Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Az si odpojis internet :D

Ale víš co, mně se líbí kopec hodinek, jenže docela málo jich je takovejch, co bych je chtěl i koupit. Tohle asi budou jedny z nich. Tedy pokud to nebude naživo nějakej průser...

Přidám ještě boční foto:

post-1975-1242505836.png

zdroj/source: zde.

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno
Ale víš co, mně se líbí kopec hodinek, jenže docela málo jich je takovejch, co bych je chtěl i koupit. Tohle asi budou jedny z nich. Tedy pokud to nebude naživo nějakej průser...

Mam to naopak, hodinek, ktery bych si chtel koupit jsou mraky, ale malo tech za ktery jsem ochoten utratit penize.

Odesláno

Ale jak na to tak koukam, tak u Hamiltonu si stale vystaci s jednim typem pouzdra, X-Wind, X-Copter, Aviation a ted X-Mach. Staci udelat jiny cifernik a novy model je na svete.

Odesláno
Ale jak na to tak koukam, tak u Hamiltonu si stale vystaci s jednim typem pouzdra, X-Wind, X-Copter, Aviation a ted X-Mach. Staci udelat jiny cifernik a novy model je na svete.

Je to samozřejmě tak. Ale shodou okolností se mně tenhle typ pouzdra líbí a to, co tam vždycky přidaj navíc, je udělá zase o něco zajímavější. A pokud si udrží cenu +/- takovou jako u X-wind (nebo spíš X-copter), tak to bude i finančně fér.

Odesláno
Je to samozřejmě tak. Ale shodou okolností se mně tenhle typ pouzdra líbí a to, co tam vždycky přidaj navíc, je udělá zase o něco zajímavější. A pokud si udrží cenu +/- takovou jako u X-wind (nebo spíš X-copter), tak to bude i finančně fér.

Problem tech pouzder z meho pohledu je, ze jsou hodne "dlouhy", mam sice zapesti 19cm, ale i tak mi mozicky vzycky tak nejak trcely pres nej.

• po měsících...
Odesláno
X-Mach jsou moc pekny hodinky... korunky jsou super ale vypustil bych ty tlacitka..

A chronograf spustíš jak? Hlasovým povelem? :suicide_anim: To je zase :spam:

Odesláno

Teda řemen na těch PVD mě už připadá trochu navíc, takovej moc chtěnej, s tím korbónem.. A kdyby tam místo těch sloních uší bylo něco normálního, a byly tam jiný ručky, než co jsou (skoro) na všech Hamiltonech, a v nouhouch nebylo to karbonový vykládání, tak bych je asi chtěl.

Odesláno
A chronograf spustíš jak? Hlasovým povelem? :suicide_anim: To je zase :spam:

Sorry, ale asi jsem se mel lepe vyjadrit...

Myslel jsem to nasledovne:

- tyto hodinky maji pro spusteni chrono "hranate tlacitka"...

- pro muj vkus by se tam vice hodil typ tlacitek "valcove" jako maji napriklad TH Carrera ci Omega Planet Ocean Chrono

Tot vysvetleni jak jsem to myslel...

Odesláno

Me se docela libi az na to dynko ,to me prijde jak z kosmickyho projektu :-) . A jete to PVD ,no nevim me se nezamlova,ale co clovek to nazor :-)

• Po roku...
Odesláno

QUOTE(romco @ 16.5.2009 - 22:30) 274993[/snapback]este pridam porovnanie dvoch variant, cena 1245 EUR

Posted Image

1245 eur chlapi za to je moooc

Treba vybavit min. 30 percentnú zľavu a vtedy je to bezkonkurenčna volba - design neskutočný a strojček 7750 tiež nie je k zahodeniu :)

Odesláno

Treba vybavit min. 30 percentnú zľavu a vtedy je to bezkonkurenčna volba - design neskutočný a strojček 7750 tiež nie je k zahodeniu :)

... no, po dvou letech parádní oživení diskuse, bude se něco prodávat?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...