Con Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 Zdravím vás je tu někdo kdo by dokazal ohodnotit hodinky z carského ruska od hodináře Bureho? strojek a vse ostatni je ze svýcarska cejchováno. Díky za informace.
Baker Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 Neco bylo tady a tady. Ale hlavne bez fotky Ti nikdo nerekne nic.
Con Odesláno 20. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 Neco bylo tady a tady. Ale hlavne bez fotky Ti nikdo nerekne nic. fotografie dodám odpoledne. díky
Con Odesláno 25. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2009 ahoj sice pozde ale přeci pridavam fotografie hodinek... vyfotil jsme i dalsi hodinky jaké mám. Kdyby jste nekdo vedel o odhadci kdo rekne jakou maji cca hodnotu byl bych vám vděčny více obrázku kdyztak na email concon seznam.cz
Con Odesláno 25. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2009 tady jsou v zipu všechnymale_www.zip
hciq Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 Ty Pavel Bure s carskou vorlicí, šutrama a repeticí v super stavu jsou parádní, není mnoho těch, co tu maj něco tak kvalitního. Cenu ti ale nikdo asi neřekne, pro každýho je jiná, ať je to šmelinář nebo sběratel.
Gilius Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 ač příznivec digitálek a baterek,tady musím smeknout klóbrc.......
Karlos Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 Hmm, moc pěkná a šikovná věcička v parádním stavu. To musí být vážný důvod, že chceš takovéhle hodinky prodat.
Con Odesláno 25. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2009 Hmm, moc pěkná a šikovná věcička v parádním stavu. To musí být vážný důvod, že chceš takovéhle hodinky prodat. Je to dedictví, krasne to jsou všechny 3 včetně toho jak krásne "bimbaji", ale nám to nic neříka. Pro nás je přednější bydleni ....
Karlos Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 Teprve teď jsem si prohlídnul ty další dvoje. Všechno je to paráda a všechno hodně cenná. Jak moc, to určit neumím, ale ono se to určuje dost těžko. Každá věc má právě takovou cenu, jako je někdo ochotnej za ni zaplatit. A to se může lišit - tady na fóru, nebo u nějakých zapálených sběratelů, případně obchodníků a jiné ceny budou zase v zahraničí.
Návštěvník YPO Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 TADY se můžeš podívat za kolik se podobné hodinky NABÍZEJÍ a sleduj to až do konce
Con Odesláno 25. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2009 TADY se můžeš podívat za kolik se podobné hodinky NABÍZEJÍ a sleduj to až do konce Jj toho jsme si hodne vedom..mam posudek z rakouska z roku 89 kde tenkrat celý set byl ocenen cca na 120 tis silinku. ale je to preci jen uz 20 let. Díky moc
Karlos Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 (upraveno) do sekce Pocket watch na www.ebay.com zadej repeater a porovnej strojky. A podle mě sis na prodej vybral hodně špatnou dobu. Myslím, že předloni a loni by za ně bylo víc. Edit. posudek možná starej, ale já bych si tipnul, že se za těch 20 let ceny nijak zvlášť nezměnily, spíš klesly, jak klesá hodnota peněz. Upraveno 25. července 2009 uživatelem Karlos
Gilius Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 jen věcná prosba.... pokud to budete chtít koupit někdo odtud,udělejte to,prosím,přes SZ.........kvůli pravidlům. Díky.
911 Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 pokud to neni tajne, jak jsi k nim prisel. nejaka omacka okolo.
Con Odesláno 25. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2009 pokud to neni tajne, jak jsi k nim prisel. nejaka omacka okolo. byly hodne let v sejfu, je to dedictvi předkovi z rakouska. Jak se dostali k nemu bohužel nevím a težko to uz nekdo nekdy vypátrá.
Návštěvník Tada Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 Podle mě nejlepší možnost, jak za ně dostat co nejvíc peněz je nabídnout je v nějaké pořádné aukci (nemyslím tím aukro nebo ebay)...
utrejch Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 (upraveno) Aspon jsem vygooglil ty vacherony, strojek stejny, cifernik jiny ... http://www.bogoff.com/pocket/6381.html ; kdyz si ten web projedes je tam i spousta hodinek s repetici i s cenama (doporucuju se podivat na hodinky audemars piguet a vacheron constantine, ktere maji velmi podobnou konstrukci strojku) ... Upraveno 25. července 2009 uživatelem utrejch
Con Odesláno 26. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Podle mě nejlepší možnost, jak za ně dostat co nejvíc peněz je nabídnout je v nějaké pořádné aukci (nemyslím tím aukro nebo ebay)... víš o nějaké takové aukci? odborné? díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se