Přejít na obsah

Orient Star WZ0081FR - hnedule japonska na kuzi

Doporučené příspěvky

Odesláno

Uz jsou na ceste od SeiyJapana ku Praze ... zacalo to prohlizenim novych YPO potapek a skoncilo takhle. Tak uvidime :cool02:

foto kradene na www.orientalwatchsite.com

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Moc hezké, jen si mohli odpustit ty čísla na malé vteřinovce.

Jaká byla cena včetně poštovného?

EDIT: ten řemen je super, je dodáván s hodinkama?

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Teda je to hnus fialovej, ale jak jsou vošklivý, tak jsou pěkný. Líbí se mi ten retro vzhled, k tomu tesilky do zvonu, kotletky až na bradičku, krepsilonky a švédskou košilku a nejni co řešit :thumbsup_anim:

Odesláno

Ja si jich taky vsiml. Seiya je ma v akci. Moc hezke.

PS: Kdyz jsme u tech japonskyh hodinek. Japonky opravdu nosi japonske hodinky....Seiko, Orient...byl jsem opravdu mile prekvapen.

Odesláno

Taky se mi moc líbí, včetně řemínku, nic podobného jsem u našich prodejců neviděl. Ten nápis Orient Star i s tím logem je více než podobný nápisu na Seikách - Grand Seiko. Vzhledem k tomu, že Grand Seika si asi díky ceně nikdy nekoupím, budu o těchto Orientech vážně uvažovat. Připojuji se k otázce, jaká byla celková cenovka. Dík.

Odesláno

Jak píše Czechjoker. Retro jak vyšitý. Já bych do nich asi nešel, ale když ti udělaj radost, tak proč né!!! Vvo tttom ttto jje.

Návštěvník YPO?
Odesláno

hustej nákup :)

barva číselníku bude dobrá ;) --- ty moje zatím běží čtvrtý den a vypadá to, že i celkem přesně (aspoň co se týká minutové ručky)

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Jsou a nejsou krásné, pouzdro, barva číselníku a ručičky se povedly, nebýt ukazatele rezervy chodu a malé vteřinovky měl bych jasno o hodinkách na tvrdou práci. Líbí se mi tloušťka hodinek a jak se zdá hutný řemen.

Edit - nedělají podobný design bez těch opičin ?

Upraveno uživatelem Snow

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...