Mihinek Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Odesláno 1. května 2009 (upraveno) Co vy na to? Je to vůbec možný, aby tohle stálo 10000,- ??? http://www.aukro.cz/item623578142_vacheron_constantin.html Omlouvám se, chtěl jsem to dát k tématu Aukro, když jsem ho teď s úsměvem pročítal... Upraveno 1. května 2009 uživatelem Mihinek
bandicoot Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Odesláno 1. května 2009 Ono to nestojí 10000. On za to chce 10000 a to je rozdíl. Škoda, že se mu chudákovi nepovedla fotka kalibru ;-)
martinix Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Odesláno 1. května 2009 je to nově založený prodejce, takže je to jasný. Fejkaři vždy fotky troch rozmáznou, teď si ještě z jiných IP adres bude sám přihazovat :-)
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Odesláno 1. května 2009 fejk fejků... jedině blázen by to mohl koupit za 10tis.
skalis Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Odesláno 1. května 2009 Rotor vsech cinskych fejku smrdi na sto honu, na tom je to hned poznat. A to pouzdro taky nevypada na ocel. Sila, co si nekdo dovoli, takovy smecko... Staci najit toho spravnyho troubu a ma kseft v kapse. Budete to nekdo reportovat?
Návštěvník Tada Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Odesláno 1. května 2009 Osobní předání, hm... Lámání ruček?
skalis Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Odesláno 1. května 2009 Lámání ruček? "Hodinek", nebo toho smelinare?
Návštěvník Tada Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Odesláno 1. května 2009 skalis: Záměrně jsem to napsal tak, jak jsem to napsal, aby mě nikdo nemohl z ničeho obvinit
skalis Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Odesláno 1. května 2009 skalis: Záměrně jsem to napsal tak, jak jsem to napsal, aby mě nikdo nemohl z ničeho obvinit Jo, pochopil jsem. Ale nedalo mi neprisadit si...
PhoeniX Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Odesláno 1. května 2009 skalis: Záměrně jsem to napsal tak, jak jsem to napsal, aby mě nikdo nemohl z ničeho obvinit Tak to objednáme a dáme si rande. Bude sranda. Samozřejmě z verbálně pronášených vtipů, že. Mch!!!
Mihinek Odesláno 1. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2009 Patri to sem. Vím, že to patří jinam, psal jsem to už v prvním příspěvku...Sorry Jo a už je to nareportovaný na Aukru...
cortes1990 Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Odesláno 1. května 2009 mat na to gule tak by som sa s nim stretol ze ich akoze beriem a by som mu ich roztrepal o zem a to by som spravil s kazdym predajcom hovien na aukru, 10000 idiot hlupy.... ked chcem vzbudit predstavu ze je to origo tak dam aspon vyzsiu cenu, ty ludia absolutne nemaju predstavu o cenach originalov
Senseeei Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Odesláno 1. května 2009 (upraveno) mat na to gule tak by som sa s nim stretol ze ich akoze beriem a by som mu ich roztrepal o zem a to by som spravil s kazdym predajcom hovien na aukru, 10000 idiot hlupy.... ked chcem vzbudit predstavu ze je to origo tak dam aspon vyzsiu cenu, ty ludia absolutne nemaju predstavu o cenach originalov Vsak o to prave ide. Nejaky trtko si najde na nete ze co je to Vacheron a je pos*aty ze wau aka akcia.. Ja by som mu tie hodinky este aj otrepal o hlavu. Aspon by som mal predstavu ako taky trtko vyzera... Nedokazem si jeho vyzor predstavit EDIT: zmazanie neslusnych vyrazov (nasr*ala ma jedna zenska) Upraveno 1. května 2009 uživatelem Senseeei
cortes1990 Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Odesláno 1. května 2009 auto:oplastovana stodvacina na spetaku zavesne dve plysove hracie kocky tygrovane potahy oblecenie:skvela teplakova suprava od renomovanej firmy aidiados zlata retazka o vahe 1,5g a pekne nagelikovane vlasky;)
luboš72 Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Odesláno 1. května 2009 auto:oplastovana stodvacina na spetaku zavesne dve plysove hracie kocky tygrovane potahy oblecenie:skvela teplakova suprava od renomovanej firmy aidiados zlata retazka o vahe 1,5g a pekne nagelikovane vlasky;) 100 bodov To bude taký ksicht, ako keď stály niekedy veksláci pred Slovanom na Hlavnej (v KE), keď pamätáš.
abbot Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Odesláno 1. května 2009 na predani se s chuti pujdu podivat... s kymkoliv... To mi připomíná, že ten borec s OP a IWC a bůh ví čim ještě na můj dotaz ohledně osobního předání nereagoval, takže předpokládám, že "voloďa" se konat nebude
Návštěvník Snow Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Odesláno 2. května 2009 Zakládat vlákna tohoto typu považuji za blbost, nemůžeme se toho příště nějak vyvarovat ?
cortes1990 Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Odesláno 2. května 2009 100 bodov To bude taký ksicht, ako keď stály niekedy veksláci pred Slovanom na Hlavnej (v KE), keď pamätáš. číslo v mojom nicku prezrádza že nie , ale ajtak nam tu este par exotov prežíva
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se