Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  SukHoi napsal:
desátýho je na mě brzo, byl jsem u vás na vsi 15.2. takže další visit až ke konci března - dříf to nevidím - takže příště

Kecal z Prodany nevesty.Vod ty doby co ma zase funkce je z neho Modovej polobuh na nas vesnicky sracky cumi zvrchu.Se divim,ze mu muzem tykat nebo tikat.Toho se nedockame,taky je mozny,ze vubec vcelku neexistuje,ale je tady na foru po kouskach

Odesláno

FLagolo....Dantechno... .Pandice....Fazer....Z....Leclerc...............................................mozna se uraci nas navstivit NightinderGarden,,,,,,,Peta Biker,,,,Kalfix,,,,Kamil..............jestli dorazi tahle vypita banda,pocitejte s tim,ze vo hodinky vubec nepujde....To Kalfix a Peta Biker jestli mate zizen a mate uz dost setkavani clenu v prostredi sledovanem drobnohledem etiky,klidne se zastavte.Mame nejlepsi biftoury s tradicni francouzkou omackou na zelenem pepri a nezereme je stribrnejma priborama s malickama nahoru.To se dela v Puppu,akorad tam ty biftoury neumej :thumbsdown_anim: Ani triko Lacoste nemusite voblikat.Ja lezu v maskacich je to prakticky,kdyz v noci potkam nejaky pratele z Alibabanie,nebo jak se ta dira menuje,muzu ty hadry hodit rovnou do popelnice(na druhy strane mesta)

Odesláno
  xxxxxfazerxxxxx napsal:
FLagolo....Dantechno... .Pandice....Fazer....Z....Leclerc...............................................mozna se uraci nas navstivit NightinderGarden,,,,,,,Peta Biker,,,,Kalfix,,,,Kamil...

...

Ty vo.le, ta naše gubernie nějak nabývá na významu... A ten tvůj lokál má gravitaci jako černá díra... Ale jak všichni víme, žádná hmota se z černé díry už nikdy nedostane zpátky ve své původní podobě. Vlastně vůbec v žádné podobě... :sick01:

Odesláno

Taky uvazuju ze bych se zastavil, sestava vypada kvalitne, uvidime jak na tom budu s casem a chuti se vozrat :) Navic bych mohl jako dik koupit remeslnikovi pandicemu pivo a pripadne se domluvit na dalsi hodinkovnici :lol2:

Odesláno
  spiderer napsal:
Taky uvazuju ze bych se zastavil, sestava vypada kvalitne, uvidime jak na tom budu s casem a chuti se vozrat :) Navic bych mohl jako dik koupit remeslnikovi pandicemu pivo a pripadne se domluvit na dalsi hodinkovnici :lol2:

Prosim te, prijd slusne oblecen. na trhany tady nejsme zvedavy.....

Odesláno

Já ještě nevím, jestli dorazím, ale zkusím to.

Teď řeším smlouvy, právníky, banku, malíře, vodaře, elektrikáře a tak podobně, takže jsem časově totálně zasekanej.

Ale zase je pravda, že Daníka Fázerovic bych viděl rád. Tož dám ještě vědět, chlopi :)

Odesláno

Popravdě nevím, jestli se utrhnu z práce... máme to nějaký hrozný. Ale pomohla by mně nějaká informace ohledně dopravy. Jak tam třeba jede dlouho vlak z Prahy? Zdeňku? :) Řídit totiž nebudu. Skoro vždycky se sestřelím tak, že nejsem schopnej druhej den ani dejchat, natož kočírovat.

Odesláno
  Kalifx napsal:
Popravdě nevím, jestli se utrhnu z práce... máme to nějaký hrozný. Ale pomohla by mně nějaká informace ohledně dopravy. Jak tam třeba jede dlouho vlak z Prahy? Zdeňku? :) Řídit totiž nebudu. Skoro vždycky se sestřelím tak, že nejsem schopnej druhej den ani dejchat, natož kočírovat.

Jed autobusem Student agency , jezdi skoro kazdou celou hodinu. Stoji to 140 a cesta trva 2 a ctvrt hodiny.... K mistu srazu cca 500 m od mista kde te to vyplivne....

Odesláno
  Dantechno napsal:
Jed autobusem Student agency , jezdi skoro kazdou celou hodinu. Stoji to 140 a cesta trva 2 a ctvrt hodiny.... K mistu srazu cca 500 m od mista kde te to vyplivne....

Anebo jeď vlakem. Jezdí skoro každý dvě hodiny. Stojí necelý tři kila a trvá to skoro čtyři hodiny... K místu srazu cca 1000 m...

Odesláno

Kalifx - ja bych mozna jel autem = bylo by to pohodlnejsi a mel bych jistotu, ze se nesestrelim :)

Dantechno na tebe kaslu, prijdu v tom nejotrhanejsim co najdu!!! A ze budu vypadat jako echt vagus ani nemusim zduraznovat!

Odesláno
  Kalifx napsal:

Jediná slušná možnost je ta Student Agency, jak už bylo řečeno výše. Dostaneš tam noviny, kafe, někdy jim funguje i WiFi, koukáš na video a můžeš jít i zvracet na záchod, což se ti může po tahu s Fazerem docela hodit B) - je to skoro jako v Pendolinu... Ale chce to včasnou rezervaci, ranní a odpolední spoje bývají vyprodané.

Odesláno
  spiderer napsal:
Kalifx - ja bych mozna jel autem = bylo by to pohodlnejsi a mel bych jistotu, ze se nesestrelim :)

Dantechno na tebe kaslu, prijdu v tom nejotrhanejsim co najdu!!! A ze budu vypadat jako echt vagus ani nemusim zduraznovat!

Tak pak se mnou počítej... k penězům, co ti dlužím, ti přidám ještě ňákej palivovej příplatek. :) V kolik by jsi eventuelně jel - pokud by jsi jel? Ať vím, v kolik hodin mám zmizet z firmy. Tak v pět by to bylo fajn, ne?

Odesláno
  spiderer napsal:

Ja jsem rad ze vubec dorazis ..... uz se mi styskalo.... :whip:

Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
Já ještě nevím, jestli dorazím, ale zkusím to.

Teď řeším smlouvy, právníky, banku, malíře, vodaře, elektrikáře a tak podobně, takže jsem časově totálně zasekanej.

Ale zase je pravda, že Daníka Fázerovic bych viděl rád. Tož dám ještě vědět, chlopi :)

Hele kamo,zadny kecicky a koukej se dovalit.Stejne si to zpunktoval TY....................ne ze zase zapomenes netopejra

Odesláno
  Kalifx napsal:
Tak pak se mnou počítej... k penězům, co ti dlužím, ti přidám ještě ňákej palivovej příplatek. :) V kolik by jsi eventuelně jel - pokud by jsi jel? Ať vím, v kolik hodin mám zmizet z firmy. Tak v pět by to bylo fajn, ne?

Jeste nevim jestli pojedu, ale pokud jo, je mi jedno v kolik vyrazime ;)

Odesláno

4 Fazer: kurňa vy vod tý Becherovky se do Dana furt navážíte, tak mu musí někdo jinej ze Sudet občas ty jeho hodiny pochválit... ;)

P.S. Nad srazem u vás občas přemejšlim, ale z důvodu totálního alkoholického vyčerpání by to muselo bejt s noclehem. Navrhněte u vás jarní celorepublikovej sraz s kulturním programem, určitě přijedu ;)

Odesláno (upraveno)
  ricous napsal:
4 Fazer: kurňa vy vod tý Becherovky se do Dana furt navážíte, tak mu musí někdo jinej ze Sudet občas ty jeho hodiny pochválit... ;)

P.S. Nad srazem u vás občas přemejšlim, ale z důvodu totálního alkoholického vyčerpání by to muselo bejt s noclehem. Navrhněte u vás jarní celorepublikovej sraz s kulturním programem, určitě přijedu ;)

Co mas za problem?Hotel Adria je padesat metru vod knajpy a jednoluzak stoji 800 se snidani.Kdyz tam budete tri tak s pristylkou vas to vyjde na sest kil.............................Jarni sraz bych usporadal,ale zajistuju kulturni vyziti........uz to mam:Sobota 16 00 sraz v centru mesta a nasledne korzovani po kolonade spojene s chlemtanim hnusny prehraty vody,ktera chutna jak psi moc.Dale prohlidka zlatnictvi patrici prevazne ALIBABANCUM,kde velke procento sortimentu je falesny.Dale hladove ocumovani radoby luxusnich restauraci patrici vesmes Jugosum,kde si za 3500 muze dat rybu jemom blb,kterej ma na cele napsano jitrnice.16 50 Presunuti se z lazenskeho centra,ktery uz davno nepatri zadnymu kultivovanymu narodu,do casti,kde se zatim jeste zuby nehty drzej cesi a vietnamci- do takzvaneho obchodniho centra.17 00 Navsteva muzea Jana Bechera a ochutnavka toho patoku u kteryho mam jedinej problem- neznam varaka, kterej by to chlastal.18 00Zahajeni vlastniho srazu a prvni prednasky vazenejch clenu na konkretni temata,spojenejch s hodikama.Hlavne bych nechal vykecat Spiderera,je z nas nejhezci a pravidelne si udrzuje vsechno ochlupeni peclive zastrizeny.19-20 00 Konzumace veprovyho masa ,peclive upecenyho na cernem pivu a medu.20 30 Umyti mastnejch drstek a chlastani piva a koralky ,aby nam slehlo.21 30 Spolecne fotografovani jak vlastnich clenu,tak mozna i hodinek pritomnych na srazu a dalsi a dalsi konzumace alkoholu..............POZOR.................22 30vylosovani tomboly s velice atraktivnima cenama-podle toho kolik bude stat do Varu vstupny(pocitam tak 5000 na hlavu by melo na muzeum,tombolu,konzumaci a ubytovani stacit).23-04 mavani rukama ,chlast,blby fory,placani servirek po zadku a vodchod na hotel vsichni jak pytel......................................Dobry ne?Pocitam,ze bychom se mohli tak dva az tri sejit

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...