martinix Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2009 Zdravím všechny chronoznalce ! nemám moc příspěvků, ale chodím jsem velmi rád a procházím vývojem jako asi všichni. Hodně jsem se od Vás naučil a rád se dozvím už i něco konkrétnějšího. Mé story jsou oblekovky do jejichž výběru jsem se pustil asi před půl rokem. Prozkoumal jsem německý značky jako Nomos a Stowa který mají oblekovky perfektní, ale já (nevím proč) jsem se rozhodl pro CH. Byl jsem na služebce v Ženevě prolezl snad všechny obchody (u PP jsem se byl jen poklonit :-) , zakoukal jsem se do Orisů Artelier ale jsou moc velké. Pak jsem opustil automaty a hledal nějaký ruční nátah a skončil jsem u Epos Passion Grande Date. Toť můj poslední (zda konečný nevím ) favorit. Prosba č. 1: chci koupit nové, takže pokud někdo ví o výhodné koupi v CZ nebo D, budu velmi rád č.2: pokud by někdo měl nějakou alternativu, rád se poučím Díky předem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kubson Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2009 ten ciferník.. nevím nevím - není tam trochu přečárkováno? a nápis grande date taky nicmoc.. jinak budou prima
lolohh Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2009 (upraveno) ten ciferník.. nevím nevím - není tam trochu přečárkováno? a nápis grande date taky nicmoc.. jinak budou prima Já na tady ty hodinky chodím slintat už celkem dlouho. V reálu jsou skvělé a nepřišly mi přečárkované, nápis GD by tam být nemusel. Dělají i jinou verzi ciferníku. Edit: vlastně dvě další verze ciferníku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. dubna 2009 uživatelem lolohh
lolohh Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2009 (upraveno) ... č.2: pokud by někdo měl nějakou alternativu, rád se poučím Co William Marshall 3297M ke koupi za 775 Euro zde - musíš tam v kolonce Brand vybrat Marshall. Upraveno 19. dubna 2009 uživatelem lolohh
martinix Odesláno 20. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 ty nápisy mě taky štvou, zatím jsem ale nenašel žádnou alternativu. Kdyby byly Arkadie swiss made, nebylo by co řešit :-)
lolohh Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2009 (upraveno) Davosy? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. dubna 2009 uživatelem lolohh
Bison Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2009 A co takovýhle Eposky? jedna mám a můžu s klidným svědomím dodporučit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martinix Odesláno 22. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2009 Davosy? ty Davosy nevypadaj špatně, dokonce mají v nabídce zajímavé limitky (100ks) http://www.davosa.com/de/collection/showbi...;var2=221_b.jpg .. ale jako značka mi to moc neříká.
cody Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 ...č.2: pokud by někdo měl nějakou alternativu, rád se poučím... Prehled mas, v hodinkach se vyznas, tezko neco moudreho poradit. Podle me jsi vybral dobre! Epos je sympaticka znacka, libi se mi od nich hodne modelu. A kupodivu ikdyz nemusim datumovku ani bigdate tohle se mi libi. Jen jak psali kluci, ten cifernik je alespon na me moc pocmaranej. Proto bych zvolil spis ty co postoval lolohh. Tam uz ten problem neni a pripominaji ji mi (mysleno v dobrem) indexama a mimostredkou styl mych take oblibenych Nomos.
martinix Odesláno 28. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2009 Prehled mas, v hodinkach se vyznas, tezko neco moudreho poradit. Podle me jsi vybral dobre! Epos je sympaticka znacka, libi se mi od nich hodne modelu. A kupodivu ikdyz nemusim datumovku ani bigdate tohle se mi libi. Jen jak psali kluci, ten cifernik je alespon na me moc pocmaranej. Proto bych zvolil spis ty co postoval lolohh. Tam uz ten problem neni a pripominaji ji mi (mysleno v dobrem) indexama a mimostredkou styl mych take oblibenych Nomos. tak jsem zkoušel v Německu ty Eposy bez nápisu grande date co mi radil lolohh, ale musím bohužel přiznat, že jako oblekovky to asi nedopadne. Jsou dost vysoké (unitas) takže pod košili to moc nejde. Jinak se mi ale dost líbí a jsou tam i za dobrou cenu, pokud by měl někdo zájem .....
mischa Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2009 jako oblekovky s unitasem jsou bezkonkurenšní Meisteranker, někde si je najdi. Já mám normální tříručky, bomba jsou i jednoručky. Skvělé zpracování, super se nosí a je to designová klasika. kurva, moc mi to chlastá, jasně, že Meistersinger....... debil debilovič debilov. Ale tu flašku rýňáku stejně dojedu
martinix Odesláno 29. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2009 jako oblekovky s unitasem jsou bezkonkurenšní Meisteranker, někde si je najdi. Já mám normální tříručky, bomba jsou i jednoručky. Skvělé zpracování, super se nosí a je to designová klasika. kurva, moc mi to chlastá, jasně, že Meistersinger....... debil debilovič debilov. Ale tu flašku rýňáku stejně dojedu já včera chilské červené klasika, ale v jednu jsem už spal :-). Ty meistery si musím někde prohlídnout ...
railmaster Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2009 tak jsem zkoušel v Německu ty Eposy bez nápisu grande date co mi radil lolohh, ale musím bohužel přiznat, že jako oblekovky to asi nedopadne. Jsou dost vysoké (unitas) takže pod košili to moc nejde. Jinak se mi ale dost líbí a jsou tam i za dobrou cenu, pokud by měl někdo zájem ..... Mne pripadajú tie Eposy s bledým jednoduchým ciferníkom, veľkým dátumom a bez nápisov ako oblekovky celkom dokonalé. A výška hodiniek? U automatov to býva rovnako, ak ne viac.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se