Alessio Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 Fotky hezký a to dřevo...docela závidím. Dej sem echo, kdo otevíráte, ten bar bude stát za to . PS: stejně, nejlepší dřevorubecké hodinky jsou Arnoldovky od Seika a to mi nikdo nevymluví
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 Kamil: Polarizační filtr nemám. Fotím to všechno kompaktem od Olympusu. Až jednou bude zrcadlovka...tak bude i filtr. Ale ke kompaktu mi přijde zbytečné ho pořizovat. Alessio: Až otevřeme, nějak nenápadně to tady začnu šířit... A ten název dřevorubecké hodinky byl jen proto, aby to znělo zajímavě Jediné hodinky ze všech fotek, které jsou pro mě pracovní - tudíž i dřevorubecké, jsou antarktiky. photomatix...? neznam... Photomatix je sw, který ti vytvoří tu HDR fotku... spojí několik fotek dohromady s různou expozicí - ale to ty určitě víš
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 jakou budete mít pec? Pizza pec bude na dřevo, jinak by to nešlo. A u pece bude pravý a nefalšovaný Ital Luigi.
Návštěvník YPO? Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 A u pece bude pravý a nefalšovaný Ital Luigi. ... s luparou na zádech
Návštěvník Kamil Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 Pizza pec bude na dřevo, jinak by to nešlo. A u pece bude pravý a nefalšovaný Ital Luigi. A budete dělat bramborovou? V Itálii ji mají všude, je skvělá a u nás jsem ji ještě neviděl.
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 A budete dělat bramborovou? V Itálii ji mají všude, je skvělá a u nás jsem ji ještě neviděl. Jelikož jsem v Itálii v pizzerii ještě nebyl, tak to slyšim poprvé. A upřímně vůbec netušim jestli ji tam budeme mít. Zeptám se na to...
skalis Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 ... s luparou na zádech bude hlidat Hammer_timovu sestru Apollonii. To bych se mozna na pizzu zastavil.
Návštěvník Kamil Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 (upraveno) Jelikož jsem v Itálii v pizzerii ještě nebyl, tak to slyšim poprvé. A upřímně vůbec netušim jestli ji tam budeme mít. Zeptám se na to... Normální pizzové těsto a na něm plátky vařených brambor, lehce zalito smetanou (možná i bez ní), samozřejmě sýr a trochu nějakých bylinek - toť vše. Je to úžasná věc, u nás to snad nikde nedělají. Asi by se to zdálo zákazníkům moc obyčejný? Upraveno 3. května 2009 uživatelem Kamil
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 Normální pizzové těsto a na něm plátky vařených brambor, lehce zalito smetanou (možná i bez ní), samozřejmě sýr a trochu nějakých bylinek - toť vše. Je to úžasná věc, u nás to snad nikde nedělají. Asi by se to zdálo zákazníkům moc obyčejný? Tak jsem se poptal, náš šéfkuchař o tom prý mluvil, ale v menu to nebude... Až přijede Luigi, tak se ho na to zeptáme, třeba nám ji udělá, my okoštujeme, a pak by se mohla dostat na jídelák.
Návštěvník Kamil Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 (upraveno) Tak jsem se poptal, náš šéfkuchař o tom prý mluvil, ale v menu to nebude... Až přijede Luigi, tak se ho na to zeptáme, třeba nám ji udělá, my okoštujeme, a pak by se mohla dostat na jídelák. Ok, tak já si přivezu vlastní uvařený brambory nakrájený na plátky a Luigi mi ji udělá. A pak jimůžete dát na jídelní lístek mezi vegetariánské, to je dnes v módě. Upraveno 3. května 2009 uživatelem Kamil
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 Ok, tak já si přivezu vlastní uvařený brambory nakrájený na plátky a Luigi mi ji udělá. A pak jimůžete dát na jídelní lístek mezi vegetariánské, to je dnes v módě. :D tak já budu čekat až tam vejdeš s bandaskou brambor, to bude něco
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 ja to delam jinak... ale princip chapu fotka sestry Apolonky by nebyla...? staci v plavkach... A smím se zeptat jak to děláš? Nebo je to výrobní tajemství? Fotka sestry nebude, a to z jedinýho důvodu - mám bratra
bandicoot Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 (upraveno) Kamile, kamaráde, až budeš školit v těch našich končinách, tak tě na bramborovou vezmu... venkovní posezení uprostřed novostaveb, spousta zajímavých pizz včetně té s plátky brambor. Já si jí tam dávám pravidelně. Hammerovi odeberem inspirativní vzorek. edit: Hammere, tam je vejvar tuplem obrovskej, pouhé těsto s bramborama, přitom cenově je mezi ostatními pizzami lehce nad průměrem. Důležitý je nějaký spešl koření, omrknu to. Upraveno 3. května 2009 uživatelem bandicoot
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 ted jsem na to koukal do software... mam instalovany Photomatrix Pro, uz jsem na nej zapomnel... prohledl jsem si sve pokusy, funguje to... s "pravym" HDR si hraju malokdy, vetsinou jen trochu "naostrit" - Photoshop CS3 - Shadow / Highlight... nic tajneho... to nevadi, mas fotku bratra v plavkach...? Photoshop CS3 mám taky, ovšem tam si hraju málokdy, protože je tam moc funkcí a moc se v tom nevyznám. fotku bratra v plavkách - no tak to snad ne Kamile, kamaráde, až budeš školit v těch našich končinách, tak tě na bramborovou vezmu... venkovní posezení uprostřed novostaveb, spousta zajímavých pizz včetně té s plátky brambor. Já si jí tam dávám pravidelně. Hammerovi odeberem inspirativní vzorek. edit: Hammere, tam je vejvar tuplem obrovskej, pouhé těsto s bramborama, přitom cenově je mezi ostatními pizzami lehce nad průměrem. Důležitý je nějaký spešl koření, omrknu to. A dávají si lidi tu "bramborovou pizzu"???
bandicoot Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 Jen jestli Luigi nebude tmavší Luděk z Karlína...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 Jen jestli Luigi nebude tmavší Luděk z Karlína... řeknu to takhle... Sám jsem na něj zvědavej, česky neumí ani slovo, anglicky málo... ale už jsme si pořídili česko-italský konverzační slovníček
bandicoot Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 (upraveno) hammer: nevim, zeptam se, na lístku jíi mají, co pamatuju, letos sem tam zatim nebyl, ale mám narozky, tak tam pozvu kolegy ať tam nemusim sám. Snad tam ta pizza bude. P.S. páč sem chytrej kluk, tak sem mrknul na web a je tam furt: http://www.persona-pizza.cz/jidelni-listek Pizza con patate - smetana, mozzarella, plátky brambor, slanina, česnek, rozmarýn. ACHTUNG: dobrá je nejen kuli bramborám, ale i kuli tomu, že tam neni ten tomatovej sajrajt. Necpěte ho všude, bez něj je to špica. edit: no, jak píše G. Berkovec v Gorby Fiction, jedno z přání romského etnika je: "chcali bysme sa menovat Italove", tak bacha na to. Anebo jinak, snad bude lepší picař, než jsou přivandrovalý baťužkáři z ameriky kantoři angliny. Upraveno 3. května 2009 uživatelem bandicoot
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 Samý dobrý věci, slaninka, česnek, rozmarýn... to zní velice dobře. Asi se do té picérky vydám na košt. PS: Čirou náhodou mi právě přišel na mail jídelní lístek... tak už vím všecko
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se