Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím vás je tu někdo kdo by dokazal ohodnotit hodinky z carského ruska od hodináře Bureho? strojek a vse ostatni je ze svýcarska cejchováno.

Díky za informace.

• po měsících...
Odesláno

ahoj sice pozde ale přeci pridavam fotografie hodinek...

vyfotil jsme i dalsi hodinky jaké mám.

Kdyby jste nekdo vedel o odhadci kdo rekne jakou maji cca hodnotu byl bych vám vděčny

P1010568.JPG

P1010569.JPG

P1010570.JPG

P1010571.JPG

P1010572.JPG

P1010573.JPG

P1010574.JPG

více obrázku kdyztak na email concon seznam.cz

Odesláno

Ty Pavel Bure s carskou vorlicí, šutrama a repeticí v super stavu jsou parádní, není mnoho těch, co tu maj něco tak kvalitního. Cenu ti ale nikdo asi neřekne, pro každýho je jiná, ať je to šmelinář nebo sběratel.

Odesláno
Hmm, moc pěkná a šikovná věcička v parádním stavu. To musí být vážný důvod, že chceš takovéhle hodinky prodat.

Je to dedictví, krasne to jsou všechny 3 včetně toho jak krásne "bimbaji", ale nám to nic neříka. Pro nás je přednější bydleni ....

Odesláno

Teprve teď jsem si prohlídnul ty další dvoje. Všechno je to paráda a všechno hodně cenná. Jak moc, to určit neumím, ale ono se to určuje dost těžko. Každá věc má právě takovou cenu, jako je někdo ochotnej za ni zaplatit. A to se může lišit - tady na fóru, nebo u nějakých zapálených sběratelů, případně obchodníků a jiné ceny budou zase v zahraničí.

Odesláno
TADY se můžeš podívat za kolik se podobné hodinky NABÍZEJÍ a sleduj to až do konce

Jj toho jsme si hodne vedom..mam posudek z rakouska z roku 89 kde tenkrat celý set byl ocenen cca na 120 tis silinku. ale je to preci jen uz 20 let.

Díky moc

Odesláno (upraveno)

do sekce Pocket watch na www.ebay.com zadej repeater a porovnej strojky.

A podle mě sis na prodej vybral hodně špatnou dobu. Myslím, že předloni a loni by za ně bylo víc.

Edit. posudek možná starej, ale já bych si tipnul, že se za těch 20 let ceny nijak zvlášť nezměnily, spíš klesly, jak klesá hodnota peněz.

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno
pokud to neni tajne, jak jsi k nim prisel. nejaka omacka okolo.

byly hodne let v sejfu, je to dedictvi předkovi z rakouska. Jak se dostali k nemu bohužel nevím a težko to uz nekdo nekdy vypátrá. :guiltysmiley:

Návštěvník Tada
Odesláno

Podle mě nejlepší možnost, jak za ně dostat co nejvíc peněz je nabídnout je v nějaké pořádné aukci (nemyslím tím aukro nebo ebay)...

Odesláno
Podle mě nejlepší možnost, jak za ně dostat co nejvíc peněz je nabídnout je v nějaké pořádné aukci (nemyslím tím aukro nebo ebay)...

víš o nějaké takové aukci? odborné? díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...