budo Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Odesláno 11. května 2009 23.5.09 od 8:00h se tam pořádá letecký den. Konal se v roce 2007, byl jsem tam a stojí to za vidění. Takže kdybyste měl někdo volno a chuť to vidět, sejdeme se u Gripenů Nebo kdekoli jinde po domluvě
Jakubisko Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Odesláno 11. května 2009 23.5.09 od 8:00h se tam pořádá letecký den. Konal se v roce 2007, byl jsem tam a stojí to za vidění. Takže kdybyste měl někdo volno a chuť to vidět, sejdeme se u Gripenů Nebo kdekoli jinde po domluvě Byl jsem tam jeste o rok nebo dva predtim. Doporucuju si prinest vlastni jidlo a piti, protoze ty fronty byly fakt nekonecne na to. Jinak moc pekne letadelka tam jsou k videni. A protoze prave konci mezinarodni letecke cviceni letajici nosorozec, tipnul bych si, ze tam bude i neco z evropskych hangaru. Bohuzel se tam s fotakem nedostanu nebo jen na otocku... no uvidime.
budo Odesláno 22. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2009 Tak pánové, kdo tam ráno budete?
l3stat Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Odesláno 23. května 2009 já tam nudu ale až tak před 12 díval sem se na program a dopoledne mě nějak moc nezaujalo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se