Messiah Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2009 Po těžké ráně jsem konečně zase šťastný mam slunce v duši a nemusí se mi zdávat divoke sny o hodinkách. :-) Jedný z vysněných hodinek konečně tikají na mém nočním stolku. Původně to měli být opět omegy PO ale nakonec nebyl by život nudný kdyby bežel po naplánovaných linkách? Děkuju Sybrnaiovy za bezvadný obchod! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PhoeniX Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2009 Dobrý, gratuluji ke koupi a tomu druhýmu k prodeji.
Baker Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 Taky gratuluju, ty SMPO nakonec nedopadly ?
Jakubisko Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 Vidis, tak jsi zustal profesionalem! Sdilim Tvou radost.
Conrad Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 Čím déle je budeš mít tím více tě budou těšit mluvim z vlastní zkušenosti mám modrou verzi
sibirnaya Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 bude mi smutno, byly se mnou porad. u tebe jim ale bude lip, jsou na dobrem zapesti
Messiah Odesláno 20. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 (upraveno) Taky gratuluju, ty SMPO nakonec nedopadly ? Ale dopadly by kdybych nejel dobrna ocihnout tady tydle nadhery a nejak zacinam byt presvedceny ze to musel byt osud... Dneska jsem se malem naboural jak jsem je vokukoval jsou proste k nakousnuti Čím déle je budeš mít tím více tě budou těšit mluvim z vlastní zkušenosti mám modrou verzi V to doufam první den s nima byl bajecný. Navíc jsem zaznamenal dost velkou naklonost k drive opovrhovanemu kaucuku kterej sedi na ruce neskonale skvele :-). Nazory je holt potreba menit. Upraveno 20. dubna 2009 uživatelem Messiah
romulada Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 Hezký - netypicky vyhlížející Breitlingy mají něco do sebe. Gratuluju!!!
Baker Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 Ale dopadly by kdybych nejel dobrna ocihnout tady tydle nadhery a nejak zacinam byt presvedceny ze to musel byt osud... Az pojedes kolem, tak se zas ozvi.
Messiah Odesláno 20. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 Az pojedes kolem, tak se zas ozvi. Jasná páka ;-)
sulanjaroslav Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Krasne hodinky,gratulujem a nech dobre sluzia
semi001 Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Krasne hodinky,gratulujem a nech dobre sluzia Mohl bys toho už nechat
shag Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 fakóf Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se