Návštěvník Hammer_Time Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2009 Zde je pár fotek ze dneška. Snad se vám budou líbit. Na konci je jedna pokusná HDR fotka. Bohužel HDR na hodinky moc nefunguje... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2009 Pěkná sbírka. Nejvíc se mi líbí foto číslo "3", které si s dovolením ukládám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2009 PhoeniX: Tak většina z těch hodinek tam jsou beztak moje Dan jich má málo, tak si na focení vždycky půjčuje i nějaké moje - jeho jsou Panerai, Raketa a Omegy, zbytek je můj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2009 PhoeniX: Tak většina z těch hodinek tam jsou beztak moje Dan jich má málo, tak si na focení vždycky půjčuje i nějaké moje - jeho jsou Panerai, Raketa a Omegy, zbytek je můj Nezáleží na kvantitě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2009 PhoeniX: Tak většina z těch hodinek tam jsou beztak moje Dan jich má málo, tak si na focení vždycky půjčuje i nějaké moje - jeho jsou Panerai, Raketa a Omegy, zbytek je můj Jo ahá, tak je to... Nechybí tam náhodou jedny Breitling Superocean Heritage? Ale to není dotaz na Tebe, Tado. A kdo zapůjčil tak pěkně vyskládaná polena? Na tom dřevě se mi fotky opravdu líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2009 Breitling ne-e... to nevedeme. Dřeva jsem už 2 dny dopředu řezal. Za týden jimi obložíme bar ve vznikající pizzerii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2009 Dane tak dej vědět, až budete otevírat ;-) Mimochodem ...... někdy bych se rád podíval naživo na ty Accutrony a Steinharty :-) Jeste jsem je nazivo nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2009 budo: Až bude sraz někdy v pro mě zvladatelných dnech, tak je přivezu Už mám i stylové přepravní pozdro Ty Accutrony jsou fakt bezva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2009 Dane tak dej vědět, až budete otevírat ;-) Mimochodem ...... někdy bych se rád podíval naživo na ty Accutrony a Steinharty :-) Jeste jsem je nazivo nevidel Tak až bude otevřeno, dohodneme s Tadou třeba nějakej sraz. Zamluvím horní salonek s křesílkama... Určitě by z okolí mohl někdo přijet, nebo i z Prahy, po dálnici je to kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2009 Breitling ne-e... to nevedeme. Sorry, popletl jsem to s DaDrivou. A jelikož mám pizzu velice rád, do budoucna přeji mnoho spokojených zákazníků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2009 OK, už se těším :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2009 na pizze je slušnej vejvar, ždibek těsta s protlakem za kilopade (přesto jí mam velmi rád), tak jsem zvědav na hodinkový přírůstky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2009 Tak až bude otevřeno, dohodneme s Tadou třeba nějakej sraz. Zamluvím horní salonek s křesílkama... Určitě by z okolí mohl někdo přijet, nebo i z Prahy, po dálnici je to kousek. Kde to bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2009 Kamil: Pečky Bandicoot: Škoda, že tou dobou budou dvoje hodinky absentovat, z důvodů nechutně nákladné renovace v zahraničí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2009 Nenechal jsem se odradit včerejším neúspěchem a dnes jsem to zkusil znovu... HDR podruhé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2009 je to moc... ten bilej obrys hran je hruuuza... zkus to postupne v nekolika krocich...? Je to zatim moje třetí fotka vyprodukovaná v photomatixu... časem se to zlepší, snad. Jinak ty bílé obrysy hran to je dobře ne? Každá HDR fotka má mít nějaké ty obrysy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friedrich Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2009 (upraveno) . . . a co ty jitrnice mezi osmičkou a dvanáctkou ? Upraveno 3. května 2009 uživatelem Friedrich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2009 No, za ty prachy by měl mít Radiomir dvojitej antireflex... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2009 No, za ty prachy by měl mít Radiomir dvojitej antireflex... A nezkoušel jsi CPL filtr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2009 No to já nevím, co Dan zkoušel nebo ne On mi ten foťák nechce půjčovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se