JJ Odesláno 9. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2009 Co to je zase na novinku? Když kliknu na nějakém tématu, tak se mi objeví jeden příspěvek a pod tím debilní stromeček, ve kterém musím klikat, když si chci přečíst diskusi. Jde to nějakým nastavením vrá*** na obyčejný flat list?
Adam99 Odesláno 9. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2009 Co to je zase na novinku? Když kliknu na nějakém tématu, tak se mi objeví jeden příspěvek a pod tím debilní stromeček, ve kterém musím klikat, když si chci přečíst diskusi. Jde to nějakým nastavením vrá*** na obyčejný flat list? Už se to tu probíralo hodněkrát, vpravo nahoře klikni na Možnosti-Módy zobrazení-Standard
vlamor Odesláno 9. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2009 Co to je zase na novinku? Když kliknu na nějakém tématu, tak se mi objeví jeden příspěvek a pod tím debilní stromeček, ve kterém musím klikat, když si chci přečíst diskusi. Jde to nějakým nastavením vrá*** na obyčejný flat list? Klikni v aktuálnom vlákne vpravo hore pod Newtopic na Možnosti a v Módoch zobrazenia namiesto voľby "Podtržené" klikni na "Standard" ... a je to!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se