filo-boxer Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2009 (upraveno) V pondeli 27.04 na Pro7. Mrknete na to at kluci vite co s Geckama nemate delat Zacina to minutou 34:40, konec poznate sami. http://www.prosieben.de/video/clip/2925/ga...m-27-april-2009 Upraveno 29. dubna 2009 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2009 Skoda: This video is not available in your country. Co tam s nimi provadeli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2009 Taky mi to nefachá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2009 (upraveno) This video is not available in your country. Nyyyyy, to je dyskrymynace!!! Upraveno 29. dubna 2009 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2009 Dobrej test, nejvetsi strach jsem mel, kdyz je vyrezavali motorovkou z kostky ledu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2009 No to je teda bordel. To by me fakt nenapadlo, ze to je nejak regionalne omezene... Takze co s hodinkama delali: 1. Tepelna odolnost - mraz: 4 dny pri teplote -8 st.Celsia zamrazene v ledovem bloku. Pak je vysvobodili motorovou pilou a kladivem. Hodinky plne funkcni, bez problemu. 2. Tepelna odolnost - plamenomet: nejdrive kratke ozehnuti plamenem - hodinky na ruce. No problemo. Akorat chlap ma spaleny chlupy na ruce. Pak je povesili 2 metry od plamenometu, 800 st.Celsia. Casio pry slibuje, ze hodinky vydrzi 2 vteriny. Oni to zkouseli 10 vterin!!! Remen se odtavil, hodinky odpadly, ale funguji, jen pouzdro to odneslo. Cudliky bohuzel roztavene, neda se nic nastavovat. Potom dali hodinkam smrtelnou davku - 30 vterin. Zbyl jenom skvarek... 3. Odolnost proti prejeti: vyrobce udajne slibuje, ze hodinky vydrzi 750Kg. Takze si na to v televizi vzali ocelovy silnicni valec - 5 Tun. Nejdrive je usadili do trochy sterku, aby hodinky mely trochu sanci. Pro Gecka zadny problem, trosku poskrabane pouzdro. Pak smrtici kombinace - beton a ocel a mezi tim Gecka...nechutne to kruplo, valec nadskocil. Hodinky bohuzel umrely. Zbyla z nich skareda placicka. Takze kdyz to shrneme: Gecka nejsou neznicitelne ale vydrzi kurevsky hodne!! Fotodokumentace: V ledovem vezeni: Vysvobozeni motorovou pilou: Plamenomet a hodinky na ruce: 10 vterin v plamenech: Po deseti nekonecnych vterinach utrpeni: 30 vterin pekla... zbyl z hodinek jenom skvarek: Mrcha valec: Hodinky "schovane" v trose pisku: Bez poskozeni: A ted na tvrdo: Bohuzel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2009 (upraveno) Test: 1. 4 dny při teplotě -8 °C - OK 2. Test plamenometem, teplota 800 °C - 2s - OK - 10s - schořel řemínek, zbytek OK - 30s - KO 3. Test silničním válcem 5 tun - hodinky v písku - OK - hodinky přímo na zemi - KO Edit: filo-boxer byl rychlejsi Upraveno 30. dubna 2009 uživatelem JohnDoeX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2009 Tak tohle já určitě se svými Mudmany zkoušet nebudu... Maximálně je v létě otestuju ve slané vodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2009 filo-boxer: Díky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2009 Diky. Vydrzely fakt dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 27. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2009 A co tenhle test s DW-9052 - http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=57302 PS: Nosim je pravidelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 Nikde jsem tu na to neviděl odkaz. Německá Casio Tough test team Serie testů co vydrží G-Shocky - odmyslete si ty debilní německé infantilní výlevy okolo a občas jsou tam zajímavé věci. Kouknout na videa můžete zde: Tough test team Přiznávám že forma videii je děsná a hodně rádoby cool a free Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac39 Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 Nikde jsem tu na to neviděl odkaz. Německá Casio Tough test team Serie testů co vydrží G-Shocky - odmyslete si ty debilní německé infantilní výlevy okolo a občas jsou tam zajímavé věci. Kouknout na videa můžete zde: Tough test team Přiznávám že forma videii je děsná a hodně rádoby cool a free Díky za video....takhle ničit poklady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 Zde jsou fota dvou G-Shocků MTG-930DU a ProTreků PRG-80 po nechtěných Crash testech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 To dostali primo na komoru !! Hlavne ty gecka, ale furt jedou To asi ani jedny nebudou tvoje vid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 Já už jsem je takto získal. To dostali primo na komoru !! Hlavne ty gecka, ale furt jedou To asi ani jedny nebudou tvoje vid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 Já už jsem je takto získal. Takze to vypada na vymenu skel a budou ti delat radost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 Zde jsou fota dvou G-Shocků MTG-930DU a ProTreků PRG-80 po nechtěných Crash testech. Po nechtenych? Co jim provedli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 To nevim, já už je mám takto. Ale zajímalo by mně, jak velká rána to musí být, to sklo je cca 2 mm tlusté. Po nechtenych? Co jim provedli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 Přesně to samé chystám (a možná i trochu víc) a docela se na to těším. Už sháním vhodné kandidáty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se