utrejch Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 Navrhuju 1.10---19 00 hodin UTREJCHUUUUUUUUUUU co ty na to 1.10. je cvrtek, tak kdyz v patek nebudu muset nikam jet, tak rad se dostavim ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 1.10. čtvrtek 19.00 - souhlas, pro mne optimální termín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 Budu tam panove. Snad se dostavi i Jozka a Flagolo. Mohl by treba i Varadero , myslim ze rikal neco ze ve varech obcas byva.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2009 Pojdte jeste nekdo panove ,at tam nejsme jak dva hezky parecky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pandice73 Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2009 Pojdte jeste nekdo panove ,at tam nejsme jak dva hezky parecky No jasne,jdu taky a je mi jedno kdy to bude.Hlavne,at uz to je.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2009 To nedopadne dobře, to nedopadne dobře... Ale já to tedy beru šéfe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2009 Přijdu později, tak kolem 20.00. Snad do té doby neutečete :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2009 Ja spis taky na tu osmou jako Joska...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 28. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2009 Nechce se pridat jeste nekdo prespolni ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Varadero Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 Nechce se pridat jeste nekdo prespolni ??? Ahojte, ja tam budu az v patek. Nechteli by jste to prelozit na patek vecer? Ve ctvrtek se tam nedostanu. Urcite bych dorazil. Co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 Me to je jedno , muzu i v patek .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 V pátek bude mít xxxxfazerxxxx asi narvanou hospodu, takže k tomu by se měl asi vyjádřit hlavně on. Co se mne týče, tak v pátek bych mohl dorazit až někdy kolem desáté - mám ten den cestu do Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pandice73 Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 V pátek bude mít xxxxfazerxxxx asi narvanou hospodu, takže k tomu by se měl asi vyjádřit hlavně on. Co se mne týče, tak v pátek bych mohl dorazit až někdy kolem desáté - mám ten den cestu do Prahy. V patek se nechytame,vsechny stoly jsou vzdy predem zamluveny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 TAKZE PLATI 1.10. v 19:00 Panoptikum. Snad to vyjde Varaderovi priste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Varadero Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 TAKZE PLATI 1.10. v 19:00 Panoptikum. Snad to vyjde Varaderovi priste... Skoda. Chtel jsem se pochlubit novym prirustkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 Diky hosi za prijemne posezeneni. Jenom Chudakovi Utrejchovi nepomohly ani vsechny hodinky co ma a zil v domeni ze sraz je az za tyden.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 Pravda,pravda.Dobrej pokec a par fotek od clena Pandice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 Hele Dane co si potom delal s tema kopejtkama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 Hele Dane co si potom delal s tema kopejtkama? To nejsou kopejtka , to si dal mr. Z. bucek a mel s nim co delat .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 Hele Dane co si potom delal s tema kopejtkama? Clovece vubec nic,alespon pred personalem musim vypadat,ze nejsem uplne vymletej,takze se projevuju pouze v cizejch hospodach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se