Návštěvník Kamil Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2009 (upraveno) 1. várka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. dubna 2009 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2009 2. várka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2009 Kamile SUPER!!!...mohl bych jeste poprosit o varku, kde je vyfocene co nejlepe konkavni sklo? Pridas jeste svoje postrehy vid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2009 QUOTE(Gorg @ 28.4.2009 - 22:17) 269402[/snapback]...mohl bych jeste poprosit o varku, kde je vyfocene co nejlepe konkavni sklo?Lepší nemám: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2009 Kdyz na ty orly koukam, tak mam na prvni pohled problem poznat, ktere jsou nove a ktere zase stare. Krasa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2009 Lepší nemám: Ok dekuju....tyhle uz jsem videl na Tvem blogu.... Mno ja si nemuzu pomoct, ale vsim u mne vedou stare orliky...vidis to stejne Kamile? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2009 To je prostě nádhera. Já je asi zase chcu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2009 (upraveno) Moc pěkný fotky! Co to je za řemínek - ten aligátor s dvojím hřbetem. Není to Omega? Upraveno 28. dubna 2009 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2009 Ok dekuju....tyhle uz jsem videl na Tvem blogu.... Tak ještě něco Co to je za řemínek - ten aligátor s dvojím hřbetem. Není to Omega? Hirsch Professional Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2009 (upraveno) Kamile presne tyhle fotky jsem si predstavoval, dekuji moc.... Je tady jasne videt, ze sexy konkavni sklo navazuje a dokoncuje jakoby tvar pouzdra... Prirovnani si mi hleda tezko, ale pripodobnil bych to troufale k ještědu, kterej navazuje a zakončuje tvar kopce... Resume: To konkavni sklo na novejch orlicich chybi hrozne moc...bez vypoukleho skla jsou to temer jine hodinky Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je všechno, co se proti tomu dá dělat... Upraveno 30. dubna 2009 uživatelem Gorg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2009 Fotky původních Orlíků z profilu jsou super. Sklo s tím pouzdrem je o třídu výš než současný model. Hezký fotky, Kamile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2009 Kamile chci se zeptat, unikl mi ten novej clanek o Orlicich, nebo jeste neni stvorenej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2009 Kamile chci se zeptat, unikl mi ten novej clanek o Orlicich, nebo jeste neni stvorenej? Není, nehoň mě. Sám mám výčitky svědomí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2009 (upraveno) Nechceš na pár rychlých foto půjčit Orlík LE? Že bych se s nimi stavil. edit: fakt to nemá bejt ironie nebo vtip Upraveno 1. května 2009 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2009 Není, nehoň mě. Sám mám výčitky svědomí... Jeje to jsem nechtěl... Já jen jestli už třeba není měsíc napsanej a jen já o něm nevím... Díky a nehoň to moc...když tak jen trošku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2009 Článek je na hlavní stránce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2009 Článek je na hlavní stránce. dobrá práce,Kamile !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2009 Ty jsou špičkově zachovalý, Kamile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chinasky Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2009 No vidim ze mam o com snivat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se