Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jak velké hodinky nosíte k obleku? Já jsem měl 38x12mm a šlo to. Teď mám tohle

post-4254-1240842655.jpg

42*12mm. K normální casual košili to jde skvěle, ale u košilí k obleku mám užší rukávy a jak hodinky vylezou už se jim nechce zpátky. Mám si koupit nové košile nebo další hodinky?

Jak velké hodinky jsou "oblekový standard"?

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

37mm Dionis Chronographe

34mm Bulova Accutron

Já bych přidal ještě doplňující otázku: Máte hodinky určené speciálně k obleku a pokud ano tak kolikery?

To jen tak na okraj, docela by mě to zajímalo :)

Upraveno uživatelem Tada
Návštěvník Tada
Odesláno

Darek73: Já si jednou vzal k obleku 44mm Steinharty a měl jsem ten samý problém co ty s Fortisy - nevešly se pod rukáv, pořád mi plandaly někde u hřbetu ruky...

Odesláno

48mm k obleku? To už si musíš objednávat speciálně šité košile s rozšířeným levým rukávem ne? :smile_anim: Kde je prodávaj?

Proč by mi to mělo vadit? .. občas koukají, občas ne... a když nekoukají tak si je povystrčím aby byly vidět :)

Návštěvník YPO?
Odesláno

problém není v průměru, ale ve výšce - vysoké hodinky z košile nedostaneš ven, nebo zpět :)

Odesláno (upraveno)
  skalis napsal:
31x35 mm, vintage Doxa grafic. Jsou skvele pohodlne, prijemne se nosi a nezavazi pod manzetou. A hlavne jsou krasne!

Opravdu jsou ! I mapy na číselníku jsou v kombinaci s těmi "poledníky" parádní. Evokují mi tím polární landmastery od SEIKA.

Edit: dokončení myšlenky :)

Upraveno uživatelem chose
Odesláno
  chose napsal:
Opravdu jsou ! I mapy na číselníku jsou v kombinaci s těmi "poledníky" parádní.

Nazivo jsou mnohem lepsi. A mne ty mapy ani nijak nevadi. Mam rad, kdyz je na vintage hodinkach videt, ze maji svoje roky. Pravda, radsi bych byl, kdyby byl ciselnik lepsi, ale i tak jsem s nimi spokojeny.

Odesláno

44mm Eposky a 43mm MeisterSinger

Eposky stříbrné s černým páskem a Meistersky s hnědým páskem - střídám to podle barvy obleků, pásků a bot a taky nálady

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...