pavča Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Odesláno 4. května 2009 Sbírá někdo z vás nebo nějaký váš kamarád pivní tácky? Mám jich asi přes 50 (od některého i více kusů, tuzemské i cizí) a někomu je dám. Přinesl bych je na sraz Chronomagu v Praze. Mě jsou k ničemu a někomu to třeba udělá radost.
Jakubisko Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Odesláno 4. května 2009 Sbírá někdo z vás nebo nějaký váš kamarád pivní tácky? Mám jich asi přes 50 (od některého i více kusů, tuzemské i cizí) a někomu je dám. Přinesl bych je na sraz Chronomagu v Praze. Mě jsou k ničemu a někomu to třeba udělá radost. Beru je! Babicka moji pritelkyne je sbira uz nekolik let. Jakou mas rad Studentskou pecet?
pavča Odesláno 4. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2009 Beru je! Babicka moji pritelkyne je sbira uz nekolik let. Jakou mas rad Studentskou pecet? To je v pořádku, rád je někomu dám, já na sladké moc nejsem, já jsem na ženský a za 50 tácků se mnou žádná nepůjde (leda možná za 50 táců.....). Jsou Tvoje, přinesu je na sraz. Ahoj pavča.
utrejch Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Odesláno 4. května 2009 To je v pořádku, rád je někomu dám, já na sladké moc nejsem, já jsem na ženský a za 50 tácků se mnou žádná nepůjde (leda možná za 50 táců.....). Jsou Tvoje, přinesu je na sraz. Ahoj pavča. Nekdy staci i ta cokolada
Jakubisko Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Odesláno 4. května 2009 (upraveno) To je v pořádku, rád je někomu dám, já na sladké moc nejsem, já jsem na ženský a za 50 tácků se mnou žádná nepůjde (leda možná za 50 táců.....). Jsou Tvoje, přinesu je na sraz. Ahoj pavča. Tak dobra, diky moc! Pratchyne sbira pivni tacky a toaletni papiry (pro rejpaly ty nepouzite). Za kazdy je vzdy moc vdecna, tak bude mit urcite velkou radost utrejch: pokud mas na nejakou takovou kontakt, sem s nim Upraveno 4. května 2009 uživatelem Jakubisko
skalis Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Odesláno 4. května 2009 Beru je! Babicka moji pritelkyne je sbira uz nekolik let. Jakou mas rad Studentskou pecet? Jakubisko, taky jich nekde kolem padesatky budu mit. Teda doufam. Jsou doma u rodicu, snad jsme je nevyhodili, kdyz jsem se stehoval nastalo do Brna. Az se tam dostanu (mozna za dva tydny), tak proberu krabice na pude a podivam se po nich. Sbiral jsem je hlavne na gymplu, mel jsem tam i cely takovy ty tackovy puzzle atd. Pak se Ti ozvu.
Peta-Biker Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Odesláno 4. května 2009 Kubo, nějakej ten papír bych mohl oželet, může bejt Harmasan, ten bych jí věnoval, pro tchýni akorát , strašně "dře " a jí by mohl udělat radost???Kdyžtak pisni, půjdu ho pohledat.
Jakubisko Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Odesláno 4. května 2009 (upraveno) Jakubisko, taky jich nekde kolem padesatky budu mit. Teda doufam. Jsou doma u rodicu, snad jsme je nevyhodili, kdyz jsem se stehoval nastalo do Brna. Az se tam dostanu (mozna za dva tydny), tak proberu krabice na pude a podivam se po nich. Sbiral jsem je hlavne na gymplu, mel jsem tam i cely takovy ty tackovy puzzle atd. Pak se Ti ozvu. Skalisi diky! Nijak to nespecha, ale kdyz by sis vzpomnel, byli bychom Ti vdecni Kubo, nějakej ten papír bych mohl oželet, může bejt Harmasan, ten bych jí věnoval, pro tchýni akorát , strašně "dře " a jí by mohl udělat radost???Kdyžtak pisni, půjdu ho pohledat. Tak presne takhle jsem nechtel, aby se to zvrtlo PAPIRY NEBERU Upraveno 4. května 2009 uživatelem Jakubisko
pavča Odesláno 4. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2009 Nekdy staci i ta cokolada No to mě safra nenapadlo, hned zítra zakoupím zásobu čokolády. Musím to ale nějak zdůvodnit manželce, což, jak ji znám, nebude úplně snadné.
Peta-Biker Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Odesláno 4. května 2009 (upraveno) No, no, no , ještě si bude vemejšlet, filuta jeden. A já myslel, jak Ti tím papírem nevytrhnu trn z paty... Mohl bych tam dopsat něco.., eventuálně Baker, když ho hezky poprosíš , Ti tam vyšije nějaký nápis... To už by stálo za zvážení, nenech se pobízet, jdu ho najít a posílám SZ EDIT: No, neříkej, že by ses nechtěl " utírat papírem s nápisem Breitling -instrument for professional " Upraveno 4. května 2009 uživatelem Peta-Biker
Traveller Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Taky mám pár a je mi líto je vyhodit -takže mi PMněte
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se