flagolo Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2010 ricous napsal: Poslušně hlásím, že jsem už na místě a nikdo tu není, zatím... A máš na to svědky ? Ať udělám co udělám dřív jak v osm nezvládám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2010 Už je to dobrý, je tu Pandice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Zijem, a gentleman fora je Pandice, howgh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 (upraveno) Diky vsem zucastnenym i kdyz tentokrat jsem byl unaveny a neuzil jsem si to jak bych chtel ...... Vzdycky me prekvapi jak se lisi predstava od reality ... Hacika jsem si predstavoval docela jinak ale je to fajn tramp s libovym ucesem :-D Upraveno 13. května 2010 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Bylo to zlý... Jako obvykle. Další fotky večer. I když některé jsou na hranici publikovatelnosti...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Kamile, nějak se ti rozšířily zorničky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Už jsem doma, v pořádku. Na hodnocení zatím nemám slov, bylo to monstrózní - kdo nezažil, neuvěří. Všem varákum (na čele s fazerem) a dalším účastníkům velké díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 ricous napsal: Už jsem doma, v pořádku. Na hodnocení zatím nemám slov, bylo to monstrózní - kdo nezažil, neuvěří. Všem varákum (na čele s fazerem) a dalším účastníkům velké díky. My děkujeme za rum (původně pro Fazera). Včera byl výtečný... dnes si to už moje hlava nemyslí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pandice73 Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Zdravim vsechny zucastnene i nezucastnene vopilce .Ted jsem se probral na truhlarne......asi abych nebyl v praci pozde nebo nevim....Jsem ponekud od pilin a ponekud na hadry SVIJANY a zelena,dobry....Sraz si myslim nemel chybu a jestli si dobre pamatuju tak se libil vsem,coz je asi dobre.Tramp Hacik a jeho pani nemeli chybu,takovou p...l jsem fakt dlouho nezazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 wir mussen alle chronomagische schwein in den konzentracionslager schließen.............to neni normalni jak je mi blbe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pandice73 Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 SVIJANY.....nikdy mi takhle blbe nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Kachničky tentokrát na prkně nebyly, nebo jste je sežrali jako první? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 salamio napsal: Kachničky tentokrát na prkně nebyly, nebo jste je sežrali jako první? Sežrali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 pandice73 napsal: SVIJANY.....nikdy mi takhle blbe nebylo. Ty Svijany tam byly i posledně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pandice73 Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Kalifx napsal: Ty Svijany tam byly i posledně? Prave,ze ne.Pivko je to luxusni,ale ty nasedky.....Das si sestnact malejch,naky Morgany,Havany,Zeleny a pak se nestacis divit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 pandice73 napsal: Prave,ze ne. Sakra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Koukám, že na srazech v Praze se všichni drží a zcákat se jezdí jinam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 :D :lol: kdyby někdo nevěděl jak vypadá mlsnej kocour - tak takhle : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 QUOTE(salamio @ 13.5.2010 - 14:14) 429662[/snapback]Kachničky tentokrát na prkně nebyly, nebo jste je sežrali jako první? QUOTE(ricous @ 13.5.2010 - 14:17) 429665[/snapback]Sežrali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 (upraveno) je to takovej místní Metro-Macho Ti.ts-Hunter Upraveno 13. května 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se