ruce mít muzu, ale tohle mě nějak vadi.

Odesláno

Lidi prý na tu menší velikost poměrně pyskují, že už je to opravdu hodně malé...zatím se zdá, že L/XL je poměrně všeobjímající :)

Pro mě zatím jediný nezvyk je, že mám tendence na ten náramek čumět a snažit se z něj vyčíst nějaké údaje...doteď když bylo něco na ruce, mělo to displej :)

• Haha 1
Odesláno

Me to nevadi, ale mam problem pri sundavani, to ho musim uplne rozepnout, nestaci jen povolit. Nicmene jsem vcera objednal nejaky silikonovy reminek z aliku, tak uvidim jestli to nebude lepsi, protoze tohle me uplne nevyhovuje. A dneska me to nedetekovalo spanek, ale davam to do souvislosti s tim, ze jsem ho mel kratce na ruce (teda AI to tvrdi 🙂)

Odesláno
před 14 hodinami, Prochy68 napsal:

Tak doufám že si zvyknu, Fenixy na pravé ruce mít muzu, ale tohle mě nějak vadi.

Ono je to vždycky o zvyku. Jakékoliv hodinky nosím vždy na levé ruce a na pravé případně náramky, protože nemám rád náramky vedle hodinek. Takže jsem si na tuhle kombinaci zvykl poměrně rychle

před 12 hodinami, Bukoowsky napsal:

Lidi prý na tu menší velikost poměrně pyskují, že už je to opravdu hodně malé...zatím se zdá, že L/XL je poměrně všeobjímající :)

Pro mě zatím jediný nezvyk je, že mám tendence na ten náramek čumět a snažit se z něj vyčíst nějaké údaje...doteď když bylo něco na ruce, mělo to displej :)

Souhlas, 145-240 mm je takový rozsah, že bych o tom menším ani nepřemýšlel, možná pro útlou dámu nebo dítě.

před 18 minutami, Prochy68 napsal:

Me to nevadi, ale mam problem pri sundavani, to ho musim uplne rozepnout, nestaci jen povolit. Nicmene jsem vcera objednal nejaky silikonovy reminek z aliku, tak uvidim jestli to nebude lepsi, protoze tohle me uplne nevyhovuje. A dneska me to nedetekovalo spanek, ale davam to do souvislosti s tim, ze jsem ho mel kratce na ruce (teda AI to tvrdi 🙂)

Na tu detekci spánku si stěžuje víc lidí, já s tím problém neměl ani první noc a to jsem náramek poprvé oblékl až navečer. On těch SW chyb je víc, někde už jsem četl, že vývojáři Garminu už chystají aktualizaci. Mimochodem, když jsi náramek spároval s aplikací, udělal jsi i aktualizace?

Odesláno

Dnes takto. Fotka klame, ve skutečnosti jsou hodinky o půlku širší než náramek.

Jak jsem už psal, o pohodlnosti náramku svědčí i to, že ho zapomínám sundat do sprchy. Včera jsem přišel z posilovny, aktivitu "Silový trénink" mám nastavenou pro spuštění tlačítkem, po hodině náramek zavibroval (to se mi líbí, jinak bych si ani nevzpoměl, že mám končit), tak jsem aktivitu tlačítkem ukončil a v šatně mne už v telefonu čekalo shrnutí tréninku s grafy a statistikami. Nevidím rozdíl mezi měřením CIRQA a Fenix 8 (ani u spánku, srdečního tepu či dalších údajů). Při včerejším tréninku jsem měl na levé ruce staré D2 Charlie, kvůli pauzám mezi sériemi, u kterých by mi tak nevadilo, kdybych s nimi o něco praštil. Doma jsem jako první vlezl do sprchy i s náramkem a dnes to samé, vůbec jsem si neuvědomil, že ho mám na ruce. Tak jsem to risknul a záměrně náramek namydlil - možná to bude stačit a nebude nutné ho prát samostatně..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
před 30 minutami, Ivan Lelák napsal:

Na tu detekci spánku si stěžuje víc lidí, já s tím problém neměl ani první noc a to jsem náramek poprvé oblékl až navečer. On těch SW chyb je víc, někde už jsem četl, že vývojáři Garminu už chystají aktualizaci. Mimochodem, když jsi náramek spároval s aplikací, udělal jsi i aktualizace?

Mam aktualni verzi, dam tomu cas a uvidim

Odesláno

K naramkum. Tak jsem z Garminu dostal vsechny. Plus jeden šedo limitkovy, který se mě libil. 

Šedá obě verze kalamita. Mam to dva dny a uz jsem řešil prani. Pokud s tím budete dělat vse jako já, nesundavat to, ta barva je samoznecistujici se. 

Modrá je v reálu svetlejsi nez na fotkach, ale ok. Asi vydrží víc zátěže. Cerna je cerna. Ta bude v praxi nejuzitnejsi. 

Ale ta pink. Rose růžová nebo co to je. Jasně zasere se o chvíli pozdeji, než ta šedá. Ale bude to taky chytat špínu..

ALE

Ta barva ma opravdu barvu kuze. Pokud máte na levacce hodinky a na prave budete mit Cirqa, nikdo si skoro ani nevšimne, ze tam neco máte. A tohle se povedlo. Takto to možná ma hlubší skrytý vyznam 😂

Nedopadne to jako ta šedá první den, a koment ženy - ty máš obvaz? 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Díky 1
Odesláno
V 15. 8. 2026 v 8:40, Postal80 napsal:

K naramkum. Tak jsem z Garminu dostal vsechny. Plus jeden šedo limitkovy, který se mě libil. 

Šedá obě verze kalamita. Mam to dva dny a uz jsem řešil prani. Pokud s tím budete dělat vse jako já, nesundavat to, ta barva je samoznecistujici se. 

Modrá je v reálu svetlejsi nez na fotkach, ale ok. Asi vydrží víc zátěže. Cerna je cerna. Ta bude v praxi nejuzitnejsi. 

Ale ta pink. Rose růžová nebo co to je. Jasně zasere se o chvíli pozdeji, než ta šedá. Ale bude to taky chytat špínu..

ALE

Ta barva ma opravdu barvu kuze. Pokud máte na levacce hodinky a na prave budete mit Cirqa, nikdo si skoro ani nevšimne, ze tam neco máte. A tohle se povedlo. Takto to možná ma hlubší skrytý vyznam 😂

Nedopadne to jako ta šedá první den, a koment ženy - ty máš obvaz? 

Čekám další řemínky z Číny, zatím mám jen ten "růžový" a souhlas, na ruce je poměrně nenápadný a nevypadá zženštile. Jak jsem psal, pravidelně zapomínám sundat CIRQA do sprchy a tak řemínek vždy namydlím, když už tam jsem. Občasnému praní se nevyhnu, ale funguje to dobře.

Mimochodem, narazil jsem na tuhle fotku, dotyčný tvrdí, že CIRQA na noze funguje dobře, byť tuto možnost Garmin neuvádí (resp. snad tvrdí, že by neměla být dobře funkční). Zkoušel to někdo?

• Haha 1
Odesláno
před 18 hodinami, Prochy68 napsal:

Půjde to tam? Je to pro Garmin CIRQA? Rozteč je jasná, ale CIRQA má prostor mezi nožičkami dost těsný, aspoň jak se mi zdá..

Odesláno

Pro chronomagory se zájmem o technologie, sport a zdraví je CIRQA darem z nebes..

• Like 1
Odesláno
před 12 minutami, Ivan Lelák napsal:

Půjde to tam? Je to pro Garmin CIRQA? Rozteč je jasná, ale CIRQA má prostor mezi nožičkami dost těsný, aspoň jak se mi zdá..

Melo by to byt, az to prijde hodim to sem.

Odesláno
před 16 minutami, Prochy68 napsal:

Melo by to byt, az to prijde hodim to sem.

Tak to jo, těším se na foto a dojmy. Nejsem si jistý, jestli to už víc nebude připomínat hodinky. Občas mám na ruce jen Cirqa a to by bylo v pohodě, ale pokud bych měl na druhé ruce mechaniky, tak nevím. Ale určitě si taky jeden takový koupím, odkud je budeš mít?

Odesláno
před 3 minutami, Ivan Lelák napsal:

Tak to jo, těším se na foto a dojmy. Nejsem si jistý, jestli to už víc nebude připomínat hodinky. Občas mám na ruce jen Cirqa a to by bylo v pohodě, ale pokud bych měl na druhé ruce mechaniky, tak nevím. Ale určitě si taky jeden takový koupím, odkud je budeš mít?

aliexpress

Odesláno

Za me je ten gumovej remen divnej. 

Vyhodu Cirqa beru, aby to vypadalo co nejvic nenapadne a civilne a ten gumak z toho akorat dela dalsi sporttester :) 

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 2 hodinami, AndyAaron napsal:

Vyhodu Cirqa beru, aby to vypadalo co nejvic nenapadne a civilne a ten gumak z toho akorat dela dalsi sporttester :) 

Za mne souhlas, nicméně někomu stačí sporttester bez displeje a nechce ho "maskovat" za náramek. Já preferuji řemínky ve stylu originálních, ale mám v hlavě i jedno inovativní řešení a jsem zvědavý, jestli ho některý z výrobců uchopí - na vlastní jednotku by se nacvakl kryt, plastový, kovový nebo plastový s kovovými designovými prvky nebo i destičkou, dekorovanou či s vygravírovaným jménem, krevní skupinou, nápisem atd.. Vlastní řemínek by mohl být textilní se stávajícím zapínáním, gumový, kožený s vhodným zapínáním atd. Celé by to mnohem víc připomínalo náramek jako módní doplněk než nositelnou elektroniku. Tak uvidíme..

Odesláno (upraveno)
V 19. 8. 2026 v 10:05, AndyAaron napsal:

No za me to vypada, jak kdyz mas na ruce gumu vod teplaku 😀 a vyhodit to muzu vzdycky zejo 🙂

Upraveno uživatelem Prochy68
  • Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...