Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Neviem no tento mix carrer a aquaracerov s calibrom S mi nejako nesedi... Jedny aj druhe zvlast mozem, ale takto spolu ma to moc neoslovilo...

Odesláno

obrazok vcelku pekny, ale na zivo....nic moc podla mna....

inak uz sa bojim otvorit aj chladnicku, aby nevybehol odtial Calibre S....vsade to uz pchaju....

Odesláno
  Kasper napsal:
obrazok vcelku pekny, ale na zivo....nic moc podla mna....

inak uz sa bojim otvorit aj chladnicku, aby nevybehol odtial Calibre S....vsade to uz pchaju....

No, to je pravda. S-ko mají ve všech řadách, v "aqua" řadě snad i ve více provedeních.

Odesláno
  PhoeniX napsal:
No, to je pravda. S-ko mají ve všech řadách, v "aqua" řadě snad i ve více provedeních.

Som zvedavy - ked ma Monaco to vyrocie - ci to daju aj tam ...

Odesláno
  PavelK napsal:
Mohl by mi prosím někdo objasnit, k čemu slouží ta největší půlkruhová stupnice od 1 do 20 s červeným nápisem BEST LAP?

Muj dohad je, ze hodinova rucicka pak slouzi jako ukazatel toho ktereho kola a meri se jen do sedesati minut. Takze muzes namerit az tricet kol a prepnutim na best lap se ti ukaze nejlepsi cas ...

Odesláno
  Kasper napsal:
Som zvedavy - ked ma Monaco to vyrocie - ci to daju aj tam ...

Cha!!! :) To by byl gól. Moc dobře si to vzhledově nedokážu představit, ale podle několika posledních modelů pánové z Hujeru dokáží nemožné.

• po 5 týdnech...
Odesláno (upraveno)
  PhoeniX napsal:
Cha!!! :) To by byl gól. Moc dobře si to vzhledově nedokážu představit, ale podle několika posledních modelů pánové z Hujeru dokáží nemožné.

Tieto som ešte neskúšal, no ak ich technicky "vytuningovali" ako základný model Calibre S, tak potom pochybujem o presnosti merania stopiek Popis problému s funkciou tu . Po mesiacoch čakania na odpoveď ako a či vôbec v TAG Heuer vyriešia problém s nepresnými stopkami, som dostal akurát diplomatickú, nič neriešiacu trojbodovú odpoveď: 1.)Spomenutý problém sa nezopakoval na iných hodinkách. 2.) Analýza softvéru potvrdila, že pravdepodobnosť opätovného výskytu obdobného problému je malá. 3.)Pripúšťame, že tento druh poruchy / chyby je samostatný prípad. Takže, čakám znova - jeden kaliber mi už vymenili, no ako som uviedol TU, fungovalo to identicky. Jednoducho povedané: mal som viacej čítať a dať na starých chronomagistov a nepokúšať s quartzkami (TAG to honosne nazýva Elektro-mechanika), ale vsadiť na osvedčené mechanické, alebo automatické klasiky. Pravdou však je a znovu to týmto potvrdzujem, že hodinky ako také (čas a jeho presnosť) sú aspoň pre mňa úžasné - dodnes sa ich "cval" spomail oproti rádiom riadeným Junghansom len 2 sekundy a to ich už mách 7 mesiacov...no tomu "softvérovo riadenému" chronografu a ešte k tomu komplikovanejšiemu než je základný model Calibre S, by som vôbec neveril - ...dajte mi ich do rúk a verím tomu, že aj tie budú mať "vlouděnou chybičku"...Nie je nič trápnejšie ako mať na ruke značkové hodinky (TAG Heuer) za niekoľko desiatok tisíc korún a vlastným dcéram po dobehnutí do cieľa, povedať prvej čas, ktorý je pomalší od tej druhej (presne tak som prišiel na ten problém) ...

Upraveno uživatelem Pista
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)
  utrejch napsal:
Muj dohad je, ze hodinova rucicka pak slouzi jako ukazatel toho ktereho kola a meri se jen do sedesati minut. Takze muzes namerit az tricet kol a prepnutim na best lap se ti ukaze nejlepsi cas ...

2 Utrejch: Ak máš trošičku voľného času, klikni SEM a v DEMO časti sa s nimi môžeš pohrať a presne zistiť ako merajú čas jednotlivých kôl a ako ukážu nejlepší čas, resp. v ktorom kole bol dosiahnutý....celkom slušná "on line" animácia, resp. ukážka...mne sa páči mimoriadne. Je to síce animácia modelu SLR-LAPTIMER, no "črevá" to má identické ako táto parádna CARRERA. Zdraví, Pišta

Upraveno uživatelem Pista
  • po měsíci...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...