Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 22. 6. 2010 v 15:55, 'Dantechno' napsal:

Tak se domluvte. Domacim to je asi jedno...

No ja nevim, jestli tu zbyl jeste nekdo, komu vyhovovala streda jako mne. Auto muzu dat az v pondeli, takze klidne ctvrtek. A pokud nas bude ve ctvrtek vic... Kazdopadne mi dejte vedet do stredecniho poledne, at nejedu zbytecne.
Odesláno

Já zítra jedu do Varů a jsem tam až do neděle. Drahé polovičce jsem už oznámil svůj záměr a přestože se na to moc netvářila, tak měním své šance z 50 na slušných 52%

Tedy mě je to fuk :-)

Odesláno (upraveno)

Prave jsem ukoncil jednu Delsi akci - vzbudim se a klidne razim smer KV. Ale ctvrtek nedela prOblemy, aspon se nemusim obavat hlidek VB. Fazere velkovezire rozhodni.

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno (upraveno)

ste normalni haranti......kdyz se tem sebestrednejm vymachrovancum nechce at sedej na prdeli.V zime,az bude hovno na praci,jim budeme dobry......dneska v sedum rezervacka,ja pridu po osme-mam posranej fotbal............na zranici se domluvime az na miste,ponevac nemam poneti,kolik nas bude

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odesláno

Tak moje ucast vazne ohrozena. Spravce, u ktereho jsme makali, nas slibil vypustit dneska odpo misto zitrejsiho poledne za to, ze jsme vse stihli driv. Jenze pri vcerejsi "kanade" mu nekdo nahazel smazeny ryby do jezirka a poblil lekniny - on tu ted radi jak cerna ruka s tim, ze nam potrebny papiry vyda az zejtra. Zkusime mu dat jeste skleneny razitko, treba ho obmekcime. No a pokud to nevyjde a sraz by byl dvoudenni, tak prifrcim zitra.

Odesláno
  V 23. 6. 2010 v 12:46, 'Dantechno' napsal:

Tak kdo tam prijde z prespolnich? Abych dorazil tak se budu muset sakra otacet - tak aby to za to stalo....

Tak vzhledem k projevenemu zajmu na to kaslu.

Prijel bych nejdriv na devatou na chvili (planoval jsem pozdravit cleny ktere jeste osobne neznam) a kvuli tomu se honit nebudu....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...