Roman-ZA Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Odesláno 1. července 2010 Vypadají vážně dobře.Alespoň na obrázku.Víte někdo kde by se daly v obchodě zkouknout naživo? Ja som ich mal na ruke a vyzeraju este lepsie. Mal som ten zeleny model. Je to typ hodiniek, ktore sa bud pacia, alebo nepacia. Nic medzi tym. Len som nenasiel ziadne recenzie a postrehy od ich majitelov a uzivatelov. Takze, ak ich mate, tak sa podelte. Na VOSTOK - EUROPE som nasiel milion nazorov od - 100 az po + 100. Vdaka.
raizen Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Odesláno 17. října 2010 Zdravím, Chcel som sa spýtať ohľadom VE Ekranoplan, kde sa dajú pozrieť, objednávať ich budem z: http://www.poruke.sk/produkt/ekranoplan/vostok_ekranoplan_2432_01_5454108.aspx kvôli zľave 15? a Winderu zadarmo, ale vážne sa obavám tej veľkosti. Na stránkach Vostoku som našiel predajne v Trnave a Novom Meste, preto sa chcem opýtať, či ich tam majú vystavené, aby som sa netrepal zbytočne 50-60km. Ďakujem
pato31681 Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Odesláno 17. října 2010 Daj sem link na ktorych strankach Vostoku si to nasiel, myslim ze jedine miesto kde ich uvidis bude Bratislava.
sureshot Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Odesláno 17. října 2010 su velke, fakt ze dost.mam 19.5 zapastie ale tieto by som uz rozmyslal.vidiet sa daju aj v ziline
raizen Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Odesláno 17. října 2010 na http://www.ruskychronograf.sk/ v sekcii PREDAJNE su: http://www.ruskychronograf.sk/menu_bocne/predajne/nove_mesto_nad_vahom_1.html a http://www.ruskychronograf.sk/menu_bocne/predajne/trnava_1.htmlved práve, podľa parametrov je to dosť extrém, no čo som šmejdil po nete sedia dobre aj na menšom zapesti, ale istota je gulomet:D
pato31681 Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Odesláno 18. října 2010 Ten zoznam predajni poznam, ale neviem kedy bol naposledy aktualizovany. A este ma zaujima ako je to s reklamaciami na tom eshope odkial chces hodinky kupit? :-)
fobus Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Odesláno 18. října 2010 Paťo to tu už napísal...správne miesto, kde ich uvidíš naživo je Bratislava...ak si z Holíča tak to nemáš až tak ďaleko...stojí to zato najprv si ich vyskúšať...je to na Kamennom námestí oproti Tescu...keď si otvoríš www.ruskychronograf.sk tak na titulnej stránke je fotka toho obchodu...je tam vľúdna pani, ktorá Ti ich v poho nechá vyskúšať...a mám silný dojem, že keď sme tam pred zrazom s Paťom boli tak ich tam mali...a ak nie tak si daj GAZ 14 Limousine..to je rovnaká veľkosť...je tam aj pekné veľké zrkadlo, takže hneď budeš vedieť na čom si ... cena bude nadsadená tak 80-100 eúr - takže ich vezmi z netu...
sureshot Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Odesláno 18. října 2010 co ja pamatam v ziline stoja 300-330e
sgonza Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Odesláno 18. října 2010 Tritium ... dobry Mám Trasery Automatic pro Blue a stejně dobře jako na reklamní fotce na traser.cz teda rozhodně nesvítí. Takže Tritium celkově žádný zázrak, kvůli tomu bych je nekupoval.
sureshot Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Odesláno 18. října 2010 ono nocne zabery a svietivost ...to sa neda realne odfotit. najlepsie nazivo skusit.ked ich necham pod svetlom a zaroven necham dlhsi cas pri foteni tak budu ziarit ako 100w ziarovka.tj. foto a reklama funguju stale rovnako, co treba potopit potopia a co vyzdvihnut vyzdvihnu.
StanoBare Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Odesláno 18. října 2010 Mám Trasery Automatic pro Blue a stejně dobře jako na reklamní fotce na traser.cz teda rozhodně nesvítí. Takže Tritium celkově žádný zázrak, kvůli tomu bych je nekupoval. Zazrak je v tom, ze svietia stale, cez den v noci, stale. Polcas rozpadu tritia je cca 12.36 roka = po tomto sa ti znizi jas o polovicu, ale stale budu svietit a cas v pohode odcitas. Ale to vies aj sam. Modra objektivne svieti, teda jas svietivosti je vnimany myslim najnizsie, v porovnani so zelenou a oranzovou. Mam prave zelene+oranzove trubice a teda v noci, ked si oko zvykne na tmu, tak svitivost je velmi vyrazna, az mi to niekedy aj vadi Ale jasne, rozumiem ako si to myslel, ako pise sureshot reklama ma navnadit, predsa nebudu zvyraznovat slabsiu svietivost modrych trubic. Druhykrat zvolis radsej zelene a budes plne spokojny
raizen Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Odesláno 19. října 2010 Ten zoznam predajni poznam, ale neviem kedy bol naposledy aktualizovany. A este ma zaujima ako je to s reklamaciami na tom eshope odkial chces hodinky kupit? :-) ja si myslim ze reklamacie sa tam riesia standardne: http://www.poruke.sk/informacie/nakup_na_poruke_sk/Zaruka_a_reklamacie/Reklamacia_na_vady_tovaru.aspx a ten netshop som nasiel na http://www.ruskychronograf.sk/, tak hadam ze servis maju zabezpeceny.
raizen Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Odesláno 21. října 2010 No že ich nemajú v Trnave je fakt:( jedine čo im zostalo je kus expedition, nevadí otačam kormidlo smer BA, snáď sa konečne pokocham:D
sgonza Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Odesláno 21. října 2010 Zazrak je v tom, ze svietia stale, cez den v noci, stale. Polcas rozpadu tritia je cca 12.36 roka = po tomto sa ti znizi jas o polovicu, ale stale budu svietit a cas v pohode odcitas. Ale to vies aj sam. Modra objektivne svieti, teda jas svietivosti je vnimany myslim najnizsie, v porovnani so zelenou a oranzovou. Mam prave zelene+oranzove trubice a teda v noci, ked si oko zvykne na tmu, tak svitivost je velmi vyrazna, az mi to niekedy aj vadi Ale jasne, rozumiem ako si to myslel, ako pise sureshot reklama ma navnadit, predsa nebudu zvyraznovat slabsiu svietivost modrych trubic. Druhykrat zvolis radsej zelene a budes plne spokojny Pravda, s tou modrou jsem to asi prohloupil, manželce jsem koupil Ball Trainmaster II se zeleným podsvícením a subjektivní dojem je daleko lepší. Ale je tam taky 32 turbic místo 15.
Alojz Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Odesláno 21. října 2010 Nevypadají špatně, ale model limousine je možná malinko hezčí a není tak veliký. Jsou zkrátka decentnější... Ale to záleží samozřejmě na vkusu... 1 1
Radimk Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Odesláno 22. října 2010 (upraveno) Tak tohle bych chtěl někdy vidět v činnosti.. Ale k tématu: dost se tu žehrá na kvalitu Ruských strojů, ale až na pár tmavých vyjímek, majitelé si je pochvalují.já bych teda od VE volil jiný kousek, ale proč ne. Jen mě docela děsí nové barevné variace modelů 2010. ( Hnědé, zelené..) Upraveno 22. října 2010 uživatelem Radimk
ELDA76 Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Odesláno 22. října 2010 (upraveno) Jsou fakt dobré. Kolik teda mají 47 nebo 42? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. října 2010 uživatelem ELDA76
Návštěvník pitrs182 Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Odesláno 22. října 2010 Video Ekranoplanu: Fakt monstrum.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se