odklizec Odesláno 6. října 2005 Nahlásit Odesláno 6. října 2005 Jak jste jiste zaregistorvali, pan Prokop po uplne "nenapadnem" tlaku zauvazoval o moznosti vyrobit vetsi verzi techto skvostne vypadajicich hodinek. Predbezne odhadnuta cena ze safirovym sklem a DPH je cca 12000. Vse je ale odvisle od toho, kolik lidi by o takovy model projevilo vazny zajem. Tak jsem si rikal, ze by mozna nebylo spatne zopakovat akci se zjistenim nejoblibenejsiho prumeru hodinek. Zkratka pripoctete +1 k poslednimu postu a pridejte soucet na konec sveho postu. Posledni post by tim padem mel obsahovat vzdy aktualni cislo, vyjadrujici pocet moznych objednavek. Je to sice nezavazne, ale zkuste byt prosim realisti a pokud opravdu neuvazujete o koupi, nezapocitavejte se! Diky.. PS: pokud pripadne mate zajem o nejake modifikace, vyjadrete je ve svem postu taky..ciste pro zajimavost [1]
Dali Odesláno 23. října 2005 Nahlásit Odesláno 23. října 2005 Tímto potvrzuji vážný zájem. [2] Co se týče modifikací, jak už jsem psal, drobná dekorace strojku by neškodila.
mnovace Odesláno 24. října 2005 Nahlásit Odesláno 24. října 2005 Napsal jsem to už v jiném odkazu ale píšu znovu. Jdu do toho. [5]
Dali Odesláno 28. října 2005 Nahlásit Odesláno 28. října 2005 Nějak se nám to zaseklo, co na ten počet PRIM. Připojil jsem odpověď, aby jsem téma trochu zviditelnil. posouvám počet, bez přidání. [6]
Prokop Odesláno 31. října 2005 Nahlásit Odesláno 31. října 2005 Snažím se do této diskuze moc nezasahovat. Zaprvé ji nechci ovlivňovat, zadruhé mě skutečně zajímá, kolik lidí by o hodinky tohoto typu mělo skutečně zájem. Třetím důvodem je, že se velmi často stává, že můj příspěvek se stane na dlouho posledním příspěvkem. Doufám, že se Vážných zájemců najde více, protože už jsem vydal pokyny k zahájení přípravy technické a výrobní dokumentace. Krom toho, přestože na to nikdo nereagoval, považuji za dobrý nápad připravit startovní limitovanou edici. Hodinky z této edice by získali pouze ti, kteří se na jejich vývoji podíleli prostřednictvím internetové diskuze na chronomagu. Hodinky by pak byly označeny pořadovým číslem v sérii, přiděleném podle data, kdy dotyčný ohlásil Vážný zájem o tyto hodinky a zároveň by na hodinkách byla vyznačena i přezdívka.
Ondraj Odesláno 31. října 2005 Nahlásit Odesláno 31. října 2005 PRIM napsal: Krom toho, přestože na to nikdo nereagoval, považuji za dobrý nápad připravit startovní limitovanou edici. Hodinky z této edice by získali pouze ti, kteří se na jejich vývoji podíleli prostřednictvím internetové diskuze na chronomagu. Hodinky by pak byly označeny pořadovým číslem v sérii, přiděleném podle data, kdy dotyčný ohlásil Vážný zájem o tyto hodinky a zároveň by na hodinkách byla vyznačena i přezdívka. dne 11-10-2005 09:36:42 diskuse Model Elegant LINEA PRIM napsal: PRIM psal: Proč ne, můžeme udělat číslovanou X ks sérii Chronomag, kterou si budou moci koupit pouze ti, kdo se na jejich vývoji přímo podíleli svými názory s tím, že každý kus bude označen přezdívkou a číslem v sérii. Číslo by bylo přiděleno například podle data a času prvního příspěvku do diskuze o těchto hodinkách. Cena by byla fixní a jako bonus si dokážu představit nějaký malý dárek od ELTONu jako pozornost všem těm, kteří se na projektu podíleli! Má reakce byla Že by hodinky, které by mohly mít ten "zajímavý příběh". Hodně se mi tento nápad zamlouvá. Právě na základě této nabídky jsem se já osobně rozhodl jít do těchto hodinek. Myslím, že i ostatní vážní zájemci (myslím, že jich je momentálně 6) brali v patrnost tu vaši nabídku "Chronomag limited edition". Další věcí na zváženou je, jestli by na hodinkách musela být přezdívka z chronomagu, nebo by byly možné i jiné iniciály, dle výběru vážného zájemce. Mě osobně by to nevadilo, protože má přezdívka je kombinací jména a příjmení, nicméně si dokáži představit jiné přezdívky, které bych třeba na hodinkách nechtěl.
Prokop Odesláno 31. října 2005 Nahlásit Odesláno 31. října 2005 To, co by na hodinkách kdo měl napsáno, je věcí každého, ale mě se docela líbila ta varianta s "pracovním jménem". [6]
Návštěvník Kamil Odesláno 31. října 2005 Nahlásit Odesláno 31. října 2005 Tak vážení sedmička není vůbec špatné číslo :-) Dovoluji se přidat. [7]
Chronomag Odesláno 31. října 2005 Nahlásit Odesláno 31. října 2005 Taky se přidávám... Chronomag hodinky, to je něco, co nemůžu nemít - ale datumovku, tu bych si vyprosil A ten konstrukční příběh, ten stojí za to [8]
mnovace Odesláno 1. listopadu 2005 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2005 tak doufám že bude na výběr zda přezdívka či jméno ale nápad je to perfektní hodinky prim jsem chtěl koupit asi před 3 měsíci, ale limitovaná serie 40mm chronomag mi pomohla vydržet čekat na první primky v mé sbírce, zajímalo by mě kdy budou k mání, doufám že budou do vánoc
Ondraj Odesláno 1. listopadu 2005 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2005 Myslím, že tato edice bude velice zajímavá a určitě půjde ze strany Eltonu velice dobře marketingově využít. Jen doufám, že se nezačne nějak výrazně natahovat jejich pořizovací cena. Moc se na ně těším a také bych je rád do vánoc.
Prokop Odesláno 1. listopadu 2005 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2005 Lidi, rád bych Vám je všem rozvezl pod stromeček, ale vyrobit hodinky není jako poslat obrázek na tiskárnu. Je fakt, že zatím počet zájemců nepřekročil ani tu pomyslnou desítku, ale přesto se pokusím Vám vyhovět. To znamená, že bych rád, když mě nebudete kamenovat, pokud do vánoc nebudou, ale udělám proto všechno, co bude v mých silách. Původně jsem to plánoval (dokonce jsem to i annoncoval na chronomagu) na začátek příštího roku. Určitě to budou hodinky s datumkou, protože na variantu bez datumky tu byl pouze jeden hlas, pokud si dobře pamatuji. Základní model musí být co nejuniversálnější, takže datumka bude mít místo na třetí hodině a číselník bude odvozen (proporčně upraven) z modelu Linea v černé ploše s bílým tiskem. Cena zůstává fixní, minimálně pro všechny z Vás. Nemám v úmyslu na tento závazek vůči Vám zapomenout.
noname Odesláno 1. listopadu 2005 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2005 Nechci dvojmístné číslo, takže: [9]
Návštěvník Magnus Odesláno 1. listopadu 2005 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2005 O tieto hodinky mam tiez vazny zaujem [10]
Prokop Odesláno 2. listopadu 2005 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2005 Mysím, že použít původní strojek PRIM půjde, záleží na konkrétním kalibru. Vynechat datum bude menší problém, než ho přesouvat na 6 hodinu, i tak to bude znamenat použití jiného číselníku. Přesouvání datumu by bylo podmíněno výraznějším zásahem do strojku, a tím i vysoké ceny. Teď nebudu rozebírat konkrétní cenu, ale pokud se najde více zájemců o toto bezdatumové provedení, myslím, že to nebude oproti standardnímu provedení ani výrazně dražší.
Návštěvník Kamil Odesláno 2. listopadu 2005 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2005 Já si na ně klidně počkám do jara :-) Nenašel by se ještě někdo na římské číslice nebo si je budu muset připlatit sám? Taky bych se obešel bez datumky. Přidávám poslední číslo: [11]
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se