Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mam obvod 16.5 fakt tenkou ruku. A vubec se mi nezdaji nepatricne velke. Pravda ty fotky, co sem postnul Snow zrovna nejsou moje :) , ja mam Carrery na tahu. Zitra neco vyfotim ;)

Odesláno

Tak jo, pokusil jsem se utridit si preference :-) Jak vidite na prilozenem obrazku - "vlastnim" jiz 13 let Swatch-ky ktere funguji naprosto bez problemu. Nove hodinky bych chtel jine - tzn. aby moc nepripominaly ty stare.

- zadne budiky

- radeji svetly cifernik

- tah je mi celkem jedno (kuze/kov)

Vim ze to asi nebudou ty "prave" Carrery, ale jak vidite na ukazkach vysnenych hodinek, libi se mi mene sportovni hodinky. Tak ted otazka znovu - ktere ze 3 uvedenych adeptu vybrat?

post-7357-1243191631.jpg

Odesláno
  fantozzi napsal:
Tak jo, pokusil jsem se utridit si preference :-) Jak vidite na prilozenem obrazku - "vlastnim" jiz 13 let Swatch-ky ktere funguji naprosto bez problemu. Nove hodinky bych chtel jine - tzn. aby moc nepripominaly ty stare.

- zadne budiky

- radeji svetly cifernik

Vim ze to asi nebudou ty "prave" Carrery, ale jak vidite na ukazkach vysnenych hodinek, libi se mi mene sportovni hodinky. Tak ted otazka znovu - ktere ze 3 uvedenych adeptu vybrat?

Kamaráde, ty seš takovej neposeda. :) No, z tvýho posledního výběru ty úplně vpravo. Ale popravdě s ohledem na tvůj aktuální výběr považuju nákup TH za vyhazování peněz. Kup si nějaký Hamiltony, třeba tyhle, ušetříš a budeš spokojenej...

Odesláno

Tak jsem se rozhodl pro variantu bileho ciferniku a cerneho krokodyla. Behem dne jsem zahajil telefonickou smrst a s hruzou zjistil, ze mnou vybrany model neni nikde v CZ! V Koscomu mi dokonce rekli at to zkusim tak za 3 mesice :-( Tak dlouho cekat nevydrziiiiiiiiiim!

Odesláno

Vzhledem k tomu ze jiz mam rodinu a zadne cerne fondy :angel: tak uz ted vim ze na vysnene hodinky nedosetrim. Proto jsem se trochu podival (jak jste mi tady radili) na neco jineho:

Hamilton: i kdyz vim ze jsem psal ze nechci budiky, tak se mi moc zalibily tyto (i kdyz se bojim ze 45mm uz bude moc)

http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/...;y=75&p=345

Junghans: nikdy jsem o teto znacce neslysel, ale libi se mi tyto

http://www.hodinky-koscom.cz/Junghans-027-...tic-I14827.html

Tudor: model Grandtour Date bez budiku (vubec neznam cenu)

http://www.tendancehorlogerie.com/tudor-gr...ate-chrono/560/

Odesláno (upraveno)
  fantozzi napsal:

- zadne budiky

- radeji svetly cifernik

Mezi těma Carrerama a de Ville snad ani není žádný podstatný cenový rozdíl. (akorát subjektivně de Ville jsou ve skutečnosti hůře čitelnější - okoukával jsem je)

Upraveno uživatelem brett
Odesláno

to FANTOZZI: je to otázka osobného vkusu a podľa mňa je to veľmi dobrá voľba - elegantné, jednoduché, no zároveň s nádychom exkluzivity...ak ma raz omrzia Calibre S, tak sa asi budem rozhodovať medzi Carrera Calibre 5, alebo Omega DeVille...Na Slovači som ich (Carrery)mal naposledy na ruke v Nitre ...snáď ich tam ešte majú.

Odesláno
  brett napsal:
Mezi těma Carrerama a de Ville snad ani není žádný podstatný cenový rozdíl. (akorát subjektivně de Ville jsou ve skutečnosti hůře čitelnější - okoukával jsem je)

No rozdil je celkem veliky!

Carrera Twin Time: oficialni cena 45.900,- Kc

DeVille Prestige Small Second: oficialni cena 67.500,- Kc

Odesláno

Ak Ti ide o cenu a nákup len v ČR, tak nie je čo riešiť...Každopádne by bolo vhodné "juknúť" k "soudruhům z NDR" prípadne do Rakúska...na Slovensko zabudni, tu sa skladáme všetci na "indoeurópanov", takže ceny sú tu samozrejme vyššie...

Odesláno (upraveno)

Tak vsechno spatne :crying_anim02:

Vcera jsem byl v Praze a mel moznost si Carrery Twin Time vyzkouset - bohuzel presne jak jste tady psali pusobi na ruce takovym "detskym" dojmem. Zadne jine hodinky Tag Heuer se mi nelibi a proto s tezkym srdcem opoustim toto vlakno :( .

Verdikt zni: pockat do cervence na Tudor Grantour Date a pokud ani tyto nebudou na ruce sedet, tak nic! (snad az na nejake Omegy - zatim mimo me moznosti).

Upraveno uživatelem fantozzi
  • po měsících...
Odesláno
  bandicoot napsal:
jedny z těchto (podle toho k čemu by víc byly, jestli do práce, k džínům atd.).

edit: a kůži bych si s dovolením objednal u místního mistra...

Pro mě jednoznačně ty s červenýma ručičkama. Ty jsou objektem mých snů. :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...