zodiac39 Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 A proč??? Tak nosí to,co se mu líbí......nebo je dostal........ taky se mi nelíbí minimálně 1/2 toho,co tu lidi kupujou a nosej(myslím tím členy Chronomagu)....a vím,že ostatním se nelíbí to,co se líbí mně. Titulovat ale kvůli tomu někoho "debilem".......mno....... souhlasím každý nosí co se mu líbí a nebo co zrovna v tu kterou chvíli chce mít na ruce...jednou digi....ana digi mám pár Casio,ale i Citizen,Festina,Suunto...každé na jinou příležitost
New X-Bob Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 nemohu se zdržet aktuálního komentáře. Bylo mi dnes jíti pasáží Světozor-Alfa v Praze. Maje čas nahlédl jsem do výlohy miniobchůdku s hodinkami (místní vědí), abych se podíval na nějaké hezké letecké obyčejné hodinky - chtěl jsem vidět jistý model Zepelin. Nu ano, ten jsem shlédl a ocenil, však k mému údivu, opačná strana obchodu se honosí hodinkami Jet-Set. No... byl jsem překvapený. Že dělají různé modely, to vím. Ostatně jeden kolega jeden "zlatý" a sportovní model nosí. Ovšem to, co tam mají vystaveno, to chce ruku/zápěstí "hooodně hustýho" démona diskoték, budoárů dam a "cool clubů". Maximegahustokrutý chronograf se špuntem na korunce, diametr, že Revue Thommen se svými leteckými 50mm se musí stydět. Ručičky jak sirky do krbu, ciferníčky uprostřed ciferníku jak hrozen vína, oranžové indexy a asi PVD (like PVD) pouzdro. Ovšem, to není vše. BellRossJetSety jsou další "megagigatimemachine" přístrojem a to jsem popsal ani ne 10% výlohy... hele, to musíte vidět...No já nevim, tohle a za ty peníze! nebude nosit snad nikdo. Chvíli jsem postál u výlohy. A pak mi to došlo. Nerozumím tomu. Nejsem cool týpek. Nejsem megahustě v pohodě. Pamatuji si matně Svobodu a moc dobře Husáka. Nemám na sobě italské botičky do špičky, bílé značkové kalhoty, tričko z cool butiku, chybí mi náušnice, 3 zlaté řetězy děda Vševěda kolem krku, nebumbám to správné "pitíčko" v těch správných "klubíkách", nejezdím v in "autíčku" :D Takže jsme se pousmál a v dokonalé duševní pohodě a svěžesti jsem vykročil do zaměstnání 2
Dantechno Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 nemohu se zdržet aktuálního komentáře. Bylo mi dnes jíti pasáží Světozor-Alfa v Praze. Maje čas nahlédl jsem do výlohy miniobchůdku s hodinkami (místní vědí), abych se podíval na nějaké hezké letecké obyčejné hodinky - chtěl jsem vidět jistý model Zepelin. Nu ano, ten jsem shlédl a ocenil, však k mému údivu, opačná strana obchodu se honosí hodinkami Jet-Set. No... byl jsem překvapený. Že dělají různé modely, to vím. Ostatně jeden kolega jeden "zlatý" a sportovní model nosí. Ovšem to, co tam mají vystaveno, to chce ruku/zápěstí "hooodně hustýho" démona diskoték, budoárů dam a "cool clubů". Maximegahustokrutý chronograf se špuntem na korunce, diametr, že Revue Thommen se svými leteckými 50mm se musí stydět. Ručičky jak sirky do krbu, ciferníčky uprostřed ciferníku jak hrozen vína, oranžové indexy a asi PVD (like PVD) pouzdro. Ovšem, to není vše. BellRossJetSety jsou další "megagigatimemachine" přístrojem a to jsem popsal ani ne 10% výlohy... hele, to musíte vidět...No já nevim, tohle a za ty peníze! nebude nosit snad nikdo. Chvíli jsem postál u výlohy. A pak mi to došlo. Nerozumím tomu. Nejsem cool týpek. Nejsem megahustě v pohodě. Pamatuji si matně Svobodu a moc dobře Husáka. Nemám na sobě italské botičky do špičky, bílé značkové kalhoty, tričko z cool butiku, chybí mi náušnice, 3 zlaté řetězy děda Vševěda kolem krku, nebumbám to správné "pitíčko" v těch správných "klubíkách", nejezdím v in "autíčku" :D Takže jsme se pousmál a v dokonalé duševní pohodě a svěžesti jsem vykročil do zaměstnání Ty krávo
cody Odesláno 29. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2009 No vidis a pak ze ty hodinky jsou k ho..u! Jak ti pomohli
falkkon Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 Ty krávo Ten co to psal je rodu mužského, kdežto kráva je rodu ženského.Ale je pravdou,že tento rozdíl se na první i druhý pohled v oněch klubíkách stírá,tak chápu Tvoji chybu při označení pisatele. Možná je to deformace z návštěv oněch zařízení.
Dantechno Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 Ten co to psal je rodu mužského, kdežto kráva je rodu ženského.Ale je pravdou,že tento rozdíl se na první i druhý pohled v oněch klubíkách stírá,tak chápu Tvoji chybu při označení pisatele. Možná je to deformace z návštěv oněch zařízení. Díky. Tyto hodinky nenosím , ani nejsem free and cool - nenavstevuji zarizeni tohoto typu. Me zvolani jen vyjadrilo miru meho pobaveni nad timto clankem.
Gilius Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 božínku....a je to v prdelce......nikagdá nebudu frikulín.......
alois Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Odesláno 14. června 2010 móóóc pěkné :-)teď jsem byl v Benátkách se ženou...prodávají tam takové hodinky na každém rohu...prostě Italové :-)
Pavel K. Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Odesláno 14. června 2010 nemohu se zdržet aktuálního komentáře. Bylo mi dnes jíti pasáží Světozor-Alfa v Praze. Maje čas nahlédl jsem do výlohy miniobchůdku s hodinkami (místní vědí), abych se podíval na nějaké hezké letecké obyčejné hodinky - chtěl jsem vidět jistý model Zepelin. Nu ano, ten jsem shlédl a ocenil, však k mému údivu, opačná strana obchodu se honosí hodinkami Jet-Set. No... byl jsem překvapený. Že dělají různé modely, to vím. Ostatně jeden kolega jeden "zlatý" a sportovní model nosí. Ovšem to, co tam mají vystaveno, to chce ruku/zápěstí "hooodně hustýho" démona diskoték, budoárů dam a "cool clubů". Maximegahustokrutý chronograf se špuntem na korunce, diametr, že Revue Thommen se svými leteckými 50mm se musí stydět. Ručičky jak sirky do krbu, ciferníčky uprostřed ciferníku jak hrozen vína, oranžové indexy a asi PVD (like PVD) pouzdro. Ovšem, to není vše. BellRossJetSety jsou další "megagigatimemachine" přístrojem a to jsem popsal ani ne 10% výlohy... hele, to musíte vidět...No já nevim, tohle a za ty peníze! nebude nosit snad nikdo. Chvíli jsem postál u výlohy. A pak mi to došlo. Nerozumím tomu. Nejsem cool týpek. Nejsem megahustě v pohodě. Pamatuji si matně Svobodu a moc dobře Husáka. Nemám na sobě italské botičky do špičky, bílé značkové kalhoty, tričko z cool butiku, chybí mi náušnice, 3 zlaté řetězy děda Vševěda kolem krku, nebumbám to správné "pitíčko" v těch správných "klubíkách", nejezdím v in "autíčku" Takže jsme se pousmál a v dokonalé duševní pohodě a svěžesti jsem vykročil do zaměstnání Tak to je hustodémonskykrutopřísný
spinach Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Odesláno 17. června 2010 Tak to je hustodémonskykrutopřísný
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se