Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Viděl jsem u známého na ruce kvartzky s úžasným designem. Jsou přímo pro mne, moje krevní skupina. Vyhrál je v tombole. Ukázal mi je, jen v rychlosti, nechtěl jsem ho moc obtěžovat. Na víčku hodinek byly nápisy Pioneer a Hirsh. Řemen byl na první pohled kvalitní, Hirsh sice prokoukaný moc nemám, ale asi od Hirshe byl. Hodinky mají military look. Černý číselník, bílé indexy, tuším úplně bez číslic. Bílé uzké rovné ručky, vteřinovka je na konci červená v délce cca 2-3mm. Mají date. Zkoušel jsem je teď najít, ale hledám špatně, nemůžu je najít. Nevíte o nich někdo něco? Díky :-) Na běžné denní nošení budou super.

Odesláno

Tipoval bych, že Pioneer byl název modelu, Hirsch hodinky dělá, je to sice většinou low-end, ale některé zle nevypadají, nedávno jsem v tramvaji pozoroval jedny povedené quartzky.

Jejich E-shop. Na zbytek webu bacha, je to o nervy ;)

Odesláno
Yvaine - a já se těšil, že tu bude na mne čekat nějaký přínosný příspěvek .... :( Tvoje "ale fuj" mne teda nepotesilo ....

Omluva za OT ale ten hirsch zmetek za 60k mi hnul žlučí.

Odesláno (upraveno)

Tak jsem si ty hodinky vyfotil. Z nápisů na víčku to vypadá, že to je nějaká limitka určená pro firmu DuPont.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Máte někdo nápad, jak by se tyhle hodinky daly sehnat? Přímo oslovit firmu Dupont? Nebo Hirsch? No anebo kdybyste někdo věděl o hodinkách běžně zakoupitelných ve stejném duchu.... Díky

Upraveno uživatelem budo
Odesláno

A jsi si jistý, že bys nosil hodinky, které mají nerezové jen dýnko?

Limitka to asi nebude, spíše laciná reklamní tretka. Cenově na úrovni trička DuPont, které jsem kdysi dostal na veletrhu.

Odesláno
A jsi si jistý, že bys nosil hodinky, které mají nerezové jen dýnko?

Limitka to asi nebude, spíše laciná reklamní tretka. Cenově na úrovni trička DuPont, které jsem kdysi dostal na veletrhu.

Dobře, limitka není nejpřesnější výraz. Ano, měl jsem tím namysli reklamní hodinky, nejspíš vyrobené pro Hirsch v Číně. Nicméně na běžné nošení při práci na zahradě, se psy, ve včelách nebo jízdě na kole bych neměl problém si je vzít na ruku. Líbí se mi ten design. Kašlu na to jestli vydrží 3 roky nebo 20 let .... pokud by byly k mání za málo peněz, beru je. A na ruce vypadají moc dobře. Sice nosím v 80% oranž monstra, v 19% Seiko 5 Sports Black Dial a v 1% nějaké digošky, ale na tyhle kvarcky bych si vhodnou příležitost jistě našel. Nicméně to je strejně fuk, protože je holt mít nebudu. Pochybuju, že se objeví možnost je někde pořídit a navíc za rozumných podmínek.

Odesláno
Pochybuju, že se objeví možnost je někde pořídit a navíc za rozumných podmínek.

Smaž vlákno, nakaž známého chronomagitidou a kup je za babku dokud bude omámený novými monstry nebo Steinharty ;)

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...