Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Pěkný dostupný all black hodinky? Benarus Moray All Black

post-59-1253563680.jpg

44 mm, kromě kovovýho tahu taky kožený řemen a guma, i s dopravou USD 580. Jediný problém: Miyota 8215 inside.

SS model taky vypadá dobře

post-59-1253563794.jpg

Odesláno

doplnim Blancpain All Black Fifty Fathoms Automatique

nechcem byt taky, ze zdrbkavam vsetky hodinky, ale z Fify Fantoms spravili uplne kolotocarske hodinky, je to skoda lebo vintage su vazne supy bez diskusie :)

Odesláno
Co si myslíte o tzv. All Black hodinkách? Je to výstřednost, nebo postupem času bude mít nějakej černočernej kousek v portfóliu pomalu každej druhej výrobce? Je to protismyslnej kontrast nebo jen arogance a snaha o odlišnost za každou cenu? Já osobně jsem pro, přijde mě vtipný, nevidět na hodinkách, kolik je hodin... Kolik čerňáků dáme dohromady? Hublot, AP, Bell&Ross....

Pokud vím,tak je to teď akorát hit, ale prej stačí pořádně se kouknout nebo podsví***

Odesláno

Luminox 6402 'Blackout'

* PVD stainless steel case, 45mm by 13mm, 200g

* Swiss quartz movement with end-of-life indicator and matching white-on-black date wheel.

* Green tritium vials on the H/M/S hands, hour markers and bezel pip, with orange marker at 12 o'clock.

* Solid steel bracelet with flip-lock, solid end pieces and four micro-adjustments.

* Mineral glass crystal.

* Water resistant to 200m (660'), double gasket non-screwdown crown.

post-6982-1254034177.jpg

Odesláno

V některých případech je škoda začernit celé hodinky, kdy potom nevyniknou tvary, křivky, detaily, které by měly být naopak vyzdviženy. Ale někde to zase vypadá cool. Záleží na modelu alias ten případ od případu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...