Dantechno Odesláno 4. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 .. jo a na účtu zbylo 9 korun , doufám že se přiznáte a dluh doplatíte gentlemani ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 .. jo a na účtu zbylo 9 korun , doufám že se přiznáte a dluh doplatíte gentlemani ... Nebylo to devet,ale ctrnact korun a pekne nasra...jsme se o to podelili s Utrejchem ---diky vsem za prijemnou spolecnost a predvedeni svych milacku.Diky take panu Z. za prekrasnej remen.Vetsine souveti o hodinkach ,jsem nerozumel,ale okolo dvanacty jsme se s Utrejchem pochopili.Polehavali jsme po stole a sly nam bubliny od nosu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Jo, jo. Bylo to fajn. Příjemný pokec, dobrý podnik. Já osobně kvituji, že jsem si mohl osahat krásný Aquatimery a naživo porovnat černý a oranžový Monstra (zjistil jsem, že potřebuji oboje ) a vyřešit dilema Archimede x Steinhart. (Zvítězil jednozačně Steinhart). Jinak až cestou domů jsem si uvědomil, že jsem se nestačil ani podívat do jídelního lístku. Ale ono na tom stole stejně nebylo místo na nějaké jídlo. Tak snad příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Panove, ci jsou ty Panerai na tahu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Panove, ci jsou ty Panerai na tahu ? Nejsou to Panerai , a jsou Fazerovo ... urcite ti rekne vic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Nejsou to Panerai , a jsou Fazerovo ... urcite ti rekne vic... Aha, zajimal me tah, ale pokud jsou to MM, tak nic. Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Aha, zajimal me tah, ale pokud jsou to MM, tak nic. Dik. Clovece nejsou to ani MM ale neco jinyho , videl jsem to prvne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 na jídelák jsem se podíval, stál by za hřích, ale chtělo by to příště větší stůl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2009 Trochu se spozdenim ale prece: Sraz se mi take libil i kdyz me rano trochu bolela hlava :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2009 Trochu se spozdenim ale prece: Sraz se mi take libil i kdyz me rano trochu bolela hlava :-) Ktery rano,dneska---to ses pomerne prospsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2009 Ktery rano,dneska---to ses pomerne prospsal Co jste to tam vypili ? A kolik ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2009 Co jste to tam vypili ? A kolik ? Ja mel asi vanu piva,domu jsem musel jit zaklonenej,aby to ze me nevyteklo.Kolik mel piva Utrejch nevim,ale kdyz jsem v jednu odchazel,tak zrovna dopijel kybl na vytirani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 Zdar panove. Prosim poradte kterej hodinar , nebo kdo v okoli KV prelesti skrabance na pouzdru. Nikdy jsem to sam nedelal takze to radsi nebudu riskovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 Chtel bych naplanovat dalsi sraz - posezeni v KV. Vidim ze Z. ma nove prirustky , stejne tak ja i Fazer, ostatni mozna taky. Jenom Utrejchovi zbyly jenom TAGy.... Takze bude o cem povidat. Jestli jste pro, pojdte navrhnout nejaky termin na kterem se vsichni shodneme. Videl bych to zase na Panoptikum..... Dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 Jsem pro. Navrhoval bych některý čtvrteční večer v první polovině října (1.10/8.10/15.10). Pak tu nebudu do půlky listopadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 (upraveno) Vidis,rikal jsem ti....mluviti stribro,mlceti zlato....namrskal jsi sem za dva mesice tolik prispevku,ze s tebou nikdo ani na sraz nechce............abys nerek,ze jsem sketa tak ja tam s tebou pujdu.Navrhni termin,stejne se vzajemne kouknem na hodinky a pak celej vecer budu poslouchat tvoje oplzle tokani k devcatum za barem...edit to jsem necekal,ze se nakdo ozve Upraveno 23. září 2009 uživatelem xxxxxfazerxxxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 Tebe Fazere asi ani nechci videt. Naposled jsi me privazoval k barovce provazem a izolackou - malem jsem neodjel domu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 Co tedy říkáte na termíny, které jsem navrhoval v předchozím příspěvku (16:28)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 Co tedy říkáte na termíny, které jsem navrhoval v předchozím příspěvku (16:28)? Ja jsem celkem flexibilni - cekam az se ozvou dalsi. Nejvice mi vyhovuje 1.10. a 15.10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 Navrhuju 1.10---19 00 hodin UTREJCHUUUUUUUUUUU co ty na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se