Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

já za to nemůžu, začetl jsem se do toho, co je Jet Set značka :D Asi se smíchem počůrám...

Některým lidem slunce nikdy nezapadá

Světová novinka mezi fashion značkami zaměřujícími se na hodinky. Pilotní kolekce této švédské značky se nese v duchu lehkosti, nápaditosti, volnosti a neobvyklých kombinací. Hodinky vyrobené z velmi kvalitního plastu v šokující kombinaci se Swarovski křišťály.jetset

Lehké, mladistvé a pohodlné hodinky, které se hodí do každodenní situace, ať už jste v práci, ve společnosti nebo ve víru noční zábavy. Můžete si vybrat hned z několika kolekcí.

Jet Set přichází se stylem cestovatelů z jednoho z nejexotičtějších míst světa na druhé a to v minutě a navíc tryskovým letadlem. Životní styl krásek v bikinách, rychlých aut, vášně, přepychu a královského zacházení. Dámy a páni ve stylu Jet Set milují společnost a v nočních klubech v Marbella, St.Tropez a Monaku jsou jako doma. Stále sledováni paparazzi. Žádáni všemi.

Jeden den jste v Paříži, další týden letíte do Říma...jen tak, na párty... Životní styl Vám poskytne pohodu i přepych, reprezentovaný luxusem, který sezonu za sezonou kombinuje inovace s nejžhavějšími trendy. Vyznavači Jet Set stylu vědí, jak získat od života jen to nejlepší...

Odesláno (upraveno)
u mě v oddělení nosí Jet Set kolega. "Zlatá" masivní verze Miami. No, co k tomu říct..... :rolleyes: Já bych tu verzi přejmenoval na "ruský Goldfinger"

tyto - http://www.hodinky.cz/jet-set-miami-j29007-172.html

jejich web je jinak signifikantní :D

http://www.jet-set.cz/?utm_source=AdWords&...campaign=jetset

No jo, ale já když jsem teď kupoval Fortis, tak jsem nedostal žádnej deštník zdarma. Ani legantní, ani neelagntní. Kdybych to býval věděl, mohl jsem mít místo jenom hodinek hodinky a ELEGANTNÍ deštník k tomu :wallbash: . A ještě by mi zbyla spousta peněz na pořádný veliký sluneční brejle. :crybaby:

Upraveno uživatelem Darek73
Odesláno (upraveno)

kubson, YPO, Gilius: jste jeden vetsi plantaznik nez druhej, po vcerejsi chmelce mam ted nostalgickou naladu :yucky:

filo-boxer: tim by se usetrit dalo, diky za ochotu pomoc, ale uz jsem se s ni domluvil ze je koupi v CR

bandiccot: Swarowski to asi opravdu bude, nechapu to, kdyz jejich puskohledy stoji strasnej ranec

Tem co vyvrhli zaludek po shlednuti fotky se omlouvam :lol2: a tem co se snazili poradit dekuju. At teda vite poentu...

Je to cca 23 leta divka, vcelku pohledne kotatko, takovej ten typ co si kvuli nim mlsny kocouri (s podobnejma hodinkma) na nobl diskotekach honi triko. Ma rada pekne hadry a kravinky okolo, modni doplnky a tak, jako hodne divek v dnesni dobe. Tyhle orloje videla kdesi na modni prehlidce na rukach modelek, taky je tam prezentovali bo tak neco. To ze jsou ty smuky Swarovski tam pry zduraznovali. Pochybuju, ze by si na takove akci lajzli risknout pruser s fake, ale nevim. Neni to ma parketa. Tam se ji hodinky zalibili, nasla si je na webu, pak si je sla zkusit do kamenneho obchodu na Vaclavaku (zrejme tam co psal NATY). Zkusila si i podobne modely a do tehle se zamilovala. Chce si je koupit k narozkam. Sice na hodinky mam stejny nazor jako vsichni, ale je mi sympaticke jak se k tomu stavi. Vetsina holek kdyz ma narozky obejde nakupni centra a koupi co jim zrovna padne do oka. Me byl jeji cilevedomy zpusob vyberu sympaticky, proto jsem se nabidl s pomoci. Nema cenu ji vysvetlovat rozdil quartz X mechanika (priznejme ze v tomhle pripade je quartz vhodnejsi) za tyhle penize. Kdyby chtela kupovat hodinky Diesel za 18 tacu pak bych urcite vyvinul snahu ji to rozmluvit. Ale kdyz se na to podivam tak, ze mobil stoji cca 8 tacu, boty cca 2 tacy, parfem cca litr a je to vsechno nadhodnocenej skorosmejd co za 4 roky bude mit cenu temer nulovou, pak tyhle hodinky za 6 tacu na tom budou stejne. Tak proc ji kazit radost. Nebereme tam zadny statisice proto me spis mrzi, ze jsem ji nedokazal pomoc a usetrit alespon polovinu penez. Aby si mohla koupit rovnou druhe na nahradni dily - az se ji ty kaminky zacnou loupat :crying_anim02:

edit: Kibi ty uz jsi je zkousel nebo jak je to? Mohl by jsi s nima tvrdit, ze jsi hip-hop niga bandita :gunsmilie:

Upraveno uživatelem cody
Odesláno

Tooo vis!

Ze ty se chces mrouskat a koupit ji je ze sveho?

Ale schvalne ji dam precist tohle vlakno, sance ze zmeni nazor za to stoji!

Odesláno
neobvyklých kombinací. Hodinky vyrobené z velmi kvalitního plastu v šokující kombinaci se Swarovski křišťály.jetset

:thumbsup_anim: Tak tohle nema chybu -- velmi kvalitni plast + kristaly Swarovski. To jako, kdyz nejaky chuligani u Sw. rozbili vylohu, tak pak posbirali strepy a Jet Set je ted lepi na ty svoje vorloje?

Lehké, mladistvé a pohodlné hodinky, které se hodí do každodenní situace, ať už jste v práci, ve společnosti nebo ve víru noční zábavy. Můžete si vybrat hned z několika kolekcí.

Tyhle obri hodinky jsou vsechno jen ne pohodlne... a to si troufnu rict, i kdyz jsem je nemel na pazoure.

No byt svycarsky vyrobce, tak se asi klepu hruzou, kdy prijdu o svoje zakazniky.

Neslo by slecne vysvetlit, at jeste trosku prisetri a koupi si treba pilotky. Ty jsou diky sve velikosti na damske rucce velmi sexy a urcite se ji za rok neomrzi (a plast nepolame a Swarovski neupadnou)...

Odesláno (upraveno)

Hele, co tyhle?

Značka je to (z módního hlediska) určitě prestižnější, než Jet Set a přijdou mi i docela hezké.

Rozhodně mě neodpuzují tak, jako ty ze tvého linku. A nové jsou na ebay kolem 50 EUR.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno
Hele, co tyhle?

Značka je to (z módního hlediska) určitě prestižnější, než Jet Set a přijdou mi i docela hezké.

Rozhodně mě neodpuzují tak, jako ty ze tvého linku. A nové jsou na ebay kolem 50 EUR.

Mas nejakej odkaz nebo konkretni model o ktery se jedna prosim? ;)

Návštěvník Tada
Odesláno

New X-Bob: Já si to radši přečetl na záchodě a byla to rozumná volba :) Fakt peklo...

Jet sety nosí jedna DJka co hraje u tatíka v klubu... Vypadají směšně.

Odesláno
Mas nejakej odkaz nebo konkretni model o ktery se jedna prosim? ;)

DKNY NY4361

Jedny jsem sehnal kamarádce na ebay za necelých 50 EUR. Nové.

Také toužila po Jet Set (model St. Moritz), ale přesvědčil jsem ji na tyhle. Stojí méně, provedení je lepší a velikost 38mm rozumná (na ruce budou výrazné, ale nebudou ji omezovat).

Odesláno
DKNY NY4361

Také toužila po Jet Set (model St. Moritz), ale přesvědčil jsem ji na tyhle. Stojí méně, provedení je lepší a velikost 38mm rozumná (na ruce budou výrazné, ale nebudou ji omezovat).

Diky moc, ukazal jsem je pritelkyni ze nejsou uplne osklivy a ji se zalibily dost :)

Odesláno (upraveno)
DKNY NY4361

Diky Nigu, me to prijde sice tak nejak stejne, ale jestli necemu nerozumim tak je to moda. Blejska se to stejne tak co. A hlavne stojej rozumnej peniz, to by mohlo zabrat. Poslu ji to a uvidim. Je nohama na zemi tak kdyz si spocita usporu... Jen tuhle znacku uz neznam teda vubec.

edit: vlastne jo, videl jsem od nich slunecni brejle

Upraveno uživatelem cody
Odesláno
Diky Nigu, me to prijde sice tak nejak stejne, ale jestli necemu nerozumim tak je to moda. Blejska se to stejne tak co. A hlavne stojej rozumnej peniz, to by mohlo zabrat. Poslu ji to a uvidim. Je nohama na zemi tak kdyz si spocita usporu... Jen tuhle znacku uz neznam teda vubec.

edit: vlastne jo, videl jsem od nich slunecni brejle

Já tam vidím tyhle výhody:

1. Nositelná velikost

2. DKNY (Donna Karan New York) dělá oblečení, parfémy a podobně, kdežto Jet Set neznám vůbec.

3. Ciferním mi nepřijde tak papírový (plochý) jako u Jet Set.

4. Blýskají se víc - kamínky mají i na ciferníku.

5. Nemají tak hnusnou ochranu korunky, jako ty Jet Set.

6. Stojí 20% ceny Jet Set.

Prostě mi to přijde, že tohle jsou hodinky. Sice módní, ale pořád ještě hodinky.

Ty Jet Set mi přijdou jako vulgární obludy pro ožralou Hanychovou. Ne, pro tu vlastně ne, ta někde psala, že miluje značku Axcent :)

Odesláno
vulgární obludy pro ožralou Hanychovou

Vulgarni obludy pro vulgarni obludu :thumbsup_anim: ... Omlouvam se za pleveleni, ale vazne jsem se, NiGu, zasmal, diky. A s Tvym hodnocenim "hodinek" Jet Set plne souhlasim.

Odesláno

V poho. Tady je to plevel od prvniho obrazku :smile_anim:

Pokud se debata nezvrhne spatnym smerem, tak ji dovopravdy zejtra poslu link.

Odesláno
... co si kvuli nim mlsny kocouri (s podobnejma hodinkma) na nobl diskotekach honi triko...

Jsi si jistý, že je to triko?

Při dé definici značky jsem usoudil, že nejsem jejich cílová skupina. Aspoň něco...

Odesláno
...Pokud se debata nezvrhne spatnym smerem, tak ji dovopravdy zejtra poslu link.

Jsi si jistý, že je to triko?...

To je prave ten smer, kterej bych s timhle vlaknem nerad nabral :sweatdrop:

Jinak ja to uslovi nevymyslel, vim prd co delaj doma s "trikem"

• po měsíci...
Odesláno

Včera jsem na stánek se stroji JetSet narazil v monumentálním obchoďáku v Hradci Králové (Forum?), prodávali je tam jako housky na krámě za přemrštěné ceny. Ale ty potvory stojí dost i třeba na eBay. Slečna prodávající mi tvrdila, že se jedná o skvělý švédský výrobek s ještě skvělejším švýcarským strojkem Miyota!!!

Jinak odkaz pro zájemce, např. chrono s průměrem 61 mm.

http://cgi.ebay.de/JET-SET-NEW-YORK-CHRONO...%3A1%7C294%3A30

• po měsíci...
Odesláno
Tuhle luxusní značku nosí i fotbalisté - Luboš Kalouda, CSKA Moskva. A ještě je nosí tak, aby bylo vidět, že na ně hrdý :D

to je ale debil..

Odesláno

A proč??? Tak nosí to,co se mu líbí......nebo je dostal........

taky se mi nelíbí minimálně 1/2 toho,co tu lidi kupujou a nosej(myslím tím členy Chronomagu)....a vím,že ostatním se nelíbí to,co se líbí mně. Titulovat ale kvůli tomu někoho "debilem".......mno.......

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...