pete777 Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 Zaujimalo by ma ako je to z "ciernymi" hodinami. Myslim napr. tento variant: . Black steel je len povrchova uprava alebo cely material je tmavy. Ide mi o to ked sa poskriabe tak je to ako ked sa poskriabe farba na aute,cize len povrchova vrstva? Je mi jasne ze klasicka lestena ocel sa da osetrit/skrabance/. Ako je to s ciernymi hodinami, pripadne ked je ocel brusena.. A este jedna otazka, neviete poradit "cierne" hodiny v cene do 40000Kč? Nechcem chrono, iba cas+datum.. Pacia sa mi Fortis B42 Black ale cenovo su asi inde.. dakujem
cali Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 vsetko je to PVD a teda povrchova uprava..... pokial ide o odolnost tak poskrabat sa to samozrejme da, ale nie je to vobec jednoduche..... nieco to vydrzi... ked uz je to ale raz poskrabane tak opravit sa to nijako neda inak tie fortisy by sa do 40 mohli vojst
HROCH Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 (upraveno) http://cgi.ebay.com/FORTIS-B-42-BLACK-TITA...426111006r37219 Upraveno 27. dubna 2009 uživatelem HROCH
pete777 Odesláno 28. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2009 dakujem za odpovede, podrobnejsie som si presiel forum a zistil som ze PVD pre mna nie je/boli tu tagy co mali daco za sebou a na hranach pekne presvital povodny material.../, casom sa osucha tak ci tak..takze skoncim zase pri ocelovej klasike, ktora sa da rozlestit v pripade lahsich suchancov..
kubson Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2009 šuchance šuchance.. mě se to "jeté" pvd líbí, hodinky které se nosí musí nést nějaké známky nošení a že to je na pvd vidět více nebo méně.. zvlášť u hodinek takové cenové kategorie, o kterých vím, že nejsou určeny dalším generacím a budou podstupovat renovace, bych to neřešil
emte Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2009 vsetko je to PVD a teda povrchova uprava..... pokial ide o odolnost tak poskrabat sa to samozrejme da, ale nie je to vobec jednoduche..... nieco to vydrzi... ked uz je to ale raz poskrabane tak opravit sa to nijako neda inak tie fortisy by sa do 40 mohli vojst Ja myslim, ze PVD ide opatovne aplikovat, ale pravda, ze kto by sa tym zaoberal.
farářskej Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2009 Myslím, že ten tegimenting, kterej dělá Sinn, bude trvanlivější... a že černejch modelů mají!
pete777 Odesláno 28. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2009 Myslím, že ten tegimenting, kterej dělá Sinn, bude trvanlivější... a že černejch modelů mají! fiha, dakujem za tip, narychlo som to pozrel, fakt maju slusny vyber. co to je za povrchova uprava?
cali Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2009 no ja myslim ze to cierne od sinnu nie je tegiment ale tvrdochrom... a trvanlivejsie nez pvd to rozhodne nie je.... tegimentom ta ocel tak zasedne ... pripomina to potom titan... ale cierne to nebude
Ferdo Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2009 Čierne do 40 http://www.chronoshop.cz/katalog/Archimede-Pilot-BB Za zvyšných tridsať zober babu niekde na dovolenku a neblbni s hodinkami.
farářskej Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2009 no ja myslim ze to cierne od sinnu nie je tegiment ale tvrdochrom... a trvanlivejsie nez pvd to rozhodne nie je.... tegimentom ta ocel tak zasedne ... pripomina to potom titan... ale cierne to nebude Nojo, tvrdochrom... tak proto oni se všude chlubí tím, že tam mají tegiment... božeměnetrestej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se