marosh Odesláno 18. května 2009 Nahlásit Odesláno 18. května 2009 Musím se pochlubit těmito hodinkami Seiko. Dostal jsem je od svých kamarádů ke kulatinám a to dle vlastního výběru. Masivní diversy s plastovou ochranou, industriální look. Průměr pouzdra 50mm(včetně ochrany), minerální sklíčko, kalibr 7S36, vodotěsnost do 200m. Nosím je zatím jen pár dní, ale na to, že to jsou velké hodinky se nosí příjemně a nijak nepřekáží na ruce. Je fakt, že na ně je třeba mít trošku ruku, na parátku působí hloupě. Jsa vzyklý na X-windy od Hamiltonu mi nepřipadají nijak přehnaně velké. Na to, že to jsou Seika, tak jdou neuvěřitelně přesně. Odchylka jen -3sec denně. Akorát manipulace s korunkou vyžaduje kapku větší úsilí. P.S. Za nekvalitu fotek se omlouvám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
David_B Odesláno 18. května 2009 Nahlásit Odesláno 18. května 2009 Taky gratuluji a už se na ně těším naživo na nějakém srazu. S tou velikostí asi máš pravdu, připomnělo mi to jak sis na posledním sraze vyzkoušel moje Hamiltony a vypadaly na tvé ruce miniaturně, kdežto na mé vypadají jako "velké" hodinky
Vladimír P. Odesláno 18. května 2009 Nahlásit Odesláno 18. května 2009 Paráda, bohužel, já mám právě ty párátka a tak si musím na něco podobéh nechat zajít chuť.
martinix Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 tím by dal zabít i medvěd, myslím tedy ruku, hodinky jsou to hammerovské !
lib Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Na fotkách výborný, ale naživo ještě lepší. A jak bylo ověřeno v sobotu, Giraldelli, Tvá ruka je je jako stvořená pro hoďky typu Glycine Kriegsmarineuhr o průměru 48.
Oris skeleton Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 Zajímavý hodinky, ale u takovejhle oblud bych čekal větší vodotěsnost, minimálně 300M, nebo víc... A jelikož jsou ocelový, tak váha bude asi docela veliká. Jinak takovýhle hodinky by měly být dávány do filmu jako je teď Terminator Salvation, a ne hodinky POLICE. Police Terminator edetion Zmíněná Seika vypadají drsněji a víc industriálně!
Gilius Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 tož to ne.....ty Police se mi líbí víc. I když je to módní značka.
Oris skeleton Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 Nechci se hádat, právě ty Police jsou spíš o módě, takže jsou udělaný jako drsnější módní hodinky, ale ty SEIKA jsou na první pohled kovový monstrhodinky a na nic si nehrajou... Každopádně co se mě týče, oboje jsou mimo můj styl, a ani nemám tak velkou hnátu...
marosh Odesláno 17. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2009 Kluci, ony ty Seika zas nejsou taková hovada, jak je tady vidíte Vy. Jo, nejsou to hodinky pro nalomené tužky, ale zas tak heavy na mě nepůsobí. Však lib viděl a správně to popsal. Kdybych uměl víc fotit, dali byste mi pak za pravdu. Ty fotky jsem prásknul jen tak mobilem a jejich nekvalita je fakt značná. Zvyknul jsem si na ně velmi rychle a ruku mi nervou, to rozhodně ne. Určitě to není žádná masovka, ale mě oslovily.
Gilius Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 Nechci se hádat, právě ty Police jsou spíš o módě, takže jsou udělaný jako drsnější módní hodinky, ale ty SEIKA jsou na první pohled kovový monstrhodinky a na nic si nehrajou... však já se taky nehádám.....
Návštěvník 2233 Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 Chtěl bych se zeptat jestli se dá ta plastová ochrana oddělat (nemyslím zabít) a jak to vypadá bez ní (jestli je to tak ovšem použitelný). dále by mne zajímalo jestli je ta ochranka z nějakého tvrdšího plastu.... Díky.
lukin_ova Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 (upraveno) Gratulace. Opravdu poctivé hodinky ... Wow. Trošku starší příspěvek ,.... Jsem zjistil až později .... Upraveno 4. dubna 2011 uživatelem lukin_ova
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se