vlabar Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 Chtěl bych synovi udělat radost a pořídit mu hodinky v automatu. Hledám něco za rozumný peníz v rozumné kvalitě a přijatelné váze. Synovi je 10 a tak nemůžu očekávat bezúhonné zacházení, byť má k hodinkám kladný vztah. Našel jsem jedny Swatch automaty v plastu s ETA strojkem 2842. Hodinky mají průhled což ho určitě potěší. Cena je něco málo přes 2-tisíce. Co myslíte? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
People Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 objednaj si seika z ebay. za velmi lacny peniaz spickova kvalita.
chose Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 V deseti bych z nich byl na větvi, totálně se do nich zamiloval, do roka a do dne ztratil a obrečel. Asi tak
gougy Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 Chtěl bych synovi udělat radost a pořídit mu hodinky v automatu. Hledám něco za rozumný peníz v rozumné kvalitě a přijatelné váze. Synovi je 10 a tak nemůžu očekávat bezúhonné zacházení, byť má k hodinkám kladný vztah. Našel jsem jedny Swatch automaty v plastu s ETA strojkem 2842. Hodinky mají průhled což ho určitě potěší. Cena je něco málo přes 2-tisíce. Eta za "dvojku", vypadají jako fajn volba (Seiko ještě nepochopí, Swiss nápis mu třeba bude sympatický) A automat si vyžádal sám? Protože pro desetiletého kluka bych vybral G-shocky
mik@ Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 tiez by sa mi asi viac pacili nejake digitalky s co najviac funkciami...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 Našel jsem jedny Swatch automaty v plastu s ETA strojkem 2842. Nebudou pro něj moc velký?
chose Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 Tyhle SEIKA za dvojku by třeba pochopil. Průměr 37 mm, spolehlivý 7s26, a nevím, jestli ty Swatchky svítí, ale s těmito se večer s baterkou vyblbne. Foto z www.azwatch.cz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jay Doll Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 Jednou jsem si ty Swatchky v obchodním centru prohlížel a přišly mi docela fajn za tu cenu. Myslím, že jako první automaty pro syna je to optimální. Jen bych se bál, že jsou na desetiletýho kluka trošku moc konzervativní. Ale kdo ví, třeba už dnes je v něm skrytá duše budoucího chronomagisty
Bask Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 Podla mna su pre maleho chalana naozaj prilis konzervativne.
People Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 ja si pamatam, ze ked som mal okolo 12 rokov, tak som dostal casio digitalky a tie boli neskutocne! Jednak svietili(tma a tak), mali stopky (skola, telocvik) budik (kazde rano), vodotesne a nevazili 100kila. No proste pecka.
lib Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 Já bych doporučil ty Seika s průhledem. Mám (teď) jedenáctiletého a nosí (občas) Tissoty Le Locle s průhledem a ten průhled se mu moc líbí). Ale většinu času (kolo a podobný hrubý zacházení) nosí Trasery Sport Chrono od kubsona, kde zase obdivuje "radioaktivní" trubičky. Až zase nějaký zničí, ty Seika budou asi ta nejlepší volba.
vlabar Odesláno 26. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 (upraveno) Eta za "dvojku", vypadají jako fajn volba (Seiko ještě nepochopí, Swiss nápis mu třeba bude sympatický) A automat si vyžádal sám? Protože pro desetiletého kluka bych vybral G-shocky Ano, automaty, respektive mechanické hodinky si přeje sám. Mám z toho opravdu radost Doposud střídá Timex Expedition (analog a digitál kombinace včetně stopek, budíku a indiglo podsvícení) a reklamních Jaguar klasik v quartz provedení a ty nosí více. Nebudou pro něj moc velký? Všechny co má jsou kolem 36cm ? jsou k jeho ručce poněkud nesymetrické to je pravda ? Podla mna su pre maleho chalana naozaj prilis konzervativne. Hmmm, toho se také bojím. Výše uvedený model je ještě přijatelný proti současné produkci od Swatch : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ten skeleton je zajímavý, ale dle mého špatně čitelný ? Tyhle SEIKA za dvojku by třeba pochopil. Průměr 37 mm, spolehlivý 7s26, a nevím, jestli ty Swatchky svítí, ale s těmito se večer s baterkou vyblbne. Foto z www.azwatch.cz Děkuji za tip na ty Seika, projedu je. Upraveno 26. dubna 2009 uživatelem vlabar
gougy Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 Ano, automaty, respektive mechanické hodinky si přeje sám. Mám z toho opravdu radost Mezi základní povinnosti Chronomagora patří nakazit co nejvíce lidí kolem sebe (a vynechat potomstvo by bylo trestuhodné), gratuluji
ricous Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 Určitě by se mi víc líbily ty Seika - jak "pilotky" co nahodil Chose, tak "potápky" od Kibiho (ty mi přijdou pro desetiletýho klučinu vhodnější). Každopádně gratuluji k přechodu na mechaniku v rodině - já manželku ani dceru nezlomil...
maxs Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 Tu som riešil podobný "problém" : KLIK SEM , tak môžeš pozrieť nápady. Moja skúsenosť: nadhodiť tému digi vs. mechanika. Nech sa mladý vyjadrí, čo mu je bližšie. Ja som tipoval, že bude chcieť nejaké nadupané digitálky a on o tom nechcel ani počuť. Biele nebrať - babské .
GEORGE1 Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 Pro desetiletého kluka bych volil jiné priority, než automat: design, který by oslovil kamarády, vodotěsnost, nárazuvzdornost a hlavně stopky. Co takhle http://www.hodinky-koscom.cz/Casio-AW-591-2A-I12201.html.
Bask Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 Tie Seika sa mi pozdavaju. Vyrazna farba by mohla chlapca oslovit a otocna luneta... no kto by ju v jeho veku nechcel?
Senseeei Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 Vsak ale ked chce mlady mechaniku, tak preco kupovat quartz? Pokial to nema byt velke prekvapenie daj mu na vyber a mas po starosti. a tie Seika vyzeraju dobre!
vlabar Odesláno 27. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 Tu som riešil podobný "problém" : KLIK SEM , tak môžeš pozrieť nápady. Moja skúsenosť: nadhodiť tému digi vs. mechanika. Nech sa mladý vyjadrí, čo mu je bližšie. Ja som tipoval, že bude chcieť nejaké nadupané digitálky a on o tom nechcel ani počuť. Biele nebrať - babské . Děkuji za odkaz, nastudoval jsem. Pro desetiletého kluka bych volil jiné priority, než automat: design, který by oslovil kamarády, vodotěsnost, nárazuvzdornost a hlavně stopky. Co takhle http://www.hodinky-koscom.cz/Casio-AW-591-2A-I12201.html. Jak jsem již psal, není to moje priorita, ale jeho přání. Digitálky s funkcemi má a užív(á)al si jich dosytnosti. Jinak moc děkuji za tipy na ty Seika, půjdeme se na ně podívat.
cigi Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 (upraveno) Taky bych navrhoval svoče nebo seika. A samosebou nejdřív nějaký primky - nebude je nosit, ale uloží si je jako svoje první hodinky !! :D Upraveno 27. dubna 2009 uživatelem cigi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se