Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 29. 4. 2011 v 14:08, 'pete' napsal:

Škoda že jste tak z ruky...

a kdybych tě v praze nabral do clioleta? pomohlo by to? já zvažuju - zrovna 12.5. krajou v praze soft machine a už mám lístek, tak budu muset prodat :crying_anim:
Odesláno
  V 29. 4. 2011 v 14:39, 'aama' napsal:

a kdybych tě v praze nabral do clioleta? pomohlo by to? já zvažuju - zrovna 12.5. krajou v praze soft machine a už mám lístek, tak budu muset prodat :crying_anim:

Tak jdi na koncert, ty vylitiny z Varů se zase brzy sejdou :)

V 29. 4. 2011 v 17:18, 'xxxxxfazerxxxxx' napsal:

DO TABULKY TY BLBE

Vy tam teda máte materiál...
Odesláno (upraveno)
  V 29. 4. 2011 v 17:26, 'pete' napsal:

no ale, když mě vary nikdá nezklamaly. je to město mého sexuálního zrání, každej rok fesťák.. Upraveno uživatelem aama
Odesláno
  V 29. 4. 2011 v 19:33, 'aama' napsal:

no ale, když mě vary nikdá nezklamaly. je to město mého sexuálního zrání, každej rok fesťák..

V tom případku je to jiná! Ale páč by se jelo z Práglu, tak si tam musím zajistit nocleh... Bo s Fazerem jsem už "trošku" popil a řídit jsem mohl až za dva dny :D.

Ještě si to tedy upřesníme kamaráde...

V 30. 4. 2011 v 5:10, 'Dantechno' napsal:

post-6982-045849900 1304140208.jpg

:suicide_anim:
Odesláno (upraveno)
  V 29. 4. 2011 v 17:26, 'pete' napsal:

Vy tam teda máte materiál...

TO MAM ZA TO,ŽE SEM VLÍDNEJ A TOLERANTNÍ VOCAS

fazer

pandice

flagolo

ricous

DANTECHNO

Dneska byl u nás na náfštěvě Kamil.Zajímavé je,že mi vubec nechtěl vidět a vrtal mi do ženy,čunas.Kdoví,proč sem vlastně jezdí.

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odesláno
  V 30. 4. 2011 v 11:30, 'xxxxxfazerxxxxx' napsal:

TO MAM ZA TO,ŽE SEM VLÍDNEJ A TOLERANTNÍ VOCAS

fazer

pandice

flagolo

ricous

DANTECHNO

Dneska byl u nás na náfštěvě Kamil.Zajímavé je,že mi vubec nechtěl vidět a vrtal mi do ženy,čunas.Kdoví,proč sem vlastně jezdí.

Jestli žena je ta paní co jsem s ní mluvil druhý den dopoledne po návštěvě u tebe, tak Kamila docela chápu. A když si vzpomenu na ty jeho fotky, jaký býval švihák a jistý šarm se mu nedá dodnes upřít, tak věřím, že se Tvá žena na jeho návštěvy těší :)
Odesláno (upraveno)
  V 30. 4. 2011 v 12:35, 'pete' napsal:

Jestli žena je ta paní co jsem s ní mluvil druhý den dopoledne po návštěvě u tebe, tak Kamila docela chápu. A když si vzpomenu na ty jeho fotky, jaký býval švihák a jistý šarm se mu nedá dodnes upřít, tak věřím, že se Tvá žena na jeho návštěvy těší :)

Žena je gravidní.Jestli to bude po Kamilovi,tak jí natrhnu kadák.

post-4087-096058200 1304168070.jpg

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odesláno
  V 30. 4. 2011 v 12:47, 'xxxxxfazerxxxxx' napsal:

Žena je gravidní.Jestli to bude po Kamilovi,tak jí natrhnu kadák.

Na druhou stranu jdou docela na odbyt :)

post-2812-073093200 1304168657.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 30. 4. 2011 v 11:30, 'xxxxxfazerxxxxx' napsal:

Kecá, říkali že spí a všichni se ho báli vzbudit. Ten fazer musí mít nějaký kouzlo, když má tak příjemnou a hezkou ženu. Který jsem zatím nezaregistroval, je to normální karlovarskej křupan. A taky jeho paní vypadá inteligentně. Takže to u nich doma je jasný. Manželka, papoušek ...... a další členové domácnosti.

Můžu toho 12. přijet?

Odesláno
  V 30. 4. 2011 v 16:29, 'tombed' napsal:

OT: Dane je to mléčná nebo hořká tabulka? Podle barvy bych tipoval mléčnou, ale chci mít jistotu :)

no podle toho posledního jména by to mohla bejt Milka

V 30. 4. 2011 v 9:30, 'pete' napsal:

V tom případku je to jiná! Ale páč by se jelo z Práglu, tak si tam musím zajistit nocleh... Bo s Fazerem jsem už "trošku" popil a řídit jsem mohl až za dva dny :D.

Ještě si to tedy upřesníme kamaráde...

no, to já bych tam taky přespal. penzion Brazilie ??? tam snad dojdem

http://www.karlovy-vary-czech-republic.com/Karlovy-Vary-hotel-Brazilie-139-en.html

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...