ricous Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 Tak doufám, že sraz platí, bo mám už zabukovaný pokojík v Adrii. Kde mám nechat auto? Potřebuju adresu nebo GPS souřadnice, jinak netrefím...
pandice73 Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 Tam v centru se na h...o parkuje.Ale Fazer ti poradi,pac to tam zmaknuty......Ja mam uz dost zizu,sakra.
utrejch Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 ricous napsal: Tak doufám, že sraz platí, bo mám už zabukovaný pokojík v Adrii. Kde mám nechat auto? Potřebuju adresu nebo GPS souřadnice, jinak netrefím... Zapadni 1 primo hotel nebo belehdraska primo u panoptika nebo kdekoliv mezi nima ... Skoda, ze to je takle v prostred tydne, jinak bych se rad zucastnil ...
ricous Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 (upraveno) Tak zrada - z Adrie mi teď přišel mail s omluvou, že v uvedený termín mají plno. Potřeboval bych tip na nějaký jiný hotel poblíž. Díky. Upraveno 6. května 2010 uživatelem ricous
utrejch Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 http://www.altanhotel.cz/ ale uz se strochu projdes je to hotel udelany z byvale skolky ... ale neznam nikoho kdo by tam byl, takze nevim jeslti je dobry ci spatny ci jaky ...
ricous Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Díky za tip - je to k Fazerům nějak daleko? Abych to k ránu došel a někde neumrzl... A co pražská delegace, kde budete spát?
Bert Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 ricous napsal: Díky za tip - je to k Fazerům nějak daleko? Abych to k ránu došel a někde neumrzl... A co pražská delegace, kde budete spát? Kalifix říkal, že něco najde ......
NIGHTinGALE Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 ricous napsal: Díky za tip - je to k Fazerům nějak daleko? Abych to k ránu došel a někde neumrzl... A co pražská delegace, kde budete spát? Já jsem se rozhodl, že budu spát u Fazera doma. Dane, můžu?
utrejch Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 (upraveno) ricous napsal: Díky za tip - je to k Fazerům nějak daleko? Abych to k ránu došel a někde neumrzl... A co pražská delegace, kde budete spát? Ani ne deset minut anebo treba hotel kavalerie Upraveno 6. května 2010 uživatelem utrejch
ricous Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Zkusím se domluvit s Kalifem, co má vymyšleno. Jinak 10 minut snad ujdu...
Andrew Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 ricous napsal: ... Jinak 10 minut snad ujdu... Otázkou je, jestli nemyslel 10 minut za střízliva, aby se Ti to k ránu neprotáhlo
Bert Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 ricous napsal: Zkusím se domluvit s Kalifem, co má vymyšleno. Jinak 10 minut snad ujdu... Neeeeee, kecal jsem. Kalif je proslulý svým vztahem k Varským hotelům .....
Dantechno Odesláno 6. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Bert napsal: Neeeeee, kecal jsem. Kalif je proslulý svým vztahem k Varským hotelům ..... Nemyslis spis bordelum .. ? :-D
XXXfazerXXX Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Hotel U Zkysleho pava....Pod svahem24 Karlovy Vary 1.....JE TO I S PARKOVANIM CCA TRI MINUTY...........Nikoho doma nechci,ste banda uchylnejch magoru a muj papousek parchanty pozna po cuchu....Nigu jestli chces bejt klovlej-nesnasi moravaky-vemu ho sebou,taky si rad cucne ,ale pak nevi kdy tahnout domu
Dantechno Odesláno 6. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2010 xxxxxfazerxxxxx napsal: Hotel U Zkysleho pava....Pod svahem24 Karlovy Vary 1.....JE TO I S PARKOVANIM CCA TRI MINUTY...........Nikoho doma nechci,ste banda uchylnejch magoru a muj papousek parchanty pozna po cuchu....Nigu jestli chces bejt klovlej-nesnasi moravaky-vemu ho sebou,taky si rad cucne ,ale pak nevi kdy tahnout domu Ty jo !! Cim jsi tu Andulku krmil???
ricous Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 xxxxxfazerxxxxx napsal: Hotel U Zkysleho pava....Pod svahem24 Karlovy Vary 1 A já důvěřivej blbec jsem to zkoušel hledat na netu... Ten název jsem si říkal že je nějakej diunej, ale ani tu ulici tam nemáte - dle map googlu a seznamu.
Dantechno Odesláno 6. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2010 ricous napsal: A já důvěřivej blbec jsem to zkoušel hledat na netu... Ten název jsem si říkal že je nějakej diunej, ale ani tu ulici tam nemáte - dle map googlu a seznamu. Hele Richarde poradil bych ti ale nemam tuseni... Znam jenom Pupp. Snad nekdo poradi...
Koren Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 ricous napsal: A já důvěřivej blbec jsem to zkoušel hledat na netu... Ten název jsem si říkal že je nějakej diunej, ale ani tu ulici tam nemáte - dle map googlu a seznamu. Moje žena dělá v Lafonte, 4 hvězdy v Rybářích. Chceš zamluvit apartmá?
XXXfazerXXX Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 ricous napsal: A já důvěřivej blbec jsem to zkoušel hledat na netu... Ten název jsem si říkal že je nějakej diunej, ale ani tu ulici tam nemáte - dle map googlu a seznamu. Sem tusil,ze na to hupnes...ses desnej bastoun,ja bejt v usti vetnamec,tak sem samy prachy.............................dalsi moznost uz dovopravdy tri min chuze-------Hotel Jizera (Ubytování Karlovy Vary) Krále Jiřího 40 Karlovy Vary 360-01 Nabídka celoročního ubytování. Možnost ubytování v apartmánu, tří, dvou, a jednolůžkových pokojích s příslušenstvím. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV a lednicí. Kapacita hotelu je 50 osob v 16 pokojích. Služby hotelu - - Bezplatné používání trezoru v pokojích - Bezplatné připojení k internetu v pokojích Ceník: cena ubytování od 500 Kč /osobu/noc/snídaně Další informace: Název firmy (jak nás zákazníci znají): Hotel Jizera Název společnosti (dle ŽL nebo OR): Hotel Jizera Karlovy Vary s.r.o. Typ společnosti: živnostník a organizace ziskové Umístnění: Karlovy Vary (Karlovarský kraj) Telefon 1: (+420)353235577 Telefon 2: (+420)353235578 DIČ: Ano IČO: 27965317 Email: hotel-jizera@email.cz Gps: 50°13'39.136"N, 12°52'24.096"E Interní identifikátor: 20093677 Interní zkratky: ČM,CZU
XXXfazerXXX Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 ricous napsal: A já důvěřivej blbec jsem to zkoušel hledat na netu... Ten název jsem si říkal že je nějakej diunej, ale ani tu ulici tam nemáte - dle map googlu a seznamu. A VUBEC,DNESKA S TEBOU NEMLUVIM,TOHLE MAM NA SEZNAMU V HOROSKOPU---- Býk Býk (21.4. až 21.5.) Charakteristika znameni Horoskop na čtvrtek 6. 5. 2010 Nepříliš úspěšné bude jednání s celníky, policisty či advokáty.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se