Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po těžké ráně jsem konečně zase šťastný mam slunce v duši a nemusí se mi zdávat divoke sny o hodinkách. :-) Jedný z vysněných hodinek konečně tikají na mém nočním stolku. Původně to měli být opět omegy PO ale nakonec nebyl by život nudný kdyby bežel po naplánovaných linkách? Děkuju Sybrnaiovy za bezvadný obchod!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Čím déle je budeš mít tím více tě budou těšit mluvim z vlastní zkušenosti mám modrou verzi

Odesláno (upraveno)
Taky gratuluju, ty SMPO nakonec nedopadly ?

Ale dopadly by kdybych nejel dobrna ocihnout tady tydle nadhery a nejak zacinam byt presvedceny ze to musel byt osud... Dneska jsem se malem naboural jak jsem je vokukoval jsou proste k nakousnuti :guitar:

Čím déle je budeš mít tím více tě budou těšit mluvim z vlastní zkušenosti mám modrou verzi

V to doufam první den s nima byl bajecný. Navíc jsem zaznamenal dost velkou naklonost k drive opovrhovanemu kaucuku kterej sedi na ruce neskonale skvele :-). Nazory je holt potreba menit.

Upraveno uživatelem Messiah
  • Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...