Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Karlovy Vary

Dantechno

Doporučené příspěvky

Moje predstava: STREDA 10.3 19 00 hodin.......Zapisujte se v poradku a postupne.UTREJCHCHUUU,ty hlavo vyhulena.Ne,ze na to zase zapomenes.....................Program:19h ....Zahajeni zasedani a pripadne privitani hostu. 20h..... Nacpani si zaludku prevazne hovezim masem v minimalne tepelne upravenem stavu.21h...... Zvatlani o hodinkach,ktery jsme si navzajem ukazali uz stokrat.21 30..... Odchod PrilepHoluba Dantechna domu s nejakou trapnou vejmluvou jako-Musim vencit psa-Musim zalejt kytky-Musim kakat.22h ......Konzumace lacinych alkoholickych napoju a nasledna ostra debata o nutnosti vypraskani nekterych ras a narodu z naseho statu a nejlepe z cele Evropy----moderuje Fazer.22 30h ......Uspesne ukecavani pana Z. aby si dal jeste pivo a zustal na noc v K.Varech.23h .....Konzumace lacinych destilatu a nasledne chlipne ocumovani servirek.Cintani erotickejch mouder a nasledny nadavani,po zjisteni,ze nas za kamarady nechtej.24h .....Vyhlaseni souteze -Ukaz svoje brcko-a nasledne oceneni viteze s nejdelsim vyrustkem,ubrouskama na lesteni.24 30h....Vytvoreni dvojic mezi cleny,ocicmavani se a nasledne prasarny,jak ktera dvojce dojde daleko..1 30h Utrejch bude rvat na cely kolo PIIVVOO a ja si budu prd pamatovat..................................................Pro pripadne hosty:Darkum se nebranime

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nikam nejdu. Fazer je vychcanej jak dira do snehu. Nikdo s nim nechce chlastat takze se prihlasil na vsechny fora ktery na netu nasel a kazdej den dela sraz jinyho - tzn. ze je denne namol.

Minule jsem tam prisel jen tak slusne se najist. Tu sebranku co tam byla bych vam nepral videt. Na baru tri typci v uzkejch kozenejch hadrech , sama pyramida a cvok. K nim se tulil nejakej hermafrodit v ruzovych leginach s barbinou na tricku, frizuru jak zagorka za komunistu v ruzovym odstinu. Ten byl obzvlast hnusnej , furt vystrkoval na vsechny jazyk a mrskal s nim, kdyz clovek zareagoval zebral po nem startku. U hajzliku stalo individum cely v latexu .. Myslel jsem ze ceka frontu na pisoar ale kazdyho poustel, pak mu ocumoval pindoura a vsechno si zapisoval do nejakyho zapisniku.

Uprostred na stole tancoval Fazer - byl viditelne ve svym zivlu - do pul tela , v ruce Stroha nalityho do pullitru a tancoval kalinku... No nastesti me nevidel , tak jsem vycouval a sel na burgra do mekace. ..... jo bylo cca 21:30.

EDIT: Jinak kdyz kluci z Prahe prijedou tak zustanu nejmin do dvanacti a i alkohol si dam.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři

SukHoi napsal:
desátýho je na mě brzo, byl jsem u vás na vsi 15.2. takže další visit až ke konci března - dříf to nevidím - takže příště

Ze ses ozval co ? A ja ti nasbiral lisejnik na prostatu........

xxxxxfazerxxxxx napsal:
FLagolo....Dantechno... .Pandice....Fazer....Z..co je Nigu,tak prijedes nebo co?

Jeste se hlasil Kamil :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...