Teatime Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Rychlý dotaz na cvičební prostor v Praze Mám na léto vypsány tréninky pro pár věrných v parku a dnes má pršet. Jsme domluveni, že při nepřízní počasí se necvičí, ale nějak se mi to nechce rušit. Nevíte někdo treba o fitku kdekoli v Praze, kde by mohli mít od 18 volný sálek, i malý, i bez sprch, kam bych mohl zavolat? Díky
Balthus Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Zkus Fitness Maximus na Praze 3 https://www.fitness-maximus.com/?pgid=k0y1t29y-b8a33984-3ec0-4d79-bce2-21f9ec960176 1
Teatime Odesláno 23. července Autor Nahlásit Odesláno 23. července Díky moc, zavolám tam, jak vystoupím z vlaku.
Teatime Odesláno 23. července Autor Nahlásit Odesláno 23. července Tak jsem nepochodil, nemohou sál zablokovat běžnému provozu. Diky za pokus! Nějaký další nápad?
Teatime Odesláno 23. července Autor Nahlásit Odesláno 23. července Díky, dnes už jsem to musel odpískat, ale hodí se na příště. Odvolávám akutní stav, leč nebráním se další inspiraci
... Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Pár lidí si může zacvičit např. pod Jiráskovým mostem na pravém břehu. Po cvičení si zaplavat ve Vltavě, a pak se osprchovat v dešti. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se