Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevim jestli je to fotkou, ale tyhle mi prijdou dosud nejmene citelne... v dobrem slova smyslu :speak_cool:

Odesláno (upraveno)
Baker: bacha, přichází drak... to jsou hodinky chucka norrise a protože chuck je spíš přes to mlácení, tak na lunetě má jako pomůcku nějakou elementární matematiku

Přesně tak pro fanoušky "zhongwen" je to : yi, er, san, si, wu, liu, qi, ba, jiou, shi, shiyi, shier

Upraveno uživatelem lupinus
Odesláno
Ty Perrelety nemají chybu..taky to bude asi pořádná řacha :) Už jsem to našel...7 000 dolarů..kuafix :crying_anim02:

zaujimavy cifernik maju, inak sa mi moc nepacia, to skor tie Hubloty AS ma viac oslovuju

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Včera jsem viděl tydle a musím se přiznat, že se mi v reálu moc líbily. Ty modré ručky se mi v reálu zdály tmavší. Sice za určitých světelných podmínek asi opravdu nebude moc vidět, kolik je hodin, ale jinak jsou skvělé. A v krabici s hodinkama jsou snad dva manžetové knoflíčky, které vypadají jako karbonové.

post-1280-1258870837.jpg

Upraveno uživatelem lolohh
Odesláno
Včera jsem viděl tydle a musím se přiznat, že se mi v reálu moc líbily. Ty modré ručky se mi v reálu zdály tmavší. Sice za určitých světelných podmínek asi opravdu nebude moc vidět, kolik je hodin, ale jinak jsou skvělé. A v krabici s hodinkama jsou snad dva manžetové knoflíčky, které vypadají jako karbonové.

No, ty jsou skvělý. Kolik teda u nás stojej?

Odesláno
No, ty jsou skvělý. Kolik teda u nás stojej?

To bohužel nevím. Mají je ve Watch De Luxe, kde nemám moc rád ty pani, tak jsem se neptal. Ale snad ti sdělí cenu po telefonu (+420 255 742 020).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...