Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak pokojík mám zamluvený. Nebudete se někdo kolem půl sedmé dopravovat na místo srazu z okolí ulice Fügnerova?

Odesláno

Už jsem ve Varech na pensionu a čekám na Pandici, až mě hodí k Fazerovi. Dorazí teda někdo z té pražské wjetwje?

Odesláno

diky fsem za prijemne posezeni skoro do rana..............zvlastni podekovani patri Ricousovi za dary a skvele dnesni dopoledne v lese----nikdy uz mu neverte,ze jeho konicky jsou hodinky,rybarina a pes---blbost,takhle lital jak posuk cely dopoledne po lese,zvatlal nemecky a v kazdy skvire mezi sutrama hledal bolsevika

post-4087-018835000 1285677857.jpg

Odesláno
  V 28. 9. 2010 v 14:05, 'YPO' napsal:

to by vás kucí mohlo zajímat tohle, když si rádi hrajete :)

Copak barevní pajtášci s hákenkrojcem, ale já narazil na nějakej bláznivej americkej obchod, kde si můžeš koupit repliku plechovky s Cyklonem B jako dárkový balení... :eek: Chápu, že v americe nejsou svastika, nacistický symboly a nacismus obecně zakázaný, ale tak nějak mně to fakt přijde přes míru... Takže plastikovej fuhrer je proti tomu prd. :)
Odesláno (upraveno)

Sraz byl opravdu luxusní - plznička, kapitáni Morgeni a na závěr dvě lahvinky vínka s paní domácí, neuvěřitelný dlabanec v podobě dvou kachních stehýnek s bramborovou kaší, jako vždy skvělá zábava. Prostě Vary nezklamou. Jen ten Přéma se nějak ne a ne chytit a pak ta dopolední procházka s Fazerem a jeho minometkou po lese, kde bylo vše kromě hub, nejvíce pak mokra... :thumbsup_anim:

EDIT: Jo, a Fazerův pták bylo půlnoční překvápko na úrovni, hlavně ženský ho furt obdivovaly... :goof:

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno
  V 29. 9. 2010 v 17:09, 'Z.' napsal:

Zdá se, že to opět nemělo chybu. Škoda, že jsem byl mimo KV... :crying_anim:

Vsak ty sis taky uzival :P Kdybys priste potreboval parkrat prozvonit - klidne dej vedet :D

• po měsíci...
Odesláno
  V 21. 5. 2009 v 16:45, 'gougy' napsal:

QUOTE(Dantechno @ 21.5.2009 - 17:41) 276718[/snapback]Proc myslis fejkaru? Posted Image

Taky si myslím, že spíše opak, Taková koncentrace kvalitních hodinek (v kombinaci s teplákovou soupravou a ruštinou) se jen tak v malém městě nenajde Posted Image

što govoris molodec? v preklade- ak pozns serjožu tak za 300 Posted Image

Odesláno
  V 14. 11. 2010 v 18:17, 'xxxxxfazerxxxxx' napsal:

navrhuju predvanocni setkani....napriklad 9.10 ctvrtek

Dane, co je to 9.10., když je dnes 14.11.2010. Máš stejnej kalendář nebo te v práci přetěžují? Hasič

Odesláno (upraveno)

SEM ZAPOMEL,ZE ROK MA DVANACT MESICU A NE DESET....TAKZE 9.12...POKUD TU BUDE VYHOVOVAT A VIDEL BYCH TO NA VEEELIKANSKOU PARBU..........tady vidite,ze jedinej z vas ma hlavu na premejsleni Jetelozrout.....vostatni to mate na krku jenom aby bylo kam strcit cigaro

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
  • Dát hlas 1
Odesláno

Tak já bych to bral s tim, že pátek 10.12. bych s Flagolem seděl u vody, chytal ryby a házel kačeny... :yucky: Ale furt lepší než se v dešti honit s fazerem po lese, kerej má na uších minolovku a slibuje velevýskyt jedlých hub...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...