Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak doufám, že sraz platí, bo mám už zabukovaný pokojík v Adrii. Kde mám nechat auto? Potřebuju adresu nebo GPS souřadnice, jinak netrefím...

Odesláno
  ricous napsal:
Tak doufám, že sraz platí, bo mám už zabukovaný pokojík v Adrii. Kde mám nechat auto? Potřebuju adresu nebo GPS souřadnice, jinak netrefím...

Zapadni 1 primo hotel nebo belehdraska primo u panoptika nebo kdekoliv mezi nima :) ...

Skoda, ze to je takle v prostred tydne, jinak bych se rad zucastnil ...

Odesláno (upraveno)

Tak zrada - z Adrie mi teď přišel mail s omluvou, že v uvedený termín mají plno. Potřeboval bych tip na nějaký jiný hotel poblíž. Díky.

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

Díky za tip - je to k Fazerům nějak daleko? Abych to k ránu došel a někde neumrzl... A co pražská delegace, kde budete spát?

Odesláno
  ricous napsal:
Díky za tip - je to k Fazerům nějak daleko? Abych to k ránu došel a někde neumrzl... A co pražská delegace, kde budete spát?

Kalifix říkal, že něco najde ...... :crying_anim02:

Odesláno
  ricous napsal:

Já jsem se rozhodl, že budu spát u Fazera doma. Dane, můžu? :)

Odesláno (upraveno)
  ricous napsal:

Ani ne deset minut

anebo treba hotel kavalerie

Upraveno uživatelem utrejch
Odesláno
  ricous napsal:
Zkusím se domluvit s Kalifem, co má vymyšleno. Jinak 10 minut snad ujdu...

Neeeeee, kecal jsem. Kalif je proslulý svým vztahem k Varským hotelům .....

Odesláno

Hotel U Zkysleho pava....Pod svahem24 Karlovy Vary 1.....JE TO I S PARKOVANIM CCA TRI MINUTY...........Nikoho doma nechci,ste banda uchylnejch magoru a muj papousek parchanty pozna po cuchu....Nigu jestli chces bejt klovlej-nesnasi moravaky-vemu ho sebou,taky si rad cucne ,ale pak nevi kdy tahnout domu

post-4087-1273160131.jpg

Odesláno
  xxxxxfazerxxxxx napsal:
Hotel U Zkysleho pava....Pod svahem24 Karlovy Vary 1.....JE TO I S PARKOVANIM CCA TRI MINUTY...........Nikoho doma nechci,ste banda uchylnejch magoru a muj papousek parchanty pozna po cuchu....Nigu jestli chces bejt klovlej-nesnasi moravaky-vemu ho sebou,taky si rad cucne ,ale pak nevi kdy tahnout domu

Ty jo !! Cim jsi tu Andulku krmil???

Odesláno
  xxxxxfazerxxxxx napsal:
Hotel U Zkysleho pava....Pod svahem24 Karlovy Vary 1

A já důvěřivej blbec jsem to zkoušel hledat na netu... Ten název jsem si říkal že je nějakej diunej, ale ani tu ulici tam nemáte - dle map googlu a seznamu.

Odesláno
  ricous napsal:
A já důvěřivej blbec jsem to zkoušel hledat na netu... Ten název jsem si říkal že je nějakej diunej, ale ani tu ulici tam nemáte - dle map googlu a seznamu.

Hele Richarde poradil bych ti ale nemam tuseni... Znam jenom Pupp. Snad nekdo poradi...

Odesláno
  ricous napsal:

Moje žena dělá v Lafonte, 4 hvězdy v Rybářích. Chceš zamluvit apartmá?

Odesláno
  ricous napsal:

Sem tusil,ze na to hupnes...ses desnej bastoun,ja bejt v usti vetnamec,tak sem samy prachy.............................dalsi moznost uz dovopravdy tri min chuze-------Hotel Jizera (Ubytování Karlovy Vary)

Krále Jiřího 40

Karlovy Vary

360-01

Nabídka celoročního ubytování. Možnost ubytování v apartmánu, tří, dvou, a jednolůžkových pokojích s příslušenstvím.

Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV a lednicí.

Kapacita hotelu je 50 osob v 16 pokojích.

Služby hotelu -

- Bezplatné používání trezoru v pokojích

- Bezplatné připojení k internetu v pokojích

Ceník:

cena ubytování od 500 Kč /osobu/noc/snídaně

Další informace:

Název firmy (jak nás zákazníci znají): Hotel Jizera

Název společnosti (dle ŽL nebo OR): Hotel Jizera Karlovy Vary s.r.o.

Typ společnosti: živnostník a organizace ziskové

Umístnění: Karlovy Vary (Karlovarský kraj)

Telefon 1: (+420)353235577

Telefon 2: (+420)353235578

DIČ: Ano

IČO: 27965317

Email: hotel-jizera@email.cz

Gps: 50°13'39.136"N, 12°52'24.096"E

Interní identifikátor: 20093677

Interní zkratky: ČM,CZU

Odesláno
  ricous napsal:

A VUBEC,DNESKA S TEBOU NEMLUVIM,TOHLE MAM NA SEZNAMU V HOROSKOPU----

Býk Býk (21.4. až 21.5.)

Charakteristika znameni

Horoskop na čtvrtek 6. 5. 2010

Nepříliš úspěšné bude jednání s celníky, policisty či advokáty.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...