ricous Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 (upraveno) Kolega mi ukázal své Vostok Europe K-3 Submarine, které jsem mu před časem prodal (mé první automaty z Chronomagu) a já zamáčkl slzu v oku - byly za ten čtvrt roku v hrozném stavu... Aspoň že je chce onen kolega dát do přijatelného stavu - většinu už hodinář zvládl, akorát s minerálním sklíčkem je potíž - jeho rozleštění je pro "mého" hodináře neproveditelné. Chtěl jsem se proto optat, zda je možno sklíčko někde objednat, či zda tuto výměnu (nebo rozleštění) provádí nějaký zručný hodinář, případně i na cenové relace takové operace. Děkuji za odpovědi. Upraveno 13. května 2009 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 Zkus se obratit sem, myslim, ze cena za nove sklicko a vymenu nebude nijak dramaticka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 14. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Zkus se obratit sem, myslim, ze cena za nove sklicko a vymenu nebude nijak dramaticka. Díky moc za radu - napsal jsem a odpověď přímo blesková. Takže kdyby někdo řešil podobný problém, cena je 600,- Kč + poštovné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2009 (upraveno) Mimo to je možno si sklo vylešt.i.t sám "diamantovou pastou". Byla tu o tom už někde řeč... Edit : debilní hvězdičky Upraveno 16. května 2009 uživatelem ramon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se